Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék lefeküdni egyszerre 3 fiuval. Ez szerintetek gáz? A pasim emiatt akar elhagyni jó hülye szegénykém. Hogyan vegyem rá hogy emiatt ne hadjon el
ez a " tudol" meg "elhadjon" jó magyar szöveg :D
Szégyellheted magad, hogy a megcsaláson agyalsz állandóan, ráadásul 3x. Pad alá esel, és koppansz...
Bezzeg ha a pasidnak lenne a vágya az, hogy 3 csajjal keféljen tuti ott vernéd a nyálad, hogy téged megcsaltak és hogy lehet ilyen érzéketlen meg stb...
tipikus kis rib@nc...
Hát ha ez nem FAKE, akkor hajrá.
A pasid miatt meg ne aggódj, majd talál nállad jobbat.
Én azt nem vágom, hogy mi a f*sznak válaszol mindenki ennek a szerencsétlennek.
Emberek! Tudom, most házszabályt sértek, meg minden, hogy nem a kérdésre válaszolok, de ki az az elmebajos, aki megír egy ilyen kib*szott kérdést? Elolvastátok? Ott van benne világosan, hogy lesz*rja, hogy mi van a pasijával, akkor is megcsinálja. Akkor meg mi a f*sz a kérdés? Az, hogy gáz-e? Ugyan már! Ha igaz lenne, akkor k*rvára nem érdekelné, hogy gáznak tartjuk-e, vagy sem, amúgy meg belesz*rik az egészbe, hiszen kb. 50szer leírta, hogy nem érdekli, akkor is "megcsinálja.
Mivaan? Gáz-e? Mi? Az gáz, barátom, hogy nem tudsz mit kezdeni magaddal, és ezért írogatod a kib*szott leveleidet a listára azzal a beteg agyaddal. AZ GÁZ!
Ha hülye körlevelek kellenek, arra ott az IWIW, meg a társai, ott b*sztatnak eleget. Itt olyan emberek írnak általában, akik valamilyen szerencsétlen okból kifolyólag nem találnak választ a kérdéseikre, de neked még kérdésed sincs! Egy állítás az egész "kérdésed", csak beletettél, egy kérdőjelet is, nehogy fennakadjon a rendszeren.
FCK
Tedd meg, én remélem hogy elhagy!
ÉS KÍVÁNOM hogy soha a büdös életbe ne álljon veled szóba egyetlen férfi nemű sem!
Jó szorakozást :-) büdös qurva :P
MINDENKI ADJON EGY ZÖLD KEZET: 14:58 -as írónak :D
állati :D
TELJES MÉRTÉKBEN EGYETÉRTEK VELE!
Ja és téged még bottal se piszkálnálak meg te széjjeltoszott qrva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!