Jelentős túlsúly leküzdéséhez segít a kondizás a diétázás mellett?
az ő súlyával séta, heti minimum 3-4 de akár minden nap, 40-60 perc séta minél tempósabb, megfelelő étrend mellett, garantáltan fogyni fog... én 125kg voltam decemberben, nemrég értem el a 85kg-ot.
itt az étrend amivel kezdtem az egész egészséges életmód dolgot, az első 30kg-ot ezzel adtam le:
az aerob mozgás a leg lényegesebb, aztán, ha már nem lesz ilyen brutálisan kövér, akkor mehet a súlyzós edzés... étrend-kiegészítő protein mehet, + nagyon nagyon fontos a multivitamin és a c vitamin. c vitaminból 2-3000mg minimum/nap multivitaminból meg valami normálisabb, pl multi pro plusz, semmi képen sem, aktival, meg ilyesmi tengerimalac adagok...
Szerintem a súlyzós edzés a legjobb diétában, nekem ez a tapasztalatom.
De ekkora túlsúllyal ne a kondival kezdjen, először "tanuljon meg" sétálni, ha az megy, akkor mehetnek a teljes testes átmozgató edzések (először súlyok nélkül, csak maga mozgás legyen meg, később rúddal, majd kb. 3 héttel később az első súlyokkal).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!