Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel hassak jobban a felesége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel hassak jobban a feleségemre, hogy próbáljon meg fogyni?

Figyelt kérdés

A gyerekek születése után most kezdi nagyon elhagyni magát. Úgy vettem észre, hogy már nem is érdekli különösebben a külseje. De ami ettől visszatetszőbb a szememben, hogy már tett olyan kijelentést, hogy a 2 gyerek miatt lett ilyen. Ezt sosem szerettem, amikor valaki a gyerekre hárít ilyen dolgot, és most a feleségem teszi ezt.

Már nyíltan is mondtam neki, hogy kellene egy kicsit fogyni, mert ennek nem lesz így jó vége. Konkrétan mondtam már neki, hogy ne hízzon el, mert nekem NEM vonzó egy telt nő. (Elfogadom, ha valakinek az, ebben nem akarok senkit sem megsérteni...)

De még ez sem hat. Ugyanúgy képes a mértéktelen nassolásra. Volt amikor már azt vettem észre, hogy sorozatban 1 nap 3x nassolt. (Csokiszelet, puding, még egy cukros joghurt este.)

Szeretem, de így félek el fog jönni az a pont, hogy nem lesz vonzó a szememben, de ennél jobban már nem akarok a lelkébe sem gázolni, hogy elérjek valami hatást.

2021. márc. 5. 10:17
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/117 anonim ***** válasza:
73%

Mivel hasson rád a feleseged, hogy keressél jobban? 🤔

Ez kb pont ilyen...

2021. okt. 27. 15:54
 102/117 A kérdező kommentje:

99: látod itt mi a helyzet, a kérdés alatt. Ide jött rengeteg frusztrált ember. Már nincs kedves ilyenekre reagálni, mint, hogy "mocsadék vagyok"...

Mint ha kötelezve lennék, hogy elhízott nőt kell szeretnem, és át kell programoznom azt is, milyen nőkhöz vonzódom.

Illetve látszik mennyire egy férfi-nő ellentétre akarják terelni sokan ezt a kérdést, noha rengeteg elhízott pasi is van, akik feleségeitől szintén nem lehet elvárni, hogy csendben tűrje akkor is, ha neki nem jön be a macis alkat...

2021. okt. 27. 20:04
 103/117 A kérdező kommentje:

101: nem pont ilyen, teljesen más.

De a kérdésedre: ha tovább hízott volna, akkor azzal hatott volna rám, hogy jobbat keressek.

2021. okt. 27. 20:06
 104/117 anonim ***** válasza:
100%
A 101-es nem azt írta, hogy jobbat keressél, hanem, hogy jobban keressél, tehát több pénzt.
2021. okt. 28. 06:37
 105/117 A kérdező kommentje:

104: valóban félreolvastam. Megkövetem magam.

Amúgy fiatalon minimálbért kerestünk mindketten, amikor összejöttünk. Most más a helyzet, de ez semmit nem számít a kapcsolatunkban.

Így sem értelmezhető a párhuzam.

2021. okt. 28. 08:26
 106/117 anonim ***** válasza:
75%
De. Értelmezhető. Mindkét dolog nehéz. Nehéz találni több pénzt fizető munkát, ill. elérni, hogy alkalmas legyél rá. És nehéz lemondani egész életedben a nassolásról, hogy ne hízz el, mert csak így vagy vonzó és szerethető valaki számára. Csak a megbaszható testet látja benned. Na ez pont elég ahhoz, hogy az evésbe meneküljön előled.Én válnék tőled a helyében. Ilyen mérgező férjre nincsen szükségem.Keress olyat, aki csontokból és bőrből áll, és sosem lesz lassú az anyagcseréje,akármennyit eszik. Van ilyen, és nem kevés. Sok sikert.
2021. okt. 28. 09:20
 107/117 A kérdező kommentje:

106: a kövér és a csont és bőr között van pár fokozat szerintem. A nagyon vékony lányok sem az eseteim.

Ha neked ez a filozófiád, hogy minden "nehéz" dolog ugyanolyan, akkor hajrá. Az ellenkezőjéről úgysem tudlak meggyőzni.

2021. okt. 28. 17:26
 108/117 anonim ***** válasza:
87%
Koplalna a fszom azért egész életében, hogy egy ilyen alaknak feltudjon állni a pötyörője.
2021. okt. 28. 18:08
 109/117 anonim ***** válasza:
86%
En azt hittem az normalis , hogy eletunk soran mindig valtozunk , a testunk ...stb. Meg jo , hogy gyakorizok ! Mostmar tudom ,hogy nem az !
2021. okt. 28. 18:16
 110/117 anonim ***** válasza:
91%

Látod nem ez a normális. Egy nőnek mindig vékonynak kell lennie, hogy a házi bikának merevedése legyen. Maradna a fszom egy ilyennel, inkább elválok mint tökéletes szexuális segédeszköze legyek egy felszínes alaknak, aki időnként a kb. 10 centis farkát kegyesen megmeregesse bennem. Kösz, nem. Ez nem igaz szereteten alapuló házasság, csak egy nagy szar. Kell a fsznak ilyen férjecske..... Dugja a farkát a seggébe.

2021. okt. 28. 18:28
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!