Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ferjemet esküvőre hívták,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferjemet esküvőre hívták, engem viszont nem hivtak meg. 10 éve vagyunk együtt, van egy ötéves gyermekünk is, így nekem rosszul esik ez. Ő azért elmegy rá. Én vagyok túlérzékeny?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 9. 10:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/86 1112 ***** válasza:
93%

plusz 50 fő lett volna, vagy téged lehet nem is ismernek, rólad nem is tudnak, mert mondjuk pl 8 éve nem látták őt sem, a párodat, csak emlékeztek,hogy ő van

lehet, h ő a barátjuk,de te nem vagy nekik senkijük, és most csak a közelállókat, a barátokat, akikről tudják, hogy kik, csak azokat hívják, az ő hozzátartozóikat, akiket nem ismernek, nem

lehet tényleg amúgy a covid miatt is akár

2022. ápr. 9. 14:09
 52/86 mantis religiosa ***** válasza:
92%
Szerintem már rég úton vannak a lagziba, ezért nem válaszol a feltett kérdésekre. 😇😇
2022. ápr. 9. 14:13
 53/86 anonim ***** válasza:
97%

Ugyan írtad,hogy rosszúlesik,de ismered a házasulandókat annyira hogy valóban a meghívottak közt van a helyed?

Nekem van olyan haver/ismerős aki nem ismeri a feleségem.

És a feleségemnek is van ilyen ismerőse. Nem érint érzékenyen,hogy nem gondolrám,hiszen nem ismer illetve az esetleges speciális igenyeimet sem (étel allergia). És nem is baj,hiszen az esküvön miért lovagoljanak az én bajaimon amikor valszeg soha nem fogunk 3szónál többet beszélgetni.

2022. ápr. 9. 14:30
 54/86 anonim ***** válasza:
95%

Nem egyértelmű a szituáció.

Mi is 10 éve együtt vagyunk, a párom gyerekkori barátjának volt esküvője, őt meghvták, én ezt a barátot nem ismerem, a meghívó nem taglalta hogy +1 fő és nem is csaptunk belőle patáliát.

Másik eset, unokatesóm esküvője, csak a szülők, közvetlen barátok és pár unokatesó volt meghívva, azok akikkel a párnak nem volt nagyon közeli kapcsolata, ők nem. Tehát engem meghívtak a kislétszámú vacsira és "bulira" de a páromat nem, mert azelőtt kb egyszer találkoztak vele.

Nyilván ha a legjobb barátnőm meghív az esküvőjére aki nagyon jól ismeri az én páromat, és őt kifejezetten nem hívja, az már gyanús lenne hogy valami van a háttérben!

Szerintem ezt az ifjú párral vagy a férjeddel kellene tisztázni, nem itt találgattatni minket.

2022. ápr. 9. 14:37
 55/86 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, még nem volt időm mindet végig olvasni, majd este! Mivel én tényleg nem ismerem annyira jól ezt a barátot, valószínűleg ez az ok. csak kíváncsi voltam,mas hogy gondolkodik erről.Megnyugodtam, ha elmegy elmegy, érezze jól magát mindenki, én is jól fogom magam érezni ettől függetlenül 😊
2022. ápr. 9. 14:42
 56/86 anonim ***** válasza:
33%

Ki hívta meg egyáltalán?

Ha egy barátja akit te nem is ismersz, abban nincs semmi. Általában akit meghívnak vihet valakit magával.

2022. ápr. 9. 15:05
 57/86 anonim ***** válasza:
90%
A vilagon semmi kivetnivalót való nincs abban, hogy a ferjed számodra kb vadidegen kollégája csak őt várja az esküvőre.
2022. ápr. 9. 15:06
 58/86 anonim ***** válasza:
6%
Te is mehetsz nyugodtan. Úgy néz ki, mintha a férjed nem akarja hogy vele menjél.
2022. ápr. 9. 15:09
 59/86 anonim ***** válasza:
97%

Na, akkor ezért nem hívtak. Érthető nem is nagyon ismeritek egymást.

Menjen nyugodtan a férjed egyedül, ahogy írtad érezze jól magát.

Attól, hogy 10 éve vagytok együtt, lehet külön programotok.

:)

2022. ápr. 9. 15:10
 60/86 anonim ***** válasza:
22%
Nekem rosszul esne ha a férjem nem állna ki értem hogy mehessek én is, és inkább egyedül elmenne szórakozni. Érdekes....
2022. ápr. 9. 15:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!