Karácsony előtt úgy volt hogy együtt töltjük a szilvesztert báttyámékkal, de aztán ma lemondták mert félnek a vírustól.. azt hittem akkor mindenkit lemondtak de a haverok mennek ugyanúgy mert ők már szeptemberben átestek a víruson? ( folyt.köv)
A bátyád (igen, 1 "t"-vel!) rosszul tudja, többször el lehet kapni a koronát, tehát a társulat minden tagja veszélyeztetett. Ezért is nem ajánlatos nagyobb összejöveteleket rendezni.
Biztos nem azért mondta, hogy ne menjetek, mert már nem szeret titeket, csak rosszul értelmezi a vírust.
Nem dől össze a világ, ha nem fogtok együtt szilveszterezni, de ettől még, ha másnap találkoztok is megfertőzhet titeket, ha ő esetleg megkapta.
Már régen vége lenne ennek a vírusőrületnek, ha nem lennének primitív, tájékozatlan emberek, akik terjesztik égbe-világba.
Hány éves vagy kérdező?
Ha felnőtt, akkor nekem azért furcsa, hogy valaki más eldönti helyettem, hogy én félek a vírustól. Azt gondolom, hogy valahol jogosan esik rosszul, mert nem hagytak téged felelősséged tudatában döntést hozni, hanem gyerekként kezelve eldöntötték helyetted, hogy mit kell tenned.
Ezzel együtt próbálj meg nem többet belelátni a helyzetbe, jelezheted, hogyha legközelebb meg akarnak védeni, akkor érvelni próbáljanak amellett, hogy miért lenne jogos neked lemondanod, de a te felelősséged, hogy hova mész és kikkel találkozol. Ha meg úgy gondolják, hogy a barátokkal inkább találkoznának, mint veled, akkor meg mondják azt.
Szerintem kezdj el szervezni te egy bulit valaki mással, én azt mondanám, hogy egy héttel szilveszter előtt, még simán időben vagytok. Akár hívj meg te ismerősöket.
Nem bosszúból vagy bármi másból, hanem mert ezt szeretted volna csinálni, ha meg szilveszterre nem jön össze, akkor hívj meg embereket következő hétre, nem muszáj szilveszterkor találkozni. A bátyádékat meg hagyd, ezek szerint, ők nem érzik, hogy neked ez a kapcsolat mennyit jelent vagy terhes számukra. Alakíts ki másokkal közelebbi kapcsolatok és akkor automatikusan te sem fogsz annyira ragaszkodni a bátyádékhoz, kicsit jobban egyensúlyba kerültök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!