Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel hassak jobban a felesége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel hassak jobban a feleségemre, hogy próbáljon meg fogyni?

Figyelt kérdés

A gyerekek születése után most kezdi nagyon elhagyni magát. Úgy vettem észre, hogy már nem is érdekli különösebben a külseje. De ami ettől visszatetszőbb a szememben, hogy már tett olyan kijelentést, hogy a 2 gyerek miatt lett ilyen. Ezt sosem szerettem, amikor valaki a gyerekre hárít ilyen dolgot, és most a feleségem teszi ezt.

Már nyíltan is mondtam neki, hogy kellene egy kicsit fogyni, mert ennek nem lesz így jó vége. Konkrétan mondtam már neki, hogy ne hízzon el, mert nekem NEM vonzó egy telt nő. (Elfogadom, ha valakinek az, ebben nem akarok senkit sem megsérteni...)

De még ez sem hat. Ugyanúgy képes a mértéktelen nassolásra. Volt amikor már azt vettem észre, hogy sorozatban 1 nap 3x nassolt. (Csokiszelet, puding, még egy cukros joghurt este.)

Szeretem, de így félek el fog jönni az a pont, hogy nem lesz vonzó a szememben, de ennél jobban már nem akarok a lelkébe sem gázolni, hogy elérjek valami hatást.

2021. márc. 5. 10:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/117 A kérdező kommentje:

28: Akkor azok a nők a környezetemben, akik 3 szülés után is szép formában tudnak lenni mik?

Nem irreális elvárásaim vannak, csak, hogy ha már felhívtam rá a figyelmét, akkor legalább utána vegye észre magát. Én így tennék és tettem is már, fordított esetben. Nem tudtam, hogy a világot kell hibáztatni a saját gyengeségeinkért.

Tisztában kell lennünk saját testünk korlátaival és aszerint élni. Ha hajlamos vagyok a hízásra, akkor ezt is figyelembe veszem, mielőtt a napi 3. nassolásomat ejteném meg.

2021. márc. 5. 11:41
 32/117 anonim ***** válasza:
90%

"nekem nincs 1000 nehéz pillanatom a gyerekeimmel"

A Te terhességeid mennyire voltak problémásak?

2021. márc. 5. 11:41
 33/117 anonim ***** válasza:
49%
Na igen, szépen előjön a szokásos gyk-s kettős mérce. Ha a férfi punnyadna el így, rögtön jönne a női hiszti. (Kíváncsi lennék, mit szólnának a nők, ha a férfi ülne otthon a tévé előtt a fotelben, sörrel a kezében, elhízva, a nő meg strapálná magát a munkahelyen, plusz otthon a gyerekekkel is.) Szerintem a feleséged egyszerűen elkényelmesedett, elszaladt vele a ló. Megszokta, hogy te munka mellett még megcsinálod a házimunka jelentős részét is, plusz tudja, hogy valószínűleg úgysem hagyod el a családodat (egyébként akkor is te járnál szarul, mert neked kellene új lakást keresned, és fizethetnéd a gyerektartást is), tehát neki semmit sem kell tennie önmagáért és a családért. Egyébként szerintem ha a szép szó nem hat, akkor igenis gyalogolj bele a lelkébe, azt talán fel fogja fogni. Szerintem nyugodtan mondd meg neki, hogy igénytelen, mert nem törődik önmagával. Nekem is vannak többszörös anyuka ismerőseim, de azért ők adnak magukra egészséges étkezéssel, sporttal. Szülés után nem kell senkinek sem kövérnek lennie, le tud menni az a szülés előtti "túlsúly", csak akaraterő kell hozzá. Tudom, hogy most a gyk-s feministák engem is le fognak pontozni, de nem érdekel.
2021. márc. 5. 11:43
 34/117 anonim ***** válasza:
85%
Akkor a feleséged egy lusta p*csa, te semmit nem tudsz csinálni, meg van bocsátva ha elhagyod. Most mit vársz tőlünk? Mivel nem ismerünk titeket, csak találgat mindenki, hogy mi állhat a feleséged változásának hátterében. Te tökéletes vagy, így aztán csak az ő hibája lehet az egész. Azért kérdezünk tőled sokat, mert próbáljuk megfejteni a másik oldalt, biztos a nejednek is lenne mit mesélni, de ugye itt csak te vagy, ami az egészet elég szubjektívvá teszi. Te ismered - elvileg - neked kéne tudnod mi van vele, miért lustult el és miért szarik az egészre. Ha kicsit foglalkoznál vele, lehet kiderülne számodra is mi baja. Nem csak számon kérnéd, hogy két altatás között miért nem fekvőtámaszozik.
2021. márc. 5. 11:43
 35/117 A kérdező kommentje:

33: "Mert szerinted nekem nincs 1000 nehéz pillanatom a gyerekeimmel?"

Ha már idézed amit írtam, akkor jól tedd, mert pont kifordítottad.

A terhességen már túl vagyunk.

2021. márc. 5. 11:45
 36/117 anonim ***** válasza:
73%
Valószínűleg a nassolás, telefonozás érdekesebb tőled. Melletted lehet én is folyton nassolnék inkább.
 37/117 Sunshinedoll ***** válasza:
89%

Ok, sikerült megválaszolni a kérdéseket, ügyes vagy, innentől kezdve neked semmit nem kell csinálni. Segíthetsz megteremteni a körülményeket ahhoz, hogy több ideje és kedve legyen fogyni, de neki kell meghoznia ezt a döntést, és ultimátum elé állítani nem biztos, hogy a legjobb megoldás.

Már jelezted felé, hogy nem annyira vonzó, ezt ő tudomásul vette gondolom, innentől kezdve ez van.

Mást nem tudsz csinálni, tovább erőltetni már gyökér dolog.

Tök mindegy, hogy lustaság vagy lelki okok állnak mögötte, amíg ő nem hozza meg ezt a döntést és amíg neki nincs elege saját magából, addig BÁRMIT mondasz neki, csak támadásnak fogja venni.

38/117 anonim ***** válasza:
74%

32 Azok akik 3 szülés után is szép formában vannak, ők olyanok, mint azok a férfiak akik 60 évesen is olyan formában vannak, mint Sylvester Stallone. Értsd: ritka

Nem elhízottnak lenni( egy ember 10kg felesleggel sem elhízott, az esztétikai probléma) nem ugyanaz, mint szép formában lenni.

2021. márc. 5. 11:46
 39/117 anonim ***** válasza:
29%

Azért ez így baromi érdekes, végre látszik így az egész ezt mindenki olvassa el mert tanulságos.

Feleség elhízik. Itt mi a komment? Miért nem szóltál neki, hogy tornázzon.

Én szóltam neki, hogy tornázzon, de nem akar. Akkor biztos ő viszi a háztartás, ő dolgozik, ő főz, ő van a gyerekkel.

Én is pelenkázok, fürdetek, bevásárolok. Biztos tegnap szült az anyuka.

Ha erre jönne a válasz, hogy 3 évesek a gyerekek, az is rövid idő lenne, ha meg 10 évesek, akkor meg eddig miért nem szóltál neki:D

Ja és ha minden pont optimális, akkor meg szar férj vagy és biztos lelki okai vannak. Nem mondod neki, hogy csinos, kívánatos. Nem viszel neki ajándékot minden nap.

Na meg jönnek a főzzél rá egészségesen, tornázz helyette és akkor ő biztos le fog fogyni:D

Olvassátok csak el egyben az egészet, aztán lehet sírni vagy röhögni kinek hogy.

2021. márc. 5. 11:47
 40/117 anonim ***** válasza:
28%
#31: Akkor ezért van annyi pocakos középkorú férfi, ugye? Máskor meg azért sírtok, hogy mennyi az elhízott férfi már 35 fölött is. Most akkor mi az igazság? Egyébként egy kisgyerekes anyuka is vissza tud fogyni, ha AKAR. Csak jóval könnyebb kifogásokat keresni, meg számítónak lenni, hogy "a gyerekkel már úgyis magamhoz láncoltam a férfit, nem fog elhagyni, azt tehetek, amit akarok". Számos 30-as nőismerősöm van, akik nádszálvékonyak voltak szülés előtt, és szülés után ugyanolyan vékonyak lettek.
2021. márc. 5. 11:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!