Vegyünk ajándékot a sógornőmnek, akiről az év elején kiderült, hogy csalta a bátyámat, de együtt maradtak?
29-es, hát nagyon nagyot tévedsz.
Igenis el kell fogadni. Nem szeretni, de ELFOGADNI, mert CSALÁDTAG! Ha tetszik, ha nem.
Mégis milyen család az, ahol a szeretteink párját emberszámba se vesszük? Ahol olyan szinten alázzuk meg a tulajdon testvérünket is, hogy nem tiszteljük a döntéseit (amikkel nekünk nem árt semmit)?
Vedd már észre, hogy ezzel a rosszindulatú hozzáállással az általad szeretett személyt bünteted!
Hogy képzeled egyáltalán? A tesó mehetne, de a felesége maradjon otthon? Hogy jönnél ahhoz, hogy ultimátumot adj, hogy válasszon a családja és a szerelme között? (Mert bizony választania kell, nem tud egyszerre két helyen lenni).
Ne az ajándékon gondolkodj, hanem beszélj a testvéreddel, az hasznosabb. Dobja ki az ilyen rohadt qurvát, aki egyszer megtette, az megteszi máskor is. Sajnos családi tapasztalat.
Egyébként meg nem vagy köteles képmutató módon megjátszani a jó rokont, én sem tenném, sőt. Az emberek nagy része képmutató, megalkuvó és sunyi, ahelyett, hogy tiszta vizet öntenének a pohárba.
Te tévedsz, 31-es. Nem, egyáltalán nem kell elfogadni bárkit is. Ha tetszik ez neked, ha nem. Az milyen család, ahol ráerőltetik egymásra egy utált személy társaságát?
Vedd már észre, hogy ezzel a hozzáállással báty bünteti a szeretett személyeket!
Hogy képzelem? Pontosan így: a báty jöhet, a sógornő nem. Úgy jövök ahhoz, hogy ultimátumot adják, hogy minden jogom meg van hozzá, hogy azzal legyek egy társaságban, akivel akarok is. Ja, egyébként nem kell választania, a karácsony többnapos ünnep.
Figyelj, én nem tudom, te kinek képzeled magad, de hogy mersz beleugatni a családtagod MAGÁNÉLETÉBE?
Mert ez itt a probléma.
Merem remélni, hogy valami kis szaros tizenéves vagy, mondjuk akkor ne okoskodj bele a felnőttek dolgába. Ha meg felnőtt, vegyél vissza sürgősen magadból, mert SEMMI, ismétlem, SEMMI jogod bírálni valakit, aki a szeretted választottja és neked SEMMIT sem ártott. Mert még egyszer leírom, a magánéletükhöz neked egy deka közöd nincs! Itt egyedül a testvérnek kell tiszta vizet önteni a pohárba, amit meg is tett. Pont.
Egyébként meg jogod van NEKED nem elmenni egy közös ünnepségre. Senki nem lenne kíváncsi a savanyú pofádra a szeretet ünnepén.
33 neked van igazad!
Mi minden karácsonyt végigszenvedtünk a családdal, mert az egyik tapló unokaöcsém kérdés nélkül odahozta az éppen aktuális barátnőjét. Minden évben mást! Sajnos senki sem merte megmondani, hogy mekkora kőbunkó. A szülei a háta mögött vágták a pofákat, de nem mertek neki szólni. Én utálom az ilyen alakoskodást.
#33 dehat a nő nem a családot bántotta meg, hanem a srácot. Miért érzi azt az egész család, hogy muszáj büntetni miközben ez nem róluk szól? Mintha önzőség lenne ez az egész. A család csak magukkal foglalkozik, igazából nemis a bátyussal mert úgy érzik, ezzel őket is sérelem érte.
Most, ha a család emiatt utálja a nőt akkor a testvér miatt arra a pár órára eltudja tenni a sértődöttet is ennyi erővel (nem, még mindig nem a családot csalta meg)
Na ide figyelj, TE kezdtél el ocsmány stílusban irkálni, miután fel merészeltem hívni a figyelmedet, hogy nagyon tévúton jársz, ha azt gondolod, normális dolog semmibe venni a szeretteink döntéseit és beleszólni a privát életükbe.
Milyen “magánéletedbe” szólok bele? 😂 Te normális vagy? Nem is rólad szól a kérdés.
TE nem tudtál egyetlen érvet sem felhozni amellett, hogy miért is kéne a nőt kiutálni, csak átírni az én kommentjeimet, beleapplikálva a saját sértődöttséged. Még önállóan fogalmazni sem tudsz. Nemhogy megmagyarázni, hogy pontosan miben is ártana személy szerint NEKED ez a csaj, ha nálatok lenne ez a szituáció. Meg hogy miért is van rendben MÁSNAK ultimátumot adni, mert NEKED nem tetszik az Ő magánélete meg egy ember, aki NEKED továbbra sem okozott SEMMILYEN kárt.
Savanyú pofád meg neked van. Nem én akarok fröcsögni a szerettem párjára és beleugatni a magánéletükbe, mindezt kicsinyes, óvodás módszerekkel.
Egyébként 38-asnál a pont, főleg az önzőségnél. Nem bírod ki ezek szerint, ha nem drámázhatsz és ha nem rólad szól valami, jelen esetben az, hogy mivel TE utálsz valakit, ezért az az illető egyáltalán ne is legyen családtag, az mit számít, hogy a családtagod szerelme.
35-ös, mi lenne, ha egy aktuális szexpartnert nem vennél egy kalap alá egy feleséggel?
Máris nem forrna benned ennyire a rosszindulat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!