Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferjemet esküvőre hívták, engem viszont nem hivtak meg. 10 éve vagyunk együtt, van egy ötéves gyermekünk is, így nekem rosszul esik ez. Ő azért elmegy rá. Én vagyok túlérzékeny?
#76:
Hát ha soha nem láttam a kérdéses havert, akkor nem érdekelne.
Nem a világ túlfelére utazik fél évre, csak egy nyamvadt lagziba megy. Minek ennek ekkora feneket keríteni?
78 és a "jajj hát persze, hogy gyere te is, igaz, hogy azt se tudom, ki vagy, meg te se, hogy én, meg az se biztos, hogy jól éreznéd magad, mert marhára nem a te társaságod lesz itt, de gyereee, nehogy már egymás nélkül teljen el számotokra teljes néhány óra" bár nem kifejezetten tahóság, de szerintem erősen a násznép és a felnőtt, önálló, életképes emberek komplett dedósnak nézése.
Persze, jófejség, ha meghívják a párokat is, én is bizonyára meg fogom, ha módomban áll, de lelki ügyet és ekkora drámát csinálni abból, ha valaki nem akarja vagy nem fér bele anyagilag a plusz párszázezres tétel a biodísz, korábban sose látott plusz egyeknek... Háát... Ezt elvárni a tahóság szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!