Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ferjemet esküvőre hívták,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferjemet esküvőre hívták, engem viszont nem hivtak meg. 10 éve vagyunk együtt, van egy ötéves gyermekünk is, így nekem rosszul esik ez. Ő azért elmegy rá. Én vagyok túlérzékeny?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 9. 10:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/86 anonim ***** válasza:
40%
18, ahol ez megtörténhet, ott nem a gyerekkel van a nagyobb gond. Hol voltak a felnőttek közben?
2022. ápr. 9. 11:38
 22/86 anonim ***** válasza:
39%
Passz. Nem én voltam ott. Ha én lettem volna, megtépem a kölyköket ez biztos.
2022. ápr. 9. 11:40
 23/86 anonim ***** válasza:
35%

Akik azt írják, hogy akit nem ismernek, nem hívják, azoknak feltűnt, hogy ITT 10 éve vannak együtt és van egy 5 éves gyerek?

Vagy az van, amit valaki irt, hogy x plusz párja beleértődik, vagy kis számú vagy utalnqk, de ezt elhallgatod. Hiába ismerem apám nőjét is 20 éve, annyira utálom, hogy nem is megyek oda, ha otthon van...keveri a szart a családban, hergeli apámat gyerekei ellen

2022. ápr. 9. 11:43
 24/86 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem meg ha tetszik a másik párja, ha nem illik meghívni és tahóság nem meghívni. Ok, a pár napja, de akkor meg tartsanak 2 tanúsat ennyi erővel. A gyermekmentes esküvő az más. Lehet finoman mondani, hogy xy okból szeretnétek, ha a kisgyerekek otthon maradnának. Értelmesek ezen nem sértődnek meg, max nem mennek el. De a másik párját, főleg ha az a felesége illik meghívni vagy akkor ne hívja a férjet se.
2022. ápr. 9. 11:43
 25/86 anonim ***** válasza:
70%

23: és ha együtt vannak 10 éve? attól még nem ismerik

Ezt az illik meghívni dolgot el lehetne felejteni. Esküvőmre azt hívtam meg akit akartam.

2022. ápr. 9. 11:44
 26/86 anonim ***** válasza:
70%
15. Válasz fogalmazta meg a legjobban a lényeget.
2022. ápr. 9. 11:46
 27/86 anonim ***** válasza:
95%
Igen mondjuk. Nem mindegy, hogy csak egy polgári esküvő és a kollégája vagyok vagy családtag és lagzira is hivatalos. Családtag párját illik akkor is meghívni, kivéve, ha nagyon rossz a viszony és annak előzménye van. Csak azért, mert nem "szimpi", mert pl. nem röhög a favicceken, még nem indok. 24 voltam, ezzel még kiegészíteném az előző kommentem.
2022. ápr. 9. 11:54
 28/86 anonim ***** válasza:
100%
Az sem mindegy, hogy esküvőre hívták-e a férjedet, vagy vacsorára is. Rokon-e vagy kolléga?
2022. ápr. 9. 11:55
 29/86 anonim ***** válasza:
24%
Jó 25. Így reagálnál akkor is, ha a te párodat nem hívnák meg, mert mondjuk nem ismerik annyira és neked egyedül kellene lenned egy esküvőn, mert akiket ismersz még, azok is a párjukkal, családjukkal foglalkoznak?
2022. ápr. 9. 11:57
 30/86 anonim ***** válasza:
31%
# 29 pontosabban lagziban, ha családtag, de nem közvetlen vagy barát lennél?
2022. ápr. 9. 11:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!