Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel hassak jobban a felesége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel hassak jobban a feleségemre, hogy próbáljon meg fogyni?

Figyelt kérdés

A gyerekek születése után most kezdi nagyon elhagyni magát. Úgy vettem észre, hogy már nem is érdekli különösebben a külseje. De ami ettől visszatetszőbb a szememben, hogy már tett olyan kijelentést, hogy a 2 gyerek miatt lett ilyen. Ezt sosem szerettem, amikor valaki a gyerekre hárít ilyen dolgot, és most a feleségem teszi ezt.

Már nyíltan is mondtam neki, hogy kellene egy kicsit fogyni, mert ennek nem lesz így jó vége. Konkrétan mondtam már neki, hogy ne hízzon el, mert nekem NEM vonzó egy telt nő. (Elfogadom, ha valakinek az, ebben nem akarok senkit sem megsérteni...)

De még ez sem hat. Ugyanúgy képes a mértéktelen nassolásra. Volt amikor már azt vettem észre, hogy sorozatban 1 nap 3x nassolt. (Csokiszelet, puding, még egy cukros joghurt este.)

Szeretem, de így félek el fog jönni az a pont, hogy nem lesz vonzó a szememben, de ennél jobban már nem akarok a lelkébe sem gázolni, hogy elérjek valami hatást.

2021. márc. 5. 10:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/117 anonim ***** válasza:
18%
Megvannak a gyerekek, rád már nincs szüksége. Csak majd amikor utalni kell a zsét. Próbálj közös aktív programokat csinálni, de ha tömi magába az édességet, nem fog fogyni.
2021. márc. 5. 10:19
 2/117 anonim ***** válasza:
86%
Türelemmel. Sétáljatok .
2021. márc. 5. 10:24
 3/117 anonim ***** válasza:
14%
Nézegess mellette vékony nőket,had legyen féltékeny.
2021. márc. 5. 10:31
 4/117 anonim ***** válasza:
95%
Mekkorák a gyerekek? A feleséged hány cm magas és hány kg? Mit szoktál otthon csinálni? Van szabadideje a feleségednek gyerekek nélkül? Amint ezekre válaszolsz, megpróbálok segíteni.
2021. márc. 5. 10:31
 5/117 anonim ***** válasza:
68%
Mondd el neki, hogy nem jó, amit csinál. Ha nem változtat ezen, akkor hagyd el. A saját érdekében is el kell mondanod neki, mert ha nagyon durván elhízik, akkor veszélybe kerülhet az egészsége. Tudom, hogy sokan le fognak pontozni azért, amit most mondtam, de bekaphatják. Ha valaki olyat csinál, ami rossz, akkor igenis szólni kell neki, nem pedig elnézegetni éveken keresztül.
2021. márc. 5. 10:32
 6/117 anonim ***** válasza:
21%

Kozold, ha ennyire tojik rad, akkor te is igy allsz hozza es ne lepodjon meg, ha keresel egy normalis not.

(Hogy mit fogsz itt kapni az osnoktol...)

2021. márc. 5. 10:32
 7/117 anonim ***** válasza:
47%
Joban rosszban, emlekszel az eskure? Ha szereted igy is szereted. Vagy csak a vekony teste kell?
2021. márc. 5. 10:33
 8/117 anonim ***** válasza:
92%
Végső soron ez az ő teste és ő rendelkezik felette. Az ilyen szokásos "csináljatok aktív programokat" témán felül a nasizás, hízás okát kéne kideríteni. A gyerekek előtt milyen életet élt? Lelkileg rendben van? Történt vele valami mostanában? Nagyon belekényelmesedett a kapcsolatba és ezért hanyagolja magát? Van segítsége a gyerekekkel, lehet melletük még energiája az edzésre? Így ismeretlenül nehéz erre értelmes tanácsot írni. Az biztos, hogy erőszakkal, zsarolással nem fog menni. Neki kell akarnia a változást a saját testi és lelki egészsége érdekében.
2021. márc. 5. 10:34
 9/117 A kérdező kommentje:

Nem kell semmi mögöttes dolgot keresni. Tudom, hogy egyszerű más dologra fogni. Sem lelki, sem más egyéb változás nincsen. Én is rengeteg nehéz dolgon mentem keresztül az elmúlt egy évben, és nem vagyok egy adonisz, de igenis igényes vagyok magamra, és nem hagytam el magam a nehéz időkben sem.

Elhagyni nyilván nem akarom, 2 kicsit gyerekkel. De a vonzalom az megint más kérdés.

2021. márc. 5. 10:43
 10/117 anonim ***** válasza:
95%

Mozogjatok együtt. Nekem legalábbis egyből mást sugallna egy "szívem, próbáljunk ki közösen valami sportot, vagy menjünk együtt kocogni", mint egy "le kéne fogynod, menj már sportolni". Közös program ÉS egészségmegőrzés egyben, kell ennél jobb? :)

De egyébként nem válaszoltál rá, hogy lenne-e elegendő ideje magára/mozogni egyáltalán.

2021. márc. 5. 10:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!