Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ferjemet esküvőre hívták,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferjemet esküvőre hívták, engem viszont nem hivtak meg. 10 éve vagyunk együtt, van egy ötéves gyermekünk is, így nekem rosszul esik ez. Ő azért elmegy rá. Én vagyok túlérzékeny?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 9. 10:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/86 anonim ***** válasza:
84%
Az se mindegy, hogy ki házasodik. Olyan rokon, aki téged is jól ismer, vagy távoli kollega, akivel sose találkozták, de maardt egy hely és gondolta, ez a haver még pont befér.
2022. ápr. 9. 12:45
 42/86 anonim ***** válasza:
98%

Engem is hívtak meg esküvőre a párom (2 éve voltunk együtt) nélkül. A gyerekkori közösségem vezetője esküdött, és minket, mint volt csoportját hívott. Szerintem ez tök érthető volt, mert plusz 8 fő azért megdobta volna a keretet, és mint régi összeszokott csapat voltunk jelen, egymással beszélgettünk, sok idő után először ott találkoztunk, nosztalgikus volt az egész. Lehet csúnyán hangzik, de a párok kb biodísznek lettek volna ott, nem is érezték volna jól magukat. A volt párom ezen megsértődött, és bár eljöttem a lagziból részben az ő kedvéért 9kor (10kor már bőven együtt voltunk), megjegyezte, hogy ő fordított esetben el se ment volna.

Ez nekem kicsit rosszul esett, lelkileg zsarolva éreztem magam. Neki is volt egy estéje haverokkal îgy, máskor se vagyunk 0-24 egymáshoz láncolva, miért fájt neki, hogy barátnőkkel, egy számára vadidegen nő esküvőjén és egy számára vadidegen társaság között én jól éreztem magam?

2022. ápr. 9. 12:53
 43/86 anonim ***** válasza:
39%
Férfi vagyok, én nem mennék el a feleségem nélkül. Nekem nem is lenne pofám így meghívni senkit. Mert akkor vagy mindkettőt, vagy egyet sem.
2022. ápr. 9. 12:55
 44/86 anonim ***** válasza:
86%

"Akik azt írják, hogy akit nem ismernek, nem hívják, azoknak feltűnt, hogy ITT 10 éve vannak együtt és van egy 5 éves gyerek?"

És neked feltűnt, hogy kollégáról van szó, nem családtagról?

Én valahol megértem. Én sem akarnék olyan esküvőt, amin olyanok vennének részt, akiket ott látok életemben először. + a gyerek ordibálás sem hiányzik. 10 év felett már azért tudnak viselkedni.

2022. ápr. 9. 13:28
 45/86 anonim ***** válasza:
82%
44, Azt hol látod, hogy kollegáról van szó?
2022. ápr. 9. 13:47
 46/86 anonim ***** válasza:
80%
"És neked feltűnt, hogy kollégáról van szó, nem családtagról?" És ezt hol is írta a kérdező?
2022. ápr. 9. 13:57
 47/86 anonim ***** válasza:
79%
Na, visszanéztem: az egyik VÁLASZOLÓT nem hívták meg a a férje kollégájának az esküvőjére. Hogy is jön ez a kérdéshez?
2022. ápr. 9. 13:59
 48/86 anonim ***** válasza:
100%

43: Milyen jó, hogy te ismerősi és rokoni kapcsolataid ilyen problémamentesek, és tisztázott viszonnyúak, hogy ilyen könnyű döntést hoznod bármiben.

Azonban tapasztalatom szerint, a valós élet és a szociális kapcsolatok sok embernél ennyél sokkal szövevényesebbek. Sok helyen (ha nem a legtöbb) a rokoni és ismerősi kapcsolatokon belül is vannak "bonyodalmak". Hogy ezt kedvelem, de a párját már nem, stb. És így nem mindig csak "pofa" kérdése hogy az ilyen összejövetelekre kit és hogyan hívnak meg.

Ráadásul még a kérdező (és főleg nem a szervező) nem is válaszolt arra, hogy ennek esetleg objektív (pl. helyszűke, anyagiak, egyéb korlát) oka is lehet, vagy valamilyen szociális feszkóra vezethető vissza.

De mindenki örül itt Neked, hogy Te már ennyi infóból is pálcát tudsz törni más feje felett. :)

2022. ápr. 9. 14:02
 49/86 1112 ***** válasza:
95%
lehet, h téged nem ismernek, vagy ígyis túl költséges, annyio költséget már nem vállaltak volna, hogy akkor minden ismerősnek a párját is egyúttal, lehet, hogy az még pluszt 50
2022. ápr. 9. 14:07
 50/86 anonim válasza:
12%
A férjed úgy is megmondja majd, hogy csak veled megy, vagy sehogy. Ne aggódj.
2022. ápr. 9. 14:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!