Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ferjemet esküvőre hívták,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferjemet esküvőre hívták, engem viszont nem hivtak meg. 10 éve vagyunk együtt, van egy ötéves gyermekünk is, így nekem rosszul esik ez. Ő azért elmegy rá. Én vagyok túlérzékeny?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 9. 10:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/86 anonim ***** válasza:
66%

19! Nem gondold, hogy oka van?!

Ha jo lenne a viszony, nyilvan meg lett volna hívva..

14 voltam

2022. ápr. 9. 12:00
 32/86 anonim ***** válasza:
49%
"23: és ha együtt vannak 10 éve? attól még nem ismerik" Attól még elemi udvariasság a párjával meghívni valakit, és nem látványosan ellenségesen viszonyulni a meghívott partneréhez.
2022. ápr. 9. 12:01
 33/86 anonim ***** válasza:
69%
most gondold el az esküvő egy vagyon, és én nem hivtam meg senkit, akit nem ismertem, érdekes nálunk ezt mindenki felfogta és nem pattogtak
2022. ápr. 9. 12:06
 34/86 anonim válasza:
95%

Kedves Kérdező !

Feltéttel egy kérdést , melyet nem igazán fejtettel ki lényeges infokat hagytál ki belőle

Pl kinek az esküvője ?

Ismerd őket és ok téged ?

Valóban kizárólag a férjed van feltüntetve a meghivon,?

31-32 válasz kérdés jött hozzad , melyre semmit nem reagálsz ,.. hogy vársz így segítséget ?

Nyilván olvasod a válaszokat .. mivel semmire nem reagálsz így mi valaszadok elkezdünk kombinálni hozza tenni , a segít választ vársz legyszives reszletezd hogy mik a körülmények !

2022. ápr. 9. 12:06
 35/86 anonim ***** válasza:
24%
Vagy nem olvassa a válaszokat, mert van egy öt éves gyereke aki leköti a gép előtt ülés helyett. majd válaszol ha lesz ideje.
2022. ápr. 9. 12:13
 36/86 anonim ***** válasza:
89%

Engem is hívtak meg esküvőre a férjem és a gyerek nélkül. Kollega. Sose látták a családomat. Szerintem a családom se érezte volna jól magát. Én elmentem és a kollégákkal egy jót buliztunk.

Senki nem akadt ki...

Családban ugyanez nem így lett volna. Akkor én se mentem volna el.

2022. ápr. 9. 12:15
 37/86 anonim ***** válasza:
75%

Őszintén szólva én pl nem akarnám, hogy a barátnőim vőlegényei ott legyenek, mert nem ismerem őket és feszengek idegenek jelenlétében. Mondjuk a saját gyerekeimet sem akarnám, hogy ott legyenek, mert végigordítanánk az egészet, így biztosan mi nem fogunk házasodni 😀

Én a helyedben örülnék, hogy nem kell mennem

2022. ápr. 9. 12:19
 38/86 anonim ***** válasza:
78%

Honnan tudjátok, hogy miért nem hívták meg? Illetve ha a meghívón nincs ott az, hogy "téged és a párod/családod",akkor ne hozza már automatikusan a pereputtyot.

Nyilván oka van, hogy nem lett meghívva. Ennyi.

2022. ápr. 9. 12:22
 39/86 anonim ***** válasza:
92%

Ha a meghívók és a meghívottak között noncs semmilyen viszály vagy probléma, az esküvői meghívók (általában**) a meghívottnak és kedves párjának/gyereinek szól. Ez az alap.

(általában**: Ha valami objektív okok akadályozzák, pl hely, létszám, anyagiak, stb akkor nyilván szűkíteni kell a meghívottak körén. Ami jelentheti azt is, hogy csak a közeli rokonokat/ismerősöket hívják, azok családtagjai nélkül)

Voszont sok esetben a családik/ismerősi viszályok írják fölül a meghívásokat. Nyilván nem rólad beszélek, csak általánosságban. Nem is ismerem a közöttetetk és a szervezők közötti emberi kapcsolatokat, és főleg nem is ítélkeznék mások fölött láttatlanban.

Olyan szokott lenni, hogy esetleg a meghívott családtagja, párja nem kívánatos a rendezvényen a szervezők által. Ha ilyen esetleg fennáll, ezt el kell fogadni. Nyilván Ők is félretehetnék az ellenérzésüket és párként hívhattak volna Titeket, de neked is el kell fogadni, ez az Ő "nagy napjuk", és itt Ők döntenek.

Másfelől a férjed is mérlegelhet, hogy nélküled/gyerekek nélkül nem megy. Megköszöni a meghívást és sok Boldogságot kíván a párnak. De hozzáteszem, ha úgy érzed a férjed mégis szeretne elmenni (esetleg annak ellenére hogy lemondana róla), Te is félretehetd az ellenérzésid (már ha vannak), túllépsz ezen, és hagyod elmenni. Az ellenérzéseidről lemondani, pont olyan nagylelkű dolog, mint a férjednek lemondani arról hogy nélküled nem megy.

Látod, rengeteg kimenetele lehet a történetnek. Ne várd hogy a háttértörténések alaposabb ismeretek hiányában itt a Gyakorikon bárki pálcát törjön a rendezők, vagy bárki más feje fölött. És a tutifrankót sem fogja tudnai megmondani. A férjednek esetleg a szervezőkkel, neked meg a férjeddel kell rendezni mi legyen a megoldás.

Egyébként semmilyen irányba nem viszi el az életed hogy most egy esküvőn ott vagy-e vagy sem. Vagy hogy csak a férjed megy, vagy sem. :) Hacsak nem a sajátod :D :D

Akárhogy is döntötök (férjed megy egyedül, vagy lemond róla), nektek csak a fontos, hogy ezt a helyzetet egymás között konfliktusmentesen kezeljétek. Minden más mellékes!!!! Hidd el, a férjed ha egyedül megy el, neki az okoz majd lelkiismeret furdalást. Ha rád való tekintettel mond le róla, akkor meg neked lesz az. Sajnos vannak ilyen helyzetek, aminek nincs tökéletes megoldása, de döntéskényszer van.

A tökéletes megoldása akkor lesz, ha ezen ez egészen túlléptek közösen...

2022. ápr. 9. 12:30
 40/86 anonim ***** válasza:
67%
Igen, te vagy túlérzékeny, vihar a biliben. Nem a saját esküvődről maradsz le. Más gyakorizónak épp haldoklik az apja. Na az probléma. Ez nem. Örülj, hogy nem kell ott bájolognod, a férjed meg érezze jól magát, nem vagytok összeragasztva.
2022. ápr. 9. 12:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!