Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferjemet esküvőre hívták, engem viszont nem hivtak meg. 10 éve vagyunk együtt, van egy ötéves gyermekünk is, így nekem rosszul esik ez. Ő azért elmegy rá. Én vagyok túlérzékeny?
Ezt most nem értem. Kifejezetten kérték, hogy ne menj? Vagy ugy all a meghívon hogy kizárólag x y (férj) nevére?
Nálunk 3 hasonló eset volt.
Az egyik, ferjem baratja esküdött. Szo szerint a pár+a 2 tanu volt jelen. Férjem volt a vőlegény tanuja. Igy totál megertettem, nem volt balhé, nem vettem magamra.
Masik eset, unokatesóm esküvője. Engem meghívott (mikor atadta a csak a nevemre szóló meghívót, hozzátette, hogy mivel férjem nem ismeri, őt nem látja szívesen (igaz nem ezekkel a szavakkal) illetve a 3 éves fiunkkat is hagyjam otthon, mert gyerekmentes lesz. Én megköszöntem a lehetőseget, majd visszaadtan a meghivót és közöltem nekem ne terítsebek. A gyerekes rész sem ertem meg, de hogy a ferjem se jöhet... mikor 70fős esküvő volt, na azon kiakadtam.
Illetve volt a mi esküvőnk. Csak a tanuk+parjaik voltak hivatalosak. Barátnőm bebiszitternek (11hós volt a fiunk) és egy fotós. Na anyós hivatlanul beállított +2fővel, mert neki joga van a fia esküvőjen ott lenni....mondanom sem kell, veszekedés lett a vége, ezzel hazavágta a nagy napunkat.
Gyerekmentes esküvő is szánalmas nekem. De ez, hogy téged sem hívtak meg?? Azért kemény.
Én nem maradnék a férjem mellett ha nem állna ki mellettem
Jó lenne tudni a részleteket, nekem is az jutott eszembe amúgy, mint a 15-ösnek. Én mindig is furcsának tartottam, hogy egy esküvőn olyan is jelen legyen, akit a házasulandó pár nem is ismer, főleg, ha nem nagy esküvőről van szó. Lehet olyan kolléga vagy csapattárs például, akivel jóban van, de munkán kívül nem szoktak találkozni és nem ismerik a párját. Ha ilyen embereknél mindenkinél automatikusan +1 fővel számol, esetleg plusz gyerekek, az azért az esküvő létszámát és hangulatát is nagyon megváltoztatja. Aki eleve nagy esküvőre készül, az persze más helyzet.
Persze nem tudom, miről van szó pontosan, azt is jó lenne tisztázni, hogy csak a férjed nevére jött a meghívó, de vihetne plusz egy főt, vagy kifejezetten kérték, hogy egyedül menjen. Illetve milyen viszonyban van a párral stb. Valahol megértem, hogy rosszul esik, ha elmegy nélküled, ezt vele próbáld megbeszélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!