Vegyünk ajándékot a sógornőmnek, akiről az év elején kiderült, hogy csalta a bátyámat, de együtt maradtak?
Karácsonykor mi a szeretteinket ajándékozzuk meg.
Akiket év közben nem szeretünk azon a karácsony sem tud változtatni.
Csak azt tudom mondani, hogy én nem vennék semmit,ha ilyen nem szeretem érzéssel lennék feléje.
Ha a bátyádnak valamiért "megéri" ezzel a nővel lenni, akkor nem a ti dolgotok az ítélkezés és a nő bizony családtag, ha tetszik nektek, ha nem.
Ha nektek gondot jelent elviselni a személyét, akkor nem kell meghívni a bátyádat sem, mert pár esetén egyértelmű, hogy együtt jönnek.
Szerintem úgy kell csinálni, mintha nem is tudnátok - közömbös udvariassággal - tudva, hogy sok karácsonyt úgysem kell vele eltölteni, az előzmények ismeretében.
Nos,a bátyjás visszafogadta,tehát ugyanúgy családtag. (Az már más kérdés,hogy ő ezt jól tette-e.) De ettől még neked nem kötelező szeretned.
Nem kell ajándék,főleg ha senki sem lekesedik érte.
Pedig az 1-esnek igaza van. A bátyja döntött: úgy döntött, hogy kell neki ez a nő. Akkor is, h rosszul döntött, az ő élete. Egy családban pedig illik elfogadni egymás választottjait, főként, hogy a nő nem nekik ártott, hanem a bátynak.
Ha kiközösítettként kezelitek, az valószínűleg a bátyádat érinti majd a legrosszabbul. Nyilván nem kell a nyakába borulni és túlzásba esni, de próbáljátok meg már viszonylag kulturáltan átvészelni az ünnepeket.
Nem kell külön ajándékozni a csajt, hanem egy közös ajándékot kell nekik venni, ami válás esetén úgyis a bátyádnál marad, mert az a szokás, hogy mindenkinél az marad, amit a saját rokonaitól kapott.
De ha egy wellnesst vesztek nekik közösen, azzal sem jár rosszul a bratyód, mert nyilván odavan a csajért és ez neki lesz elsősorban jó, nem a csajnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!