Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel hassak jobban a felesége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel hassak jobban a feleségemre, hogy próbáljon meg fogyni?

Figyelt kérdés

A gyerekek születése után most kezdi nagyon elhagyni magát. Úgy vettem észre, hogy már nem is érdekli különösebben a külseje. De ami ettől visszatetszőbb a szememben, hogy már tett olyan kijelentést, hogy a 2 gyerek miatt lett ilyen. Ezt sosem szerettem, amikor valaki a gyerekre hárít ilyen dolgot, és most a feleségem teszi ezt.

Már nyíltan is mondtam neki, hogy kellene egy kicsit fogyni, mert ennek nem lesz így jó vége. Konkrétan mondtam már neki, hogy ne hízzon el, mert nekem NEM vonzó egy telt nő. (Elfogadom, ha valakinek az, ebben nem akarok senkit sem megsérteni...)

De még ez sem hat. Ugyanúgy képes a mértéktelen nassolásra. Volt amikor már azt vettem észre, hogy sorozatban 1 nap 3x nassolt. (Csokiszelet, puding, még egy cukros joghurt este.)

Szeretem, de így félek el fog jönni az a pont, hogy nem lesz vonzó a szememben, de ennél jobban már nem akarok a lelkébe sem gázolni, hogy elérjek valami hatást.

2021. márc. 5. 10:17
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/117 anonim ***** válasza:
35%
Jaaaaj ide ilyen kérdést kiírni nem szabad mert meg leszel kövezve. Akármit csinálsz vagy mondassz akkor is a lusta semmirevaló feleséged fogják isteníteni mert megszülte a gyerekeket. Az hogy ezután tesz magasról mindenre az emberek 90% szerint teljesen rendben van és te leszel a sz*r alak amiért nem fogsz vonzódni a feleségedhez. Én teljes mértékben igazat adok neked kérdező. Az emberek szerint normális ha szülés után elhagyjuk magunkat mert jaaaaj gyereknek adtunk életet van rajtam felesleg jól van az úgy. Aha csak akárkikkel találkozok azért próbálnak oda figyelni magukra és vissza nyerni az alakjukat. Ez nem ritka dolog ahogy más is mondta hanem igen is tenni kell érte nem elkényelmesdni gondolván hogy eddig minden ok volt akkor ezután is az lesz. Hát nem. Undorodom azoktól az emberektől akik letojnak mindent de mikor a férj megcsalja fel van háborodva hogy merészelte meg összetörte stb stb de az nincs eszébe hogy a fenébe talán az én hibám is amiért elhanyagoltam magam. Én úgy gondolom a kérdező eléggé türelmes volt eddig és nem viccből jött ide kérdezni. Kerek perec mond meg a feleségednek hogy nem vonzódsz hozzá mert elhanyagolja magát. Tegyen a kapcsolatért mert válás lesz a vége. Persze jön majd azzal hogy te így meg úgy nem szereted mert nem fogadod el így....ami szerintem írtó nagy baromság.
2021. márc. 8. 10:46
 92/117 anonim ***** válasza:
71%
Én is le lettem pontozva, mert gyerek mellett sportolok:)
2021. márc. 8. 11:02
 93/117 anonim ***** válasza:
3%

Lehet hogy eleve ilyen típus. Amikor megismerted hány kg volt?

Amúgy meg tinikorban már látszik a lányokon hogy ki az a típus aki nagy valószínűséggel el fog hízni.

Így viszont nehéz lesz leadnia is.

2021. márc. 8. 20:24
 94/117 anonim ***** válasza:
80%
Nekem tetszenek a teltebb nők, de azt én is tudom hogy egészségügyi szempontból jobb ha valaki nem hízik el.
2021. márc. 16. 17:40
 95/117 A kérdező kommentje:

94: köszi a választ. Meg tudom érteni a vonzalmat persze, nem vagyunk egyformák. Ment is a zöld neked.

De nála cukorbetegség is van a családban, ezért is féltem. Amúgy szerencsére úgy néz ki jó irányt vett a dolog. Most megszólal benne némi lelkiismeret. Nem nassol olyan sokat, de rajta tartom a szemem.

2021. márc. 16. 17:47
 96/117 anonim ***** válasza:
100%
Na mi a helyzet?
2021. okt. 26. 21:05
 97/117 A kérdező kommentje:

96: Köszi a kérdést.

Szerencsére javulgat a helyzet. Nincs már napi több nassolás. Maximum 1, vagy 1 se. Visszafogottabban eszik és sikerült is leadni pár kilót.

2021. okt. 27. 11:01
 98/117 anonim ***** válasza:
30%
Mekkora egy mocsadék vagy! Inkabb orulnél, hogy van felesged....
2021. okt. 27. 11:09
 99/117 anonim ***** válasza:
10%

#96 vagyok, aki megkérdezte, mi a helyzet. Örülök, hogy javul a szituáció, és hogy valami belátás mégis szorult a feleségedbe. 23 éves lány vagyok (tudom, kis taknyos), de nem teljesen értem, miért támadják be sokan a kérdezőt. Valószínűleg nekem is szarul esne ez a feleség helyében, de az EGÉSZSÉGEM miatt is próbálnék változtatni, nem csak azért, hogy tetszek a férjemnek és magamnak (!). Továbbá a kérdező nem az esetlegesen megereszkedett mellet, hasat és a striákat sérelmezte (amiről valóban nem tehet terhesség miatt), hanem a túlsúlyt és az egészségtelen életmódot. Azt sem mondta, hogy nem szereti ugyanúgy a feleségét, mint ezelőtt. Én szerintem becsülendő, hogy próbálja az igényeit tisztázni a feleséggel és nem elmegy szeretőhöz pl.

Baráti társaságunkban van egy házaspár, ahol a csaj 60 kilótól vagy 100 kilóra hízott terhesség alatt, teljesen elhagyta magát, a srác meg ha szólni mer óvatosan, melegebb éghajlatra van küldve. Szóval inkább szeretőt tart, meg néha valahogy kimagyarázza, miért nem áll a lompos az asszonyra. Most ez mitől jobb, mint a kommunikáció, kérdem én?

2021. okt. 27. 13:36
 100/117 anonim ***** válasza:
82%
Azért, mert nem mindegy, hogy a gyerek 1 hónapos, vagy 2 éves.
2021. okt. 27. 14:02
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!