Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van mindig két pasim...

Miért van mindig két pasim egyszerre?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok, 18 évesen vesztettem el, azóta élek párkapcsolatban. Eddig 2 párkapcsolatom volt, és mindkettő mellett volt egy másik pasim. Nem tudom miért alakul mindig így, de az egyik pasival inkább a lelkizés dominál és a nagy beszélgetések, a másikkal a vagánykodás meg a szex. Mindig is így volt. Szerintetek genetikailag vagyok hűtlen, vagy ezen még lehet segíteni? Számíthat az hogy az apukám 3 éves korom óta Spanyolban dolgozott és csak 18 éves korom óta lakik velünk Mo-n? Lehetséges hogy az apakép hiánya miatt vagyok ilyen?
2010. jún. 29. 22:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
51%
Na, még egy k.urva, ráadásul mocskosabb a pofája, mint nem egy kocsisnak. Ez már valami, te már próbálkozhatsz nagypályán is.
2010. júl. 1. 00:27
 12/21 anonim ***** válasza:
66%

18/L.

Szoval szerinted aki félre k*r az nem ribanc? Érdekes.

2010. júl. 1. 07:06
 13/21 anonim ***** válasza:
34%

az nem ribancság. de látom számotokra nem tiszta a ribancság fogalma. -.- de nem azt mondtam hogy csak igy tovább.. szerintem ti is voltatok már úgy hogy két emberből csináltatok volna egyet és abból lett volna a tökéletes..

ő is igy van vele

2010. júl. 1. 12:15
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Más a hivatásos k*rva, és más az, aki "jellemileg" k*rva.

Igaz, az első jellemileg is az , mig az utobbi hivatását tekintve nem.

Gondolom te is csaltad a párod, és probálod menteni magad. :D

2010. júl. 1. 14:27
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
00:15 - és te ezt a hosszú szöveget valakinek a pofájába mernéd mondani?:P
2010. júl. 1. 21:58
 16/21 anonim ***** válasza:

Pontozzátok le a tökbe, már hárman vagyunk, akinek nem tetszik a mentalitása :P

Bizony, nem attól lesz valaki k.urva hogy pénzért b.aszik, hanem hogy erkölcstelen dolgot csinál!

Miért erkölcstelen dolog az, hogy egyszerre két pasival van? Hát azért, mert az egyiknek szükségképpen HAZUDIK!

És nem csak olyasmiről hazudik, hogy jaj, hát ma beteg voltam, ezért nem mentem iskolába, hanem olyan dologról, amit a másik fél a kapcsolat ALAPJÁNAK tekint! A kizárólagosságról!

Nem attól lesz valaki k.urva kisdrágám, hogy pénzért csinálja, hanem azért, mert nem tisztel olyan dolgokat, ami másoknak szent! Például az, hogy ha mással vagyunk, akkor nem adjuk oda magunkat egy harmadiknak!

2010. júl. 2. 01:33
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

ennyi gyíkot már régen láttam..

-.-

2010. júl. 4. 21:56
 18/21 anonim ***** válasza:
A hüség az gyikság? Szerintem nem.
2010. júl. 5. 10:08
 19/21 anonim ***** válasza:

nem az hanem az hogy nem tud dönteni a csaj hogy kit válasszon ti meg engem oltogattok mert bevédem -.-

ne mondjátok már hogy ti soha nem voltatok úgy hogy nem tudtatok választani két csaj ill. két pasi között. na mind1, lexarom. ^^ ammeg ha azt hiszitek h csalós vagyok akkor tévedtek, persze volt hogy megcsaltam már valakit, de már 3éve ugyanaz a pasim van és nem csaltam meg ^^ napá

2010. júl. 5. 13:27
 20/21 anonim ***** válasza:

Hát tényleg nem semmi az elôttem lévô "hölgy" stílusa. Amikor fiatal voltam én sem voltam hûséges addig, amíg nem találtam az igazit. Amúgy lány vagyok (28). Sokan tartottak ribancnak emiatt. Akkor bántott, de most így visszagondolva az a véleményem, hogy igenis lehet ribancnak nevezni azt, aki több pasit tart egyszerre. Legalábbis ha pl. mindketten azt hiszik ôk az egyetlenek és ôk nem mennek félre. Egy csajozós kujoncal lehet ez csinálni, mert annak egy szava sem lehet, de egy norámlis sráccal egy nô inkább ki se kezdjen, ha úgyis tudja, hogy csak megbántja, mert van mellette más.

A kérdezônek: ha nem tudsz két pasi között dönteni, akkor inkább keress egy harmadikat. Vagy ha csak lelkizni akarsz, akkor ne gyere össze vele, és akkor barátok lesztek. Vagy rosszul látom?

2010. júl. 6. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!