Vegyünk ajándékot a sógornőmnek, akiről az év elején kiderült, hogy csalta a bátyámat, de együtt maradtak?
38 ezt írtad: “dehat a nő nem a családot bántotta meg, hanem a srácot. Miért érzi azt az egész család, hogy muszáj büntetni miközben ez nem róluk szól? Mintha önzőség lenne ez az egész. A család csak magukkal foglalkozik, igazából nemis a bátyussal mert úgy érzik, ezzel őket is sérelem érte.”
Itt nem csak a sérelemről van szó, hanem arról, hogy az egész család jópofizni kényszerül miattuk. Ezért viszont a testvér a felelős, aki ilyen helyzetbe hozza őket. Persze, ha tud a család ŐSZINTE véleményéről...
40 “ 35-ös, mi lenne, ha egy aktuális szexpartnert nem vennél egy kalap alá egy feleséggel?
Máris nem forrna benned ennyire a rosszindulat.”
Az aktuális szexpartner ugyanolyan, mint egy lotyó, aki lelépett a szeretőjével a férje mellől, többször is. Egy qurva, semmi más.
A rosszindulat és a beszólogatás neked is megy, remélem ezt is észrevetted.
Egyébként csak a képmutatásra próbáltam rámutatni, kár , hogy nem értetted meg.
64 és 66
“Tehát nem érted mi a gyerekes abban hogy egy családi ünnepet kollektív hisztire szánnak, és előre eltervezik valaki látványos kimarását- De nyilván velem van a gond.”
“Aha. Tehát ha nem tervezem meg tudatosan egy ember kollektív megalázását, (és a párjáét vele együtt) holott nem volt vele személyes konfliktusom, és az érintettel elrendezték a dolgot, akkor "jópofizok a r*ibi sógornőmmel" hogy a te bájos, kulturált szófordulatoddal éljek. Elmesélnéd miért vált ki belőled ilyen szinten gyűlölködést egy vadidegen ember párkapcsolati problémája?”
A sok remek Aha miatt gondolom, hogy ugyanaz írja ezt a sok magabiztos hülyeséget.
Egy qurvát mégis minek kellene minősíteni? Angyalnak?
Kollektív hiszti? A kollektív képmutatás jó megoldás, igaz? Te is alkalmazod?Éljen az őszinte szeretet!
Gyerekek, a semleges beszélgetés (de még ezt sem kell), KÖZÖS ajándék adása nálatok mióta egyenlő a tündibündi “jópofizással”?
Nem, nem kell tízezres ajándékot adni csak neki személyre szólóan. Nem, nem kell kedélyesen, órákig csevegni, főleg nem bizalmas témákról. Ti ezt már csak belemagyarázzátok azokba a válaszokba, ahol leírják, hogy a saját dacos önérzetetekkel a testvér magánéletét vennétek semmibe. Jóformán senki sem azt írta, hogy körbepuszilni és bizalmasan beszélgetni kellene vele, hanem csak ELVISELNI.
De majd ha a ti párotok nem lesz szimpatikus bármi miatt a családnak, kiközösítik, de számotokra ő a nagy szerelem, akkor is legyetek ám ilyen qrva megértőek feléjük.
“ De majd ha a ti párotok nem lesz szimpatikus bármi miatt a családnak”
SOHA nem lesz olyan “parom”, aki agyba-főbe csal és totál hülyének néz. Itt nem “bármi miattról” van szó, itt arról van szó, hogy a testvéredet egy ócska nő folyamat átveri és hülyének nézi, nyilván az ő baja, ha ezt tűri, de nem kell csodálkozni, ha mindenkinek meglesz róla a véleménye...
Én úgy vagyok vele, hogy Karácsonykor, ami elméletileg egy meghitt, nyugodt kellemes családi ünnep, nem akarok olyanokat elviselni akiket ki nem állhatok és szerintem érthető, hogy valaki nem szereti azokat akik a szeretteit bántják. Nem, Karácsonykor még semleges beszélgetéshez sincs kedvem nemkívánatos személyekkel, ez nem egy céges buli könyörgöm, én, aki utálok mindenféle smalltalkot rohadtul nem akarok még karácsonykor is kényszerítve lenni rá. És szerintem hogyha a bátyjon kívül az egész család nem akarja, hogy ott legyen a csaj, akkor ott lehet hogy inkább neki kéne alkalmazkodnia. Vagy akkor mondjátok azt, hogy senkinek a párja nem jöhet és akkor eldöntitek, hogy nektek megér-e inkább jópofizni azért, hogy a te párod is ott legyen.
Amúgy akik annyira írják, hogy ez a báty és a csaj magánügye: itt most nem arról van szó, hogy kivel szűri össze a levet a báty, és hogy ebbe a család bele akar szólni. Itt úgy tűnik pont hogy a báty akarja ráerőltetni a csaját a család többi tagjára. Addig lehet mondani, hogy ez az ő magánügye, amíg csak arról van szó, hogy a báty és a barátnője otthon kettesben mit csinálnak. De ha családi ünnepségre akarja a barátnőt meghívni, akkor az onnantól igenis a család ügye is és a családnak van beleszólása abba, hogy az ünnepségeken kit látnak szívesen.
79
Oké. Ezesetben közöljék előre velük, hogy a feleség persona non grata. Tisztességesen, egyenesen. Vélhetően - amennyiben kicsit is férfi - erre az lesz a válasza, hogy "Rendben, ezesetben ezúton kívánok kellemes ünnepeket!"
Ezt a gyerekes "nem adunk ajándékot" projektet nem is értem, hogy képzelik.
Ennél kellemetlenebb helyzetet nem is kreálhatnának az állítólag szeretett testvérüknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!