Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, támogatnátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, támogatnátok a barátnőtöket, ha fogyni akarna?

Figyelt kérdés

Tehát ha ilyen kiindulási testalkatból:

[link]

szeretne elérni egy ilyesmit:

[link]

[link]

arra hivatkozva, hogy unja már, hogy nem talál magára ruhákat, semmi nem úgy áll rajta, ahogy kéne, nincs dereka, nyáron a ruhadarabok 90%-a (pántos, pántnélküli, ejtett vállú, elöl fordos, egyenes vállú) kizárva eleve már a mellei miatt

2017. nov. 11. 12:25
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
60%

1. kép: normális testalkat

2-3. kép: anorexiás, genetikailag gebe alkat.

Agyadban van a probléma.

2017. nov. 11. 12:39
 12/31 anonim ***** válasza:

Hát hova akarsz fogyni te “jó jány” :D

Az első is már bőven jó.....ha tovabb fogysz eltünsz :D

2017. nov. 11. 12:44
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésben szereplő mértékű fogyást nem támogatnám.

Girhes.

2017. nov. 11. 12:45
 14/31 anonim ***** válasza:

"Igazából filigrán szeretnék lenni, nem izmos, de ezt nem tudom, hogy lehetne elérni"

Sportolós topcicocban tedd inkább fel.

Ez amit itt leírtál az egyik legnagyobb urban legend, hogy egy nő, ha edzeni kezd, akkor majd ilyen lesz:

[link]

Nem, nem lesz ilyen, ez már különleges diétát, extrém mennyiségű edzést, és nők esetében bizony sokszor némi khm... mesterséges rásegítést igényel

Egy nő ha edzeni kezd, akkor filigrán lesz

Ha pedig edzés nélkül kezd fogyni, akkor első blikkre vékony lesz, csak mindenhol lógni fog a bőre (integető háj a karon, löttyedt fenék, hónaljban ránc), mivel a fogyást a szervezet az izmokkal és nem a zsírral kezdi, hiába lesz 5-10 kilóval könnyebb, ha első sorban az izmoktól szabadul meg, és nem formás, hanem szétfolyós skiny fat lesz.

2017. nov. 11. 12:47
 15/31 anonim ***** válasza:
66%
Nem. Az első kell.
2017. nov. 11. 12:52
 16/31 A kérdező kommentje:

Rendben, ott is fel fogom

természetesen nem azt értettem az izmos alatt, mint az általad linkelt kép

hanem azt hogy nem ilyen kerekpopsis edzett lány testalkatot szeretnék, mint pl:

[link]

Mert tudom, hogy pár év komoly edzéssel, egészséges étkezéssel ez kb mindenkinek elérhető.

Én olyan természetes, törékeny, gyereklány testalkatra gondoltam, akik mindenütt vékonyak.

Tartok tőle, ha a combjaimra ráedzenék még, csak robosztus lennék, nem törékeny.

2017. nov. 11. 12:58
 17/31 anonim ***** válasza:
a barátodtól engedélyt kell kérned?
2017. nov. 11. 13:05
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Bazz, az testalkat kérdése...
2017. nov. 11. 13:07
 19/31 anonim ***** válasza:
59%
Számomra az első testalkat tökéletes, semmilyen változást nem várnék el a barátnőmtől ha így nézne ki. Nekem ez a nő, nem a csont és bőr. :)
2017. nov. 11. 13:08
 20/31 A kérdező kommentje:

Ajj, valóban?

Csak mert mindenkitől eddig azt hallottam, simán elérhető, mindenki le tud fogyni vékonyra, csak van, aki lusta.

És mi adja ezt tulajdonképpen? Váz? felépítés? Vagy anyagcsere miatt?

2017. nov. 11. 13:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!