Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretnék lefeküdni egyszerre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék lefeküdni egyszerre 3 fiuval. Ez szerintetek gáz? A pasim emiatt akar elhagyni jó hülye szegénykém. Hogyan vegyem rá hogy emiatt ne hadjon el

Figyelt kérdés
mert én minden képpen kifogom próbálni ha elhagy ha nem de az lenne a legjobb ha megértené hogy én erre vágyom
2011. márc. 21. 14:13
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

Értem, ez a vágyad. De miért várod el, hogy a párod megértse? Az még közelebb állna az elfogadhatóhoz, hogy egyszer még egy pasit bevontok, de ez egy kicsit sok, hogy 3mal, és még csak közöttük sem lenne a párod :S

Hidd el, én sok mindent megengednék a feleségemnek, fantáziálunk 3asról stb... de ezt még én sem viselném el 30F

2011. márc. 21. 15:47
 32/39 anonim ***** válasza:

"Amiatt hogy három fiuval akarok lenni még nem feltétlen vagyok ribanc meg....stb utálom az ilyen begyepesedett hülye népet"

Szerintem sem vagy ribanc.

A viselkedésed, helyesírásod és beszéded alapján szerintem te echte cigány vagy.

További szép napot, kedves kolompár dzsenifer! :D

2011. márc. 21. 15:55
 33/39 anonim ***** válasza:

Nem kell elnyomnod a vágyaidat, csak el kell döntened, hogy megéri-e a vágyad azt, hogy elhagyd a párod. De erre igazából már válaszoltál is, akkor meg hagyd, had menjen az a szerencsétlen srác, te meg élvezd a 3 pasi társaságát. Rávenni ne akard, hogy maradjon melletted, de eldöntöttél valamit, és ő is. Ha neked lehetnek vágyai, akkor neki is (például, hogy ne csalja meg párja).

A kérdésre válaszolva, szerintem is "gáz". Bár én inkább az undorító szót használnám rá, de ha neked ez kell, fogyaszd egészséggel, jelentkezőket találsz majd rá.

Azt meg nem értem mért vagy felháborodva, hogy sokak a képedbe vágják, hogy minek tartanak. Hisz ez volt a kérdésed lényege, megkaptad a választ. A legtöbben ezek után egy olcsó kis cs*trinek tartanak, ami kifejezetten a "gáz" kategória.

2011. márc. 21. 16:33
 34/39 anonim ***** válasza:
85%
akinek az az álma, hogy egyszerre több fiúval szexeljen, az ribanc. akinek az a vágya, hogy megcsalja a barátját, az hűtlen ribanc. aki ezek után azt állítja, hogy szereti a párját, az egy hazug, hűtlen ribanc. aki pedig meg akarja győzni arról magát, hogy de ő nem is az, mikor ilyeneket csinál, az egy IDIÓTA HAZUG HŰTLEN RIBANC. ja, és aki ilyen szavakat használ: tudol, hadjon, a többit nem olvastam el, mert engem meg te nem érdekelsz, az primitív, intelligenciahiányos paraszt.ja,és a kérdésed is hülyeség, mert azt írtad, hogy akkor is kipróbálod, ha elhagy. akkor miért kéne rávenned, hogy ne hagyjon el? büdös k*rva.
2011. márc. 21. 17:59
 35/39 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell még neked komoly pasi.
2011. márc. 22. 00:27
 36/39 anonim ***** válasza:

Mások itt azon szenvednek, hogy évek óta várnak az igazira, te meg jóváhagyást kérsz tőlünk, hogy 3 bré matasson benned, és ha vevő rá a két szomszéd csajszi, akkor az ujjaidra is legyen valami? Ugyanmá! Kérem tisztelettel országos átb@szás tanúi lehetnek a kedves résztvevők. Te egy elég kiégett pillangó lehetsz, ha arra van időd, hogy végignézed, míg mindenki agyf@szt kap az elmebeteg kommentjeidtől.

Most akkor röviden a véleményem a helyzetről:

Szottyadt, szikkadt, szuka kurv@

azt várja, hogy d*gjon újra;

három lukát d*gja, k*rja

aki látja, rakja, fúrja

Mállik már a nyeszlett k*rva

ég a gyomra, fáj a torka

reped a szeméremdombja

szeretné, de fel nem fogja;

Ami benn a szívbe írva

ott fekszik már félredobva:

szeretet az élet kulcsa

ha nem érted, olcsó kurv@

eressz mind száraz lukadba

furkót, ki jön kutatva!

Csak élvezd, míg pereg élted

De lelked már széjjeltépted!

egy régebbi lelkes kommentelő...

skacok, én mondtam, hogy reménytelen...

lesz@rom, ha ezért kidobnak, de sajnos egy moderátornak sem sikerült közbelépnie, hogy megváltoztassa a helyzetet. Szerintem ezt az oldalt nem az ilyen "kérdésekre" találták ki, szóval nem tartom teljesen alaptalannak a felháborodásomat.

18/F

2011. márc. 22. 01:00
 37/39 koltt ***** válasza:
100%
Ugassak ha nem vagy cigány
2011. márc. 22. 13:07
 38/39 anonim ***** válasza:

Szerintem egy unatkozó 13 éves vagy,akinek fogalma sincs a szerelemről a szexről meg "milyen menő már beszélni"(ha azt se tudja még az ember mi az,addig érdekes is lehet...)

DE ha tényleg így van és csak megfogalmazódott a kis agyadban ez az aberrált kérdés,akkor 10év múlva sem lehet tőled jobbra számítani :)

Remélem kielégítő volt a válaszom,úgyhogy legközelebb inkább Barbie-zz egyet ;D

2011. márc. 25. 10:07
 39/39 anonim válasza:
De miért csak 3 pasival? 5 - tel a legjobb, próbáltam,tudom,egy a puncidban,másik popsiban,balról és jobbról kettőnek vered,és az utolsó,ötödiket szopod tövig.Mega orgazmusod lesz,pláne ha egyszerre spriccelnek telibe. Dóra voltam.
2018. okt. 21. 22:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!