Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Vegyünk ajándékot a sógornőmne...

Vegyünk ajándékot a sógornőmnek, akiről az év elején kiderült, hogy csalta a bátyámat, de együtt maradtak?

Figyelt kérdés
Családialg gondolkodunk rajta, hogy éreztessük-e vele, hogy családtag. Az év elején kiderül az "afférja",a bátyám megbocsátott neki, akkor még nagyjából ugyanúgy kezeltük. De a nyáron el is szökött a szeretőjével, aztán visszajött és a bátyám megint visszafogadta. Azóta pedig nem nagyon találkoztunk vele. Viszont kérdés a karácsony menete. Senki sem lelkesedik,hogy vele kell töltenünk az ünnepeket.
2020. nov. 29. 10:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/83 anonim ***** válasza:
87%
Nos, amennyiben nem adtok neki ajándékot "névelő celzattal" , akkor kb 1000% hogy feláll a férje vele együtt és távozik, onnantól pedig a kapcsolatotok a bátyáddal a nullával le az egyenlő.
2020. nov. 29. 11:20
 12/83 anonim ***** válasza:
86%
Ha nem adtok neki tüntetöleg semmit, akkor nagy eséllyel a bátyád meg a felesége egyszerüen otthagynak benneteket, ugyanis ez kifejezetten primitív, bunkó viselkedés részetekröl!
2020. nov. 29. 11:21
 13/83 anonim ***** válasza:
93%

Nálunk is volt hasonló szituáció. Mivel mi úgy voltunk vele,hogy a testvérem így döntött (megbocsájt a nőnek) ,mi nem fogjuk kiközösíteni ,kiutálni a nőt a családból ,ez az ő dolguk . Én négyszemközt,csak a testvéremmel beszéltem erőrl,elmondtam az aggályaimat ,de ennél jobban szerintem nem érdemes belefolyni ,lehet együtt sem maradnak majd végül . (nálunk is így történt)

Igazából ebből tanulni nem fog ,maximum a bátyádat magatokra haragítjátok .

2020. nov. 29. 11:22
 14/83 anonim ***** válasza:
96%
Többen is írták és szerintem is egy közös ajándékot vegyetek nekik. Ez egy elfogadható kompromisszum.
2020. nov. 29. 11:26
 15/83 anonim ***** válasza:
77%

Elmesélnék egy történetet.

Anno apám a város legnagyobb kvajaval csalta meg anyámat és lépett le a családtól. Össze is házasodtak pár hónap múlva. Sosem kedveltem a nőt. Pár évvel később vittem apámnak meghívót a ballagásomra. Neki, csak őt meghívva. Azt mondta, ő és a felesege egy pár és ha az asszonyt nem hívom meg, ot se hívjam, nem fog eljönni. A szerettünk párját nem mi választjuk, nincs jogunk se bírálni, se elutasítani, el kell fogadnunk. Szeretni nem kell, de elfogadni igen. Meghívtam mindkettőt, onnantól minden alkalomra. A feleség, akivel amúgy kölcsönösen utaltuk egymást sosem jött el, mindig kimentette magát, apám pedig minden alkalommal megköszönte, hogy őt is meghívtam.

16/83 anonim ***** válasza:
87%
Ez rettenetesen gyerekes viselkedés. Most komolyan felnőtt emberek azt hiszik, hogy ettől ő magába néz? Ha nem akarjátok a testvéreddel tartani a kapcsolatot, akkor hajrá.
 17/83 anonim ***** válasza:
74%
A bátyád visszafogadta, innentől lényegtelen hogy te mit gondolsz. A tüntetőleg szarjunk a fejére, meg közösítsük ki, ne ajándékozzon neki senki, óvodás szint. Szándékosan akarsz újabb feszültséget generálni a bátyád kapcsolatában, mikor ők rendeznék a helyzetet? (és csak csöndben jegyzem meg: bár rohadt nagy gerinctelenségnek tartom a megcsalást, annak MINDIG van előzménye, valami nagyon nem jól működött ha idáig jutottak tök mindegy kinek a hibájából. Ha a bátyád és a nő küzdenek hogy helyrehozzák a kapcsolatukat, a legalja ilyen sunyi húzásokkal bekavarni nekik.)
2020. nov. 29. 11:28
 18/83 anonim ***** válasza:
82%

A vírusra hivatkozva mindenki maradjon otthon.

Ebben a kínos helyzetbe, még talán ez is jobb, mint jópofizni valakivel akit már senki sem kedvel.

Nagyon feszült lesz a légkör szerintem.Akár kap ajándékot akár nem.

2020. nov. 29. 11:30
 19/83 anonim ***** válasza:
42%
Egy felnőtt r*bancot akartok "megnevelni"??? :D "M*rhára" odalesz, hogy nem kap tőletek ajándékot! A bátyádnak viszont rettentő bántó lesz, egy ilyen húzásért én is szakítanék a családommal, akkor is,hó ha dobnám a nőt.
2020. nov. 29. 11:31
 20/83 anonim ***** válasza:
73%

Nagyon gáz család vagytok, ha most ilyen kollektìv büntetést, kiközösítést terveztek. Tudod mi a szekunder szégyen? Na azt érzem most, amikor erről olvasok. A bátyádat aláznátok vele, mert belenyomjátok az orrát a sz.rba, amit ő önként visel el és akar rajta túllépni. A leckéztetés nem a ti dolgotok, "kedves" család.

Sajnálom a bátyádat, akár együttmarad a nővel, akár szétmennek végül. Ti nem vagytok arra alkalmasak, hogy őt és a döntéseit támogassátok, hozzátok nem fog fordulni a legközelebbi válságnál, mert jönne a "ti megmondtátok" c. műsor.

Kapjanak közös ajándékot vagy senki se kapjon, de tüntetőleg csak a bátyádnak adni valamit: az a primitivitás csimborasszója.

2020. nov. 29. 11:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!