Vegyünk ajándékot a sógornőmnek, akiről az év elején kiderült, hogy csalta a bátyámat, de együtt maradtak?
Hol vagyunk, a dedóban? Most majd a Katit jól kiközösítjük bibibííí. Basszus, felnőtt emberekről van szó... Senkit nem kell szeretni, de tudni kell kulturáltan megnyilvánulni. A bátyád döntött, neki kell együtt élni a következményekkel.
Ha nem akarjátok látni a nőt, akkor növesszetek tököt és mondjátok a szemébe.
Azért gondoljatok már bele Kérdező!
Hogy fog kinézni a tervetek, hogy a bátyád és a felesége átadja nektek az ajándékaikat, ti meg egységesen tüntettek azzal, hogy nem ajándékozzátok meg?
Vagy úgy gondoljátok, hogy ti meg nem veszitek át az ő ajándékát?
Na erre a bulira komolyan kíváncsi lennék!
Elsőnek írtam a gondolatot, de változatlanul kitartok mellette, hogy közös ajándékot kell nekik venni,...vagy nem kell őket meghívni!
"... Mert abból nem tanul"
Miért nektek kellene móresre tanítani?
Én értem, hogy szeretitek a bátyádat, emiatt úgy érzitek, hogy olyan, mintha titeket is megcsalt volna a nő (ilyen nagy családi egységben az egész család kb "egyszerre lélegzik") de a legjobb, ha kimaradtok belőle. Már csak a bátyád miatt is. Nem kell karácsonykor is erre a sz*r évre emlékeztetni főleg, hogy próbál belőle kimászni.
Én aztán eszméletlen gyűlölöm az ilyen megcsalós rbancokat/hímringyókat, SEMMILYEN indok nem elfogadható számomra, de erre még én is azt mondom, hogy ez a kicsinyes rosszindulat iskolapéldája, ráadásul olyan szintű beleszólás egy felnőtt ember (bátyád) életébe, hogy az már a tiszteletlenség netovábbja.
Ez kizárólag a kettejük ügye. Igen, lehet, hogy a nő egy qrva, de nektek nem ártott semmit, a bátyád pedig megbocsátott neki. Innentől semmi közötök a privát életükhöz. Ha a tesó rosszul döntött, majd szépen tanul a saját hibájából, de nektek nincs jogotok ahhoz, hogy belekontárkodjatok a dolgaiba.
Ahogy a többiek javasolták, adjatok közös ajándékot nekik. A nővel meg nem kell jópofizni, de undok békának sem lenni. Semleges témákról lehet beszélgetni, nem hal bele senki sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!