Vegyünk ajándékot a sógornőmnek, akiről az év elején kiderült, hogy csalta a bátyámat, de együtt maradtak?
"Úgy jövök ahhoz, hogy ultimátumot adják, hogy minden jogom meg van hozzá, hogy azzal legyek egy társaságban, akivel akarok is. "
Aha. Pl. te is otthon maradhatsz, ha nem tetszik.
"úgyhogy vegyél vissza magadból meg undorító, agresszív stílusodból is, de sürgősen!"
Mondja ezt az, aki a "belepofázni" szót használja a válaszában.
"Mi minden karácsonyt végigszenvedtünk a családdal, mert az egyik tapló unokaöcsém kérdés nélkül odahozta az éppen aktuális barátnőjét"
És? Bántott benneteket a lány? Vagy az asztal közepére szart?
Először is 40-es, TE kezdtél el ocsmány, támadó stílusban irkálni nekem, miután én leírtam a kérdésre a véleményemet.
Egyébként pedig te vagy az, aki meg akarja mondani nekem, hogy kit kell elfogadnom. Egyszerűen nevetséges vagy.
Másrészről te sem tudtál egy darab érvet érvet sem felhozni amellett, hogy miért kéne szeretni a nőt, viszont ez a dolog már eldőlt, utálja őt az egész család.
És de, tudok önállóan fogalmazni, csak a te ostoba, fröcsögő hozzászólásaid nem érik meg a fáradtságot.
Pont, hogy te voltál az, aki elkezdett fröcsögni, sértegetni, a koromat latolgatni (mintha bármi köze lenne a kérdéshez), az utolsó mondatod is három sor tömör személyeskedés.
És nekem valahol rosszabbul is esik, amikor a családtagomat bántják, alázzák, mintha engem. Én eltűröm jobban, de a családomat...
(48vagyok még)
"aki meg nyilván egy vak, bolond, hogy visszafogad egy ilyen rüfkét."
Elárulom neked, hogy nem vak, és nem bolond, hanem szereti. Sőt, imádja. Úgy, ahogy téged soha nem fog a párod:DDD
Innentől pedig vagy elfogadod, vagy magadat járatod le.
Látom támadsz te mindenkit, 50-es...
De igenis vak vagy bolond, ha ezek után még szereti. A te párod meg még annyira sem szeret téged, mint a 48-ast, ezért vagy ilyen rosszindulatú, fröcsögő. Már abban az esetben, ha létezik az az ember, aki el bír téged viselni. :)
"Innentől pedig vagy elfogadod, vagy magadat járatod le."
Vagy inkább a 3. opció: nem fogadja el és ezzel nem is járatja le magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!