Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Karácsony előtt úgy volt hogy...

Karácsony előtt úgy volt hogy együtt töltjük a szilvesztert báttyámékkal, de aztán ma lemondták mert félnek a vírustól.. azt hittem akkor mindenkit lemondtak de a haverok mennek ugyanúgy mert ők már szeptemberben átestek a víruson? ( folyt.köv)

Figyelt kérdés
Mi még nem és azt momdták féltenek minket (bátyám se esett át rajta) és mikor ez így tudatosult hogy mindenki más mehet csak mi nem elsírtam magam - erre én lettem a gyerekes, kiosztottak hogy beteg akarok lenni , nőjek fel értsem meg hogy ez most ilyen.. tudom hogy félt de a gyerekeit nem félti? Ez olyan mintha a vírus csak kifogás lenne .. amúgy jó a viszony csak sokszor barárokkal többet vannak (amúgy velük is jó a viszonyunk ezzel nincs baj) de most ezt csak kiközösìtésnek érzem mert ha félnének a vírustól nem mindenkit lemondtak volna?

2020. dec. 27. 10:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
53%
Ők már betegek, fejben.
2020. dec. 27. 23:10
 12/16 anonim ***** válasza:
39%

"rossz lesz látni hogy mindenki ott lesz csak mi nem"

Nem fogod látni, hiszen ott se leszel. 😊

2020. dec. 28. 00:01
 13/16 A kérdező kommentje:
Face- insta? Mindegy már leszårom.
2020. dec. 28. 06:50
 14/16 anonim ***** válasza:
71%
Face-insta nélkül is van élet. Érdemes is kipróbálni, hogy milyen. ;-)
2020. dec. 28. 09:19
 15/16 anonim ***** válasza:

6 vagyok

Teljesen félreértettelek azt hittem egy tini vagy aki mondjuk a szüleivel megy /menne a bátyjához. És egyébként jó a kapcsolatotok. Magamból indultam ki, hogy régen hogy voltam a tesómmal és jó kapcsolatot feltételeztem. Nem gondoltam, hogy egy felnőtt vagy, bocsánat, hogy félteértettem.De ugye nem igazán vagytok jóban.

Amúgy amit leírtál igaz, mi a fenének puncsolsz nekik? Nem érted hogy nem akarnak összejárni veled? Teljesen egyértelmű ezek után hogy te erőlködsz. Miért nincs saját baráti köröd? Fogadd meg azt a mondást, hogy nem szaladunk olyan kocsi után ami nem vesz fel. Minden héten viszel valami kaját? Te hányszor kapsz bármit is? Lexarnak téged magasról és mész ennek ellenére mint egy pincsi kutya. Vedd észre magad.

2020. dec. 28. 22:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem is jó a kapcsolatotok, csak a te fejedben. Igaza van a párodnak, ő jobban látja kívűlről, hallgass rá. Mi a jó kapcsolat abban ha ritkàn jöttök össze, ők lexarnak, te viszel valami kaját és pitizel amit vagy megesznek vagy kidobnak. A jó kapcsolat kölcsönös. Ez nem jó kapcsolat, lehet nem is szeretik hogy erőlködsz. És akik nagyon akarnak tudnak találkozni, ha akkora a szeretet köztük. Lehet a szabadban találkozni, stb. Ti is találkozhattatok volna karácsonykor. Ha akarja az ember megtalálja a módját. Akár maszkban akár az udvaron, teraszon stb. Lehet könnyen beszélek, nálunk falun nagy kertes házban jobban tudjuk tartani a távolságot. Mindig arra gondolok hogy a szűk családommal nem ülhetek egy asztalhoz akkor a zsúfolt tömegközlekedésen idegenekkel utazhatok? Na nem tömegközlekedem viszont a szűk család leült egy asztalhoz karácsonykor.
2020. dec. 28. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!