Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ferjemet esküvőre hívták,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferjemet esküvőre hívták, engem viszont nem hivtak meg. 10 éve vagyunk együtt, van egy ötéves gyermekünk is, így nekem rosszul esik ez. Ő azért elmegy rá. Én vagyok túlérzékeny?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 9. 10:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/86 anonim ***** válasza:
65%
Pont annyi ember előtt?
2022. ápr. 9. 16:13
 72/86 anonim ***** válasza:
25%
Elvonulni nem lehet szerinted?
2022. ápr. 9. 16:27
 73/86 anonim ***** válasza:
91%
Nem kell ennyire túlkombinálni nem?
2022. ápr. 9. 16:42
 74/86 anonim ***** válasza:
18%
Milyen barát az, akit nem látott még a feleség 10 év alatt??? Nekem ez is fura lenne. Amikor odaadták a meghívót, akkor sem ismerkedtetek meg?
2022. ápr. 9. 17:25
 75/86 anonim ***** válasza:
87%
Mi sem hívtunk olyanokat a KIS LÉTSZÁMÚ esküvőnkre, akiket nem ismerünk. Nem hozatott senki plusz 1 ismeretlen főt. Ez tök érthető. Mondjuk én, ha 200 fős ismerősi köröm lenne, sem hívtam volna ismeretleneket az esküvőmre. Esküvőre nem csak párban lehet ám járni.
2022. ápr. 9. 19:05
 76/86 anonim ***** válasza:
21%
Ezek szerint, a többségnek jólesne ha mondjuk 5-10 éve lenne házas, a férjét/feleségét elhívná a barát az esküvőjére, de a házastársat nem, az jólesne és semmi kivetnivaló nincs benne? Hát egészségetekre....
2022. ápr. 9. 19:28
 77/86 anonim ***** válasza:
87%

#76:

Hát ha soha nem láttam a kérdéses havert, akkor nem érdekelne.

Nem a világ túlfelére utazik fél évre, csak egy nyamvadt lagziba megy. Minek ennek ekkora feneket keríteni?

2022. ápr. 9. 20:06
 78/86 anonim ***** válasza:
5%
Azért, mert az ilyen nem meghívásosdi mert jaj csak a férjet ismerem, tahóság....
2022. ápr. 9. 20:09
 79/86 anonim ***** válasza:
92%

78 és a "jajj hát persze, hogy gyere te is, igaz, hogy azt se tudom, ki vagy, meg te se, hogy én, meg az se biztos, hogy jól éreznéd magad, mert marhára nem a te társaságod lesz itt, de gyereee, nehogy már egymás nélkül teljen el számotokra teljes néhány óra" bár nem kifejezetten tahóság, de szerintem erősen a násznép és a felnőtt, önálló, életképes emberek komplett dedósnak nézése.

Persze, jófejség, ha meghívják a párokat is, én is bizonyára meg fogom, ha módomban áll, de lelki ügyet és ekkora drámát csinálni abból, ha valaki nem akarja vagy nem fér bele anyagilag a plusz párszázezres tétel a biodísz, korábban sose látott plusz egyeknek... Háát... Ezt elvárni a tahóság szerintem

2022. ápr. 9. 20:58
 80/86 anonim ***** válasza:
29%
Persze, mert a kaja plusz egy főre 50 rongy, hagyd már.... Én 5 ezerből megkajálok a hétköznapokon 4-5 napon keresztül. Ha milliós esküvőt szervez valaki, főleg nevetséges ez a kifogás. De tudod mit? Leszarom, legyen igazad. Az én értékrendem nem ez. Én automatikusan meghívottnak tekinteném a barátom férjét is, ha lenne esküvőm.
2022. ápr. 9. 21:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!