Fél éve már hogy edzek, elég jól fejlődök, de szeretnék valamilyen táplálékkiegészítőt venni, mit javasoltok?
Fél éve aktívan edzek,már látszik-látszik,táplálkozást beállítottam,sajnos nagyon sovány vagyok koromhoz képest,csupán 57 kiló,nagyon ektomorf :S mit javasoltok? Jumbo Professionalt,vagy a zöldet? olvastam olyat is hogy a zöld egy nagy cukorpakk...tömegelni szeretnék,kiszámoltam 30g kéne edzés után,nemtudom pontosan hogy jumbo-t hogy kell "használni" valaki tudna nekem ebben segíteni? Annyit tudok hogy a Professionalba,több a fehérje kicsivel mint a zöldben.
Köszönöm!
Étrended van? Legyen.
Aztán legyen egy vitamin.
Aztán fehérje, ami azért érdemesebb, mint a tömegnövelő, mert bármikor tudod enni külön.
Mellé valami edzés utáni szénhidrát, mert külön összerakva még olcsóbb is.
(csendes véleményem, hogy ha nagyon ektomorfként netán benyomsz egy doboz gyorsabbféle ch-s tömegnövelőt napközben is iszogatva, az még nem gáz, nem ebbe fogsz belehalni. De a megszokott elvek valszeg jobbak)
Konkrét márka példa: Myprotein. Ócó, adalékmentes, és nagy a választék.
neked jumbo profból kell 100g, mert abban van kb 30g fehérje, ami a testsúlyodra számítva kell edzés után.
Ez két adagolókanál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!