Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ferjemet esküvőre hívták,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferjemet esküvőre hívták, engem viszont nem hivtak meg. 10 éve vagyunk együtt, van egy ötéves gyermekünk is, így nekem rosszul esik ez. Ő azért elmegy rá. Én vagyok túlérzékeny?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 9. 10:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/86 anonim válasza:
84%

Én elmentem egy ilyen esküvőre , a volt párom kollégájának az esküvőjére … mondjuk ott a meghívón eleve a megszólitás is többes szám volt és írtak is hogy a paroddal/felesegeddel… stb

Hat én nem akartam menni annyira de a párom szerette volna , őszintén nem éreztem jól magam senkit nem ismertem csak a páromat illetve neki két haverját … háttérbe vonultam, hiszen a parrol szól ez a nap … jó fejek voltak de nyilván ez egy nem ismerkedős esemény … soha többet nem láttam őket …

Szóval egy ilyen esküvőre szerintem jobb nem elmenni ismeretlenkent , a férjed meg menjen el ha akar érezze jól magát azt ennyi !

2022. ápr. 9. 21:58
 82/86 anonim ***** válasza:
88%
Tehát valami random kolléga. Nem értem miért lennél hivatalos egy számodra vadidegen esküvőjére.
2022. ápr. 10. 07:27
 83/86 anonim ***** válasza:
71%

Kérdező!

Mi szerepel azon a telibevert meghívón?

Csak a palid neve. Csak őt hívják meg rajta? Vagy hogy?

Írjál már valamit!

2022. ápr. 10. 08:47
 84/86 anonim ***** válasza:
29%
Te nem ismered, és neki mennyire jó barátja? Ha nem lenne az, minek hivta meg??
2022. ápr. 10. 08:52
 85/86 anonim ***** válasza:
59%

De mia ráknak hívjak megvalakit akihez az égvilágon semmi közöm. Csak mert a haverom felesége. Ezek alapján az anyjat az apját a kutyafülét is hìvni kéne.

Az én napom azt hivok akit akarok akihez van valami közöm.

Aki mondjuk jól is érzi magát nem csak ottvan.

A hugom is ilyen:meghívta őt a psiját meg szüleinket kajálni. Hívni akart még nagyszülőket mert jaj ha kiderül megsértődnek!

Baszokrá,én 4embert hívtam mert velük akartam enni. A nagyikkal külön majd

eszek.

2022. ápr. 10. 14:27
 86/86 anonim ***** válasza:
74%

Kedves kérdező. Bizt9san elakarsz menni egy olyan buliba ahol senkit nem ismersz?

Ahol valszeg pont e miatt nem is érzenéd magad jól?

Vagy esetleg te csak igazából ott sem lehetnél mert annyira szükkörü lenne hogy az utcán kellen várnod.

Esteleg egy polgári szertartás ahol "ismeretlennek" semmi keresnivalója.

Ne legyél ennyire érzékeny,eltapos a virágot szedő kislány a réten.

,

(Ha érted a metaforát)

2022. ápr. 11. 01:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!