Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretnék lefeküdni egyszerre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék lefeküdni egyszerre 3 fiuval. Ez szerintetek gáz? A pasim emiatt akar elhagyni jó hülye szegénykém. Hogyan vegyem rá hogy emiatt ne hadjon el

Figyelt kérdés
mert én minden képpen kifogom próbálni ha elhagy ha nem de az lenne a legjobb ha megértené hogy én erre vágyom
2011. márc. 21. 14:13
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Azért vagyok ilyen könnyelmü mert az a baj hogy akármien vágyam van elkel nyomjam magamban.és már bele vagyok fáradva hogy mindig mások érzéseit kell előtérbe helyeznem.akkor az enyémekkel mi lesz.lehet hogy önző vagyok de tényleg unom ezt az örökös elnyomást.
2011. márc. 21. 14:49
 22/39 anonim ***** válasza:

ez a " tudol" meg "elhadjon" jó magyar szöveg :D

Szégyellheted magad, hogy a megcsaláson agyalsz állandóan, ráadásul 3x. Pad alá esel, és koppansz...

2011. márc. 21. 14:50
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező te egy undorító, utolsó mocskos, büdös, ribanc vagy. A pasid helyében kirúgnálak a p*csába!
2011. márc. 21. 14:58
 24/39 anonim ***** válasza:
Akkor erre mi a megoldás? A szakítás! Akkor a kutya se fogja számon kérni tőled, azzal d*gsz akivel csak akarsz! Ugye nem várod el hogy attól még hogy neked ilyen vágyaid vannak a pasidnak meg kéne bocsájtania a megcsalást!
2011. márc. 21. 14:59
 25/39 anonim ***** válasza:

Bezzeg ha a pasidnak lenne a vágya az, hogy 3 csajjal keféljen tuti ott vernéd a nyálad, hogy téged megcsaltak és hogy lehet ilyen érzéketlen meg stb...

tipikus kis rib@nc...

2011. márc. 21. 15:12
 26/39 anonim ***** válasza:

Hát ha ez nem FAKE, akkor hajrá.

A pasid miatt meg ne aggódj, majd talál nállad jobbat.

2011. márc. 21. 15:12
 27/39 anonim ***** válasza:

Én azt nem vágom, hogy mi a f*sznak válaszol mindenki ennek a szerencsétlennek.

Emberek! Tudom, most házszabályt sértek, meg minden, hogy nem a kérdésre válaszolok, de ki az az elmebajos, aki megír egy ilyen kib*szott kérdést? Elolvastátok? Ott van benne világosan, hogy lesz*rja, hogy mi van a pasijával, akkor is megcsinálja. Akkor meg mi a f*sz a kérdés? Az, hogy gáz-e? Ugyan már! Ha igaz lenne, akkor k*rvára nem érdekelné, hogy gáznak tartjuk-e, vagy sem, amúgy meg belesz*rik az egészbe, hiszen kb. 50szer leírta, hogy nem érdekli, akkor is "megcsinálja.

Mivaan? Gáz-e? Mi? Az gáz, barátom, hogy nem tudsz mit kezdeni magaddal, és ezért írogatod a kib*szott leveleidet a listára azzal a beteg agyaddal. AZ GÁZ!

Ha hülye körlevelek kellenek, arra ott az IWIW, meg a társai, ott b*sztatnak eleget. Itt olyan emberek írnak általában, akik valamilyen szerencsétlen okból kifolyólag nem találnak választ a kérdéseikre, de neked még kérdésed sincs! Egy állítás az egész "kérdésed", csak beletettél, egy kérdőjelet is, nehogy fennakadjon a rendszeren.

FCK

2011. márc. 21. 15:29
 28/39 anonim ***** válasza:
mi ez az állandó "elnyomás" szöveg? nem akartam már ide többet írni, de ahogy olvastam a válaszaidat egyre unszimpatikusabbá váltál. lehet, hogy begyepesedett vagyok, talán egy kicsit. de szerintem akkor sem normális, hogy 19 évesen 3 fa*sz kell beléd. én nem is a mostani barátod sajnálom, hanem azt a madarat aki esetleg el fog venni a távoli jövőben.... bizonyára szép és jó értékrendet fogsz továbbadni... amúgy az ilyen felfogás miatt teljesen normális lesz, hogy valaki meleg, esetleg pedofil, ne adj Isten gerontofil és társaik. az egészből csak azt akarom kihozni, hogy ha követjük ezt a nagy szabadság és ne nyomj el magadban semmit sem elvet akkor oda jut az emberiség mint a South Park egyik részében ahol a Petások állatokkal kef*éltek. Ha neked erre van igényed akkor legyen, szíved joga. De talán nem ez lenne a követendő példa, hogy erre olyan kiba*szott büszke legyél, 30 évesen meg egy kiégett .... leszel. Az is bőven magánügy, de azért mert valakinek nem tetszik nem feltétlen benne van a hiba. Kiírtál egy kérdést és sokak nem értenek veled egyet, ennyi.
2011. márc. 21. 15:32
 29/39 anonim ***** válasza:
79%

Tedd meg, én remélem hogy elhagy!

ÉS KÍVÁNOM hogy soha a büdös életbe ne álljon veled szóba egyetlen férfi nemű sem!

Jó szorakozást :-) büdös qurva :P

2011. márc. 21. 15:33
 30/39 anonim ***** válasza:
40%

MINDENKI ADJON EGY ZÖLD KEZET: 14:58 -as írónak :D

állati :D

TELJES MÉRTÉKBEN EGYETÉRTEK VELE!

Ja és téged még bottal se piszkálnálak meg te széjjeltoszott qrva!

2011. márc. 21. 15:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!