Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel hassak jobban a felesége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel hassak jobban a feleségemre, hogy próbáljon meg fogyni?

Figyelt kérdés

A gyerekek születése után most kezdi nagyon elhagyni magát. Úgy vettem észre, hogy már nem is érdekli különösebben a külseje. De ami ettől visszatetszőbb a szememben, hogy már tett olyan kijelentést, hogy a 2 gyerek miatt lett ilyen. Ezt sosem szerettem, amikor valaki a gyerekre hárít ilyen dolgot, és most a feleségem teszi ezt.

Már nyíltan is mondtam neki, hogy kellene egy kicsit fogyni, mert ennek nem lesz így jó vége. Konkrétan mondtam már neki, hogy ne hízzon el, mert nekem NEM vonzó egy telt nő. (Elfogadom, ha valakinek az, ebben nem akarok senkit sem megsérteni...)

De még ez sem hat. Ugyanúgy képes a mértéktelen nassolásra. Volt amikor már azt vettem észre, hogy sorozatban 1 nap 3x nassolt. (Csokiszelet, puding, még egy cukros joghurt este.)

Szeretem, de így félek el fog jönni az a pont, hogy nem lesz vonzó a szememben, de ennél jobban már nem akarok a lelkébe sem gázolni, hogy elérjek valami hatást.

2021. márc. 5. 10:17
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/117 anonim ***** válasza:
94%
Na,figyelj kérdező. Mondom a megoldást. Szerinted lusta, kövér a feleséged, rászóltál, de csak eszik. El kell válni! Magadhoz veszed a gyerekeket és legyél egyedülálló apuka. Nagyon szívesen!
2021. márc. 5. 11:57
 52/117 anonim ***** válasza:
18%

48

A kategória tele van frusztrált kövér nővel, innen is látszik.

Ha valaki elhízik az a másik hibája mert biztos nem segít, ha meg segít akkor nyilván hazudik:D

2021. márc. 5. 11:59
 53/117 anonim ***** válasza:
95%

Én tényleg nem értem, hogy akkor milyen választ vártál.

Írtuk a közös sportot, az nem jó. Próbáltunk tippelgetni hogy mi lehet a gond (ha valaki aki igényes volt egyszercsak igénytelen lesz, ott VAN valami probléma, ez nem kérdés), az nem jó.

Akkor mit kéne?

Lústa a feleség fúly te lyóbb vagyol nálla.

Most jobb? :D

2021. márc. 5. 12:00
 54/117 Sunshinedoll ***** válasza:
88%

Senki nem mondta, hogy egy kövér ember nem lehet hibás semmiben, én azt mondom, hogy számos oka lehet annak, hogy valaki nem tud vagy nem akar változtatni az életén és lefogyni. Bármennyire is hihetetlen, nem életcélja mindenkinek a soványság, és csak azért, mert a környezetünk szerint a kövér embernek erre kéne vágynia még nem jelenti azt, hogy egy kövér ember erre is vágyik.

A kérdező idejött és megkérdezte, ő mit tud tenni. Én nem tudom, milyen az ő felesége, senki nem tudja, de annyival elintézni sem fogom, hogy a feleséged egy lusta dög, mert még ha az is, akkor is megérdemli, hogy saját maga döntsön a teste felett és ne azt hallgassa otthon, hogy a férje szerint ő mennyire ronda vagy nem vonzó.

Én úgy gondolom, egy ezt két embernek meg kéne tudnia beszélni, de ha nem megy, és idejön, akkor én csak a kérdező szemszögéből tudom megítélni a dolgot és nem fogok pálcát törni ember felett, akiről csak annyit tudok, hogy gyereket szült és a férje szerint kövér.

Ennyi.

2021. márc. 5. 12:05
 55/117 anonim ***** válasza:
15%
Azok a nok, akik itt frocsogve szidjak a ferfit es mindenert ot okoljak, mit gondolnak az onkritikarol? Es hanyotoknak esett le, hogy olyanok vagytok, mint az incelek?
2021. márc. 5. 12:12
 56/117 Sunshinedoll ***** válasza:
80%

Azt meg hozzátenném, hogy az, hogy valaki kövér még nem jelenti azt, hogy ő bármiben is hibás lenne.

Nyilván, ha ő tudja azt, hogy a párja emiatt nem vonzódik hozzá és esetleg emiatt gondok lehetnek a házassággal, akkor ezt tudomásul kell venni de belezsarolni bárkit a fogyásba szerintem fölösleges.

2021. márc. 5. 12:15
 57/117 anonim ***** válasza:
26%

Oké, de akkor mi van azzal amikor jön itt a többsége, hogy "De hát ennyit megtehetsz azért akit szeretsz" szöveggel.

Mert ez baromi frappáns amikor, te utálod a valentin napot, vagy a szülinapokat és a hátad középére kívánod akkor te vegyél erőt magadon, mert a másik szereti, de egy 10-20 kiló leadásánál ami amúgy tényleg változtat valamin a kapcsolatban mindenki jön a lelki részével a dolgoknak...

Ez olyan baromi álszent, hogy az fergeteges.

Jelentéktelen dolgokon itt picsog a többség, hogy nem kér meg a csávó vagy nem akar 200 fővel esküvőt ami 1 nap, de amikor valaki 0-ás géppel lenyomja a haját, vagy felszed 20 kilót ami a vonzalmat baromira megváltoztatja akkor meg fogadja el, mert hát el kell fogadni, mert ha nem nem is szeret igazán.

Szeretni egy kutyát is lehet és egy embert is, de a szeretet és a szexuális vágy között baromi nagy különbség van és általában egy házastárs attól különb egy ismerőstől, hogy van szex a 2 ember között és együtt terveztek ami mindkettőtöknek jó...

2021. márc. 5. 12:16
 58/117 anonim ***** válasza:
77%

Baromi egyszeru. Ha tenyleg szeretsz valakit, akkor szereted akkoris, ha hízik, ha ferfi vagy, ha no. En is volt hogy híztam es a parom ugyanugy vonzodott hozzam es lefogytam amikor es ahogy en akartam es tudtam. Es ugyanez volt forditva is, amikor a parom meghízott, en is vonzodtam hozza ugyanugy.

Nem kell ide kettos merce meg semmi, egyforman vonatkozik ez mindenkire.

2021. márc. 5. 12:20
 59/117 anonim ***** válasza:
93%
A nőknek is mindig ezt javasolják, hogy ha baja van a férjév váljon el és nevelje egyedül a gyerekeket. A kérdező előtt is nyitva áll a lehetőség. Min vergődik akkor?
2021. márc. 5. 12:20
 60/117 anonim ***** válasza:
17%

"Azt meg hozzátenném, hogy az, hogy valaki kövér még nem jelenti azt, hogy ő bármiben is hibás lenne."

Akkor nyilván a másik a hibás, hogy ő elhízott. Kell neki otthon ételt tartani.

"esetleg emiatt gondok lehetnek a házassággal, akkor ezt tudomásul kell venni"

Tehát azt mondod, hogy ő tudomásul veszi az esetleges negatív következményeket pl. hogy megromlik a szexuális élet és esetleg a házasság emiatt fog mondjuk 5 év múlva válással végződni? Ergó ő nem áldozat lesz, hanem az esemény a döntéseinek következménye ugye?

2021. márc. 5. 12:22
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!