Vegyünk ajándékot a sógornőmnek, akiről az év elején kiderült, hogy csalta a bátyámat, de együtt maradtak?
Ez irto nehez ugy. Igazabol a not pont le kellene izelnetek.
DE: A testveredet nem. Ha tudsz beszelj vele (nomentes idoben hivd vagy szemelyesen), es kerdezd meg hogy erzi magat, tesznek- e a parkapcsolatukert, varja e a kozos karacsinyt?
Ebbol csak kiderul, hogy o hogy van. Ha o es a csaj is kuzdenek, akkor nem szabad kirekesztonek lenni, mindegy mit gondoltok es foleg nem a szeretet unnepen.
A masik amit soee tudhattok, hogy a batyad miert is nem volt neki eleg jo...hogyan johetett kepbe egy 3.? Ez sose egyszeru kerdes es mivel nem vagytok se a batyad, se a csaj, igy sose figjatok megtudni epp ezert eldonteni, elitelni se szabad es lehet "igazsagosan".
Amig a batyd ragaszkodik a kapcsolatukhoz, nektek ks jifejnek kell lenni, es akkor meg plane, ha a no is ragaszkodik hozza. Lehet evekig tart mire helyrerazodnak. Ha szetmennek, akkor meg utana soha tibbet nem kell jopofizni vele.
De ha kicsi remeny is van, hogy helyrehozzak, akkor folosleges kifurni, ereztetni vele barmit is, csak van neki sajat lelkiismerete.
Nem értem, mi abban a gyerekes, hogy a saját édesanyám házában, a szeretet ünnepén nem tudok jó szívvel ajándékot adni olyan embernek, akinél még egy lábtörlőt is többre tartok....? És de, az hogy mindezek ellenére, kényszerből még így is mosollyal az arcomon ajándékozzam meg, mintha minden rendben lenne, az biza kőkemény jó pofizás. Elhiszem, hogy valakinek menne, nekem nem. Bármennyire is leplezem, nekem egyből kiül az arcomra az, amit érzek.
Eleve ajándékot olyan embernek veszek, akit szeretek, kedvelem, tisztelek stb. Ez a nő messze nem tartozik egyikbe se az undorító húzásai után.
Toroltek a valadzomat, pedig nem volt benne semmi serto. Nemelyik GYIK-es moderator teljesen alkalmatlan erre a feladatra.
Teljesen jogos. Nem vagytok kotelesek szeretgetni es jopofizni vele. Ettol meg nem avatkoztok bele a tesod maganugyebe. Az asszony oruljon, hogy leulhet az asztalhoz, de en egy fillert sem koltenek ra. Annyi igaz, hogy a batyad felnott ember, aki maga is el tudja donteni, hogy szamara mi a jo, de nektek is jogotok van kedvelni vagy nem kedvelni akit akartok. Plusz a penzeteket is arra koltitek akire akarjatok.
Mi a megtervezés abban, hogy egy embernek, akit a hátam közepére nem kívánok, nem tisztelek és undorodom, nem veszek ajándékot? Ne vicceljünk már. Én elhiszem, hogy számodra semmiféle problémát nem jelent, ha fájdalmat okoznak a testvérednek, hiába hogy ő tűri, de mivel én szeretem őt és együtt nőttünk fel, így érthető módon bánt, ha valaki így bánik vele. Ember vagyok, vannak érzéseim, nyugodtan meg lehet érte kövezni, de akkor is jogom van úgy érezni, ahogy.
Továbbra semszólok bele senki magánéletébe, azzal van, akivel csak akar, ettől független hadd érezhessek már én is úgy, ahogy.
A kultúrának ehhez nem sok köze van, pusztán nevén nevezem a dolgokat, az hogy neked ez csípi a szemed, az a te bajod, nem az enyém. Az ilyen nő, aki szeretőt tart a férje mellett és még el is szökik vele, csak hogy nyugodtan tudjanak kamatyolni a másik háta mögött, az nem is kérdés, hogy egy gyenge erkölcsű r*ibanc. Számomra a megcsalas az egyik legundorítóbb dolog, amit tehet valaki a másikkal, szóval hadd ne kelljen jó pofizva ajándékozni meg bájologni egy ilyen emberrel.
Milyen idegen ember párkapcsolatát amúgy? Én a saját szemszögemből írtam azt, amit, márpedig a saját testvérem minden, csak nem vadigeden.
Az pedig messze nem gyűlölködés, hogy tudok jó szívvel tekinteni egy ilyen nőre.
Te elmondanád miért érzel mindenáron késztetést arra, hogy beleköss a másik magánvéleményébe?! Neked jogod van ahhoz, hogy ajándékot vegyél és kedves légy a sóginővel egy hasonló helyzetben, nekem meg ahhoz van jogom, hogy ne.
Engedtessék már meg, hogy meglegyen mindenkinek a saját véleménye, oke? :)
Akkor újra: én a kérdésre a saját nézőpontom alapján válaszoltam! Hogy ÉN mit tennék hasonló helyzetben. Ezt azért sikerült megérteni, ugye? Leírhatom, hogy nekem mi a véleményem egy hasonló helyzetről vagy kell hozzá az engedelyed?
Én vágok le hisztit?🤦🏻♀️ Hát te vagy az, aki a privát véleményem miatt itt kötekedsz. Mert szerinted az nem jópofizas, hogy olyan nőnek, akitől valójában rosszul vagy, csak azért, mert Karácsony van, ajándékot veszel és lazán mosolyogsz vele, hisz ne hogy már azt merd érezni, amit.
Nem süt belőlem semmi, ne vetítsd ki a saját frusztrációidat rám.
Pusztán azért, mert ehhez hasonló húzások után jó érzésű ember nem bír kedvességgel fordulni egy ilyen alak felé és szíve szerint egy forintot sem költene rá, még nem kell a torkának ugrani.
A megcsalást meg nem kell körbemagyarázni, a megcsalásra nincs elfogadható indok, ennyi. Ha valami nem működik, nem az a megoldás, hogy beterpesztek és elszökök valami fickóval. Meg lehet beszélni, ha nem megy, el lehet válni, de a másik háta mögött felrekúrni ritka gusztustalan húzás.
De mondom, őszintén kiváncsi lennék a véleményekre, ha a sógorotokról kiderülne, hogy veri a tesótokat, akkor is kötelező lenne őt elfogadni, jó pofat vágni hozzá meg ajándékozni, mert “családtag”?
Az baromira nem a testvéred iránti beteges imádat, hogy nemes egyszerűséggel rossz érzéssel tolt el, ha valaki bántja őt, de ha te így állsz a témához, akkor felesleges erről tovább beszélni. Normális ember, akinek jó a kapcsolata a testvérével, az ösztönösen védené és teljesen természetes, hogy rosszul esik neki, ha bántják, nincs ebben semmi beteges, bár sajnálom hogy te így gondolsz a testvéredre...
A továbbiakban lehetne, hogy mással kötekedsz es nem vonsz kérdőre a saját nézőpontom miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!