Karácsony előtt úgy volt hogy együtt töltjük a szilvesztert báttyámékkal, de aztán ma lemondták mert félnek a vírustól.. azt hittem akkor mindenkit lemondtak de a haverok mennek ugyanúgy mert ők már szeptemberben átestek a víruson? ( folyt.köv)
"rossz lesz látni hogy mindenki ott lesz csak mi nem"
Nem fogod látni, hiszen ott se leszel. 😊
6 vagyok
Teljesen félreértettelek azt hittem egy tini vagy aki mondjuk a szüleivel megy /menne a bátyjához. És egyébként jó a kapcsolatotok. Magamból indultam ki, hogy régen hogy voltam a tesómmal és jó kapcsolatot feltételeztem. Nem gondoltam, hogy egy felnőtt vagy, bocsánat, hogy félteértettem.De ugye nem igazán vagytok jóban.
Amúgy amit leírtál igaz, mi a fenének puncsolsz nekik? Nem érted hogy nem akarnak összejárni veled? Teljesen egyértelmű ezek után hogy te erőlködsz. Miért nincs saját baráti köröd? Fogadd meg azt a mondást, hogy nem szaladunk olyan kocsi után ami nem vesz fel. Minden héten viszel valami kaját? Te hányszor kapsz bármit is? Lexarnak téged magasról és mész ennek ellenére mint egy pincsi kutya. Vedd észre magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!