Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ferjemet esküvőre hívták,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferjemet esküvőre hívták, engem viszont nem hivtak meg. 10 éve vagyunk együtt, van egy ötéves gyermekünk is, így nekem rosszul esik ez. Ő azért elmegy rá. Én vagyok túlérzékeny?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 9. 10:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/86 anonim ***** válasza:
19%
Hát... nem lehet, hogy hivtak, csak a ferjed ugy adja elő, hogy nem hívtak?
2022. ápr. 9. 15:15
 62/86 anonim ***** válasza:
21%
Mikor exem legjobb haverja esküdött, mikor először találkoztam a baráttal, akkor beszéltem vele először, mégis a meghívás rám is vonatkozott. A menyasszony a lánybúcsújára is hívott, pedig őt sem ismertem.
2022. ápr. 9. 15:17
 63/86 anonim ***** válasza:
64%

Azért nagyon nem mindegy ki az az illető aki nem hívott meg az esküvőre?

Mert ha férj egy munkatársa akit nem ismer meg ő sem téged, érthető.

De ha olyan aki ismer, vagy családon belül, no akkor gondolkozz erősem ugyan mi lehet az oka, mert fix, hogy van.

2022. ápr. 9. 15:23
 64/86 anonim ***** válasza:
83%
#62 ez nagyon kedves, de a lánybúcsúra való meghívás ugye nem lesz ezentúl elvárás egy vadidegen felé, csak mert csak?
2022. ápr. 9. 15:24
 65/86 anonim ***** válasza:
82%

Mi esik ezen rosszul bárkinek is ( a válaszokra értem). Nem kell a férjednek ki állnia érted, nem ellenef irányul.

Nem is értem, azért mert valakinek van egy házastársa még külön álló személy marad. Mehet a párja nélkül bárhová.

2022. ápr. 9. 15:24
 66/86 anonim ***** válasza:
62%
64-es, kár bunkóskodnod mert nem mentem el, pont ezért, feszengtem volna, hisz nem ismertem a menyasszonyt, kellemetlenül éreztem volna magam és az esküvőre se mentem el, mert addigra szakítottunk exemmel.
2022. ápr. 9. 15:28
 67/86 anonim ***** válasza:
26%

De még mindig nem tudjuk, hogy hogyan is szólt az a meghívó.

Lehet a kérdező palija sunnyog.

2022. ápr. 9. 15:35
 68/86 anonim ***** válasza:
88%

"Nekem rosszul esne ha a férjem nem állna ki értem hogy mehessek én is"

Miért? Nem lehet külön programotok? Össze vagytok nőve?

Menj a férjeddel szórakozni máskor. Bármelyik hétvégén megtehetitek.

2022. ápr. 9. 15:37
 69/86 anonim ***** válasza:
28%

"Lehet a kérdező palija sunnyog."

Nekem is eszembe jutott ez rögtön.

2022. ápr. 9. 15:38
 70/86 anonim ***** válasza:
40%
68-as, nincs férjem hála a jó istennek. A sunnyogás nekem is eszembe jutott, mi van ha csajozni akar ott.
2022. ápr. 9. 15:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!