Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, ti támogatnátok a barátnőtöket, ha jelentős túlsúly lenne rajta, dacára annak, hogy már sokszor próbált lefogyni de mindig feladta?
Nekem nagyon rosszul esik, hogy a 4 éves kapcsolatomban a barátom nemhogy támogatna legfeljebb biztató szavakkal, de még kínál a chipssel meg szörppel, mikor náluk vagyunk. Azt mondja, hogy úgy sem fogok tudni lefogyni, ha eddig nem sikerült.
(Én felhúztam magam és már 9 kg mínusznál vagyok:))
Meg fogsz lepődni, de azt hiszem a Párod nagyon is melletted áll.
Ha nem állna melletted már rég nem lennétek együtt.
A barátod egyáltalán nem bánt Téged, sőt, nagyon is kitart melletted
Egyszerűen a büszkeségedre, az egoizmusodra, a "na, majd én megmutatom Neked!" dologra apellál, és valószínűleg nagyon büszke lehet Rád a 9 kg-os fogyásod miatt.
De mindig feladta - ITT a kulcs.
A párod meg melletted áll, különben már rég dobott volna. Most mit csináljon? Tök igaza van, tudja, hogy nem fogsz lefogyni, mert eddig is beletört a bicskád.
És megint nem fogsz lefogyni, vagy visszahízol, mert NEM MAGADÉRT teszed, hanem bosszúból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!