Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, támogatnátok a barátnőtöket, ha fogyni akarna?
Tehát ha ilyen kiindulási testalkatból:
szeretne elérni egy ilyesmit:
arra hivatkozva, hogy unja már, hogy nem talál magára ruhákat, semmi nem úgy áll rajta, ahogy kéne, nincs dereka, nyáron a ruhadarabok 90%-a (pántos, pántnélküli, ejtett vállú, elöl fordos, egyenes vállú) kizárva eleve már a mellei miatt
Szerintem ne a barátod miatt fogyj, hanem magad miatt. Ha te fogyni akarsz, fogyj, ha nem, ne fogyj.
Amúgy milyen érdekes, hogy itt az összes dagi csaj ilyen tökéletes, narancsbőrmentes homokóraalkatúnak gondolja magát, mint az első kép, amit linkeltél. Azért nem hiszem, hogy fogyni akarnál, ha valóban ilyen alakod lenne, főleg, hogy ez retusált.
Na mindegy, azért annyira ne legyél vékony, mint a rózsaszín bugyis lány, mert ők már szinte anorexiás. De a másik nagyon csini.
Az elsőnek sem kellene feltétlen fogynia, és nem is biztos, hogy lesz valaha olyan, mint a 2. (azért vannak genetikai, alkati különbségek).
A konkrét kérdésre válaszolva, természetesen támogatnám. Én is rendszeresen mozgok, sportolok, vigyázok arra, hogy mit eszek (a józan ész keretein belül, tehát nem csak csirke+rizs 365 napon át).
Szerintem az egészség mindenkinek fontos.
És miért akarna fogyni olyan alakból? Teljesen rendben van, sokkal vonzóbb szerintem, mint a vékony.
Ráadásul minél vékonyabb, annál nagyobb eséllyel megszűnik a peteérése is.
Se a túl vékony, se a túl kövér nem jó, az első az teljesen átlagos.
Nem vagyok narancsbőrös dagi csaj, valamivel még vékonyabb is lehetek a linkelt képnél combtájékon.
Viszont utálom, hogy nagy a mellem, minden kicsit csinosabb ruha kizárva nyáron
Ha ez lenne a kiindulás,akkor Angela White kórosan elhízott,csak mert nagy melle van,vagy mi? :DDDDD
Szerintem inkább pszichológus kéne az anroexia nervosa miatt,de te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!