Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel hassak jobban a felesége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel hassak jobban a feleségemre, hogy próbáljon meg fogyni?

Figyelt kérdés

A gyerekek születése után most kezdi nagyon elhagyni magát. Úgy vettem észre, hogy már nem is érdekli különösebben a külseje. De ami ettől visszatetszőbb a szememben, hogy már tett olyan kijelentést, hogy a 2 gyerek miatt lett ilyen. Ezt sosem szerettem, amikor valaki a gyerekre hárít ilyen dolgot, és most a feleségem teszi ezt.

Már nyíltan is mondtam neki, hogy kellene egy kicsit fogyni, mert ennek nem lesz így jó vége. Konkrétan mondtam már neki, hogy ne hízzon el, mert nekem NEM vonzó egy telt nő. (Elfogadom, ha valakinek az, ebben nem akarok senkit sem megsérteni...)

De még ez sem hat. Ugyanúgy képes a mértéktelen nassolásra. Volt amikor már azt vettem észre, hogy sorozatban 1 nap 3x nassolt. (Csokiszelet, puding, még egy cukros joghurt este.)

Szeretem, de így félek el fog jönni az a pont, hogy nem lesz vonzó a szememben, de ennél jobban már nem akarok a lelkébe sem gázolni, hogy elérjek valami hatást.

2021. márc. 5. 10:17
 71/117 anonim ***** válasza:
94%

Én már írtam normális választ (közös sport pl.) de az nem volt jó. Pontosan ezért kérdezem, hogy akkor mit várt?

2021. márc. 5. 13:23
 72/117 anonim ***** válasza:
49%
Ebben a helyzetben neked nincs mit tenni. Ez rajta all. Ha nem csinal semmit, akkor viszont tied a dontes, hogy elfogadod ezt a helyzetet, vagy sem. Mindketto mellett vannak ervek, donts a sajat belatasod szerint.
2021. márc. 5. 13:30
 73/117 anonim ***** válasza:
88%
Helyette nem tudsz lefogyni.Kedvesen már céloztál,ha csúnyán szólsz,az csak ront a helyzeten.Amit már írtak,tudod te is magadtól.Szerintem őt is zavarja,nincs olyan nő,akit tényleg nem érdekel,ha rosszabbul néz ki.Nem könnyű otthon elkezdeni tornázni és nem abbahagyni rövid időn belül.Ugyanakkor nehezen tudom elkèpzelni,hogy valaki három gyerek mellett punnyad a fotelben telefonnal a kezében.Amúgy adnék sok hasznos tanácsot,de ahhoz ismerni kellenne sok más életkörülményt,napi rutint stb.A joghurtból is létezik édesítôszeres változat,meg pudingból is van szintèn diétás változat,ami alig 100 kcal.
2021. márc. 5. 13:31
 74/117 anonim ***** válasza:
97%
Bennem is az merült fel, hogy keressetek egy olyan diétát, ami tetszik neki. Vagy tűzzetek ki egy célt, hogy mondjuk nem vesztek nasit. Nekem glutén és tejfehérje intoleranciám van. Amíg a férjem olyan dolgokat evett, amit én is szerettem, de nem ehettem, addig elég sokat szenvedtem vele, mióta papírom van róla és odafigyelünk rá, nagyon jól tudom tartani a diétát. Ehhez szerintem jó alap, hogy home-office van, úgyhogy tudtok főzni minden nap.
2021. márc. 5. 13:56
 75/117 anonim ***** válasza:
48%
Fene a böszme mindeneteket. "Az ő teste, az ő döntése" mi? Pontosan az ő teste van elhízva az ő döntéséből kifolyólag. Akkor mégis ez miért a kérdező sara?
2021. márc. 5. 14:35
 76/117 anonim ***** válasza:
97%
Mennyi idősek a gyerekek?
2021. márc. 5. 14:57
 77/117 anonim ***** válasza:
30%
Mit kéne még tennie, de tényleg? Szólt neki, ő edz, csinálhatná vele. Aztán meg csodálkozik, hogy a férje nem akarja megdugni és lelép.
2021. márc. 5. 14:59
 78/117 anonim ***** válasza:
17%
Legjobb helyre írtad ki a kérdést, itt csak te lehetsz a hibás sőt neked kéne dietazni meg mozogni helyette is. :D
2021. márc. 5. 15:31
 79/117 anonim ***** válasza:
19%
Ha nőként írtad volna ki a kérdést egész más válaszok lennének. :)
2021. márc. 5. 15:52
 80/117 BeefEater ***** válasza:
62%

Furcsa ilyet írni itt, de a kérdező szerintem teljesen normális.

Összejött egy nővel aki tetszik neki. A nő elkezdett megváltozni olyan irányba, ami a kérdezőnek nem tetszik, úgyhogy ő azelőtt próbálja ezt a folyamatot megállítani mielőtt oda jutna a dolog, hogy már egyáltalán nem kívánja és esetleg rámehet a házasságuk.

Nem olyanon problémázik, hogy már nem fiatal a felesége, hanem olyanon, amit meg tud változtatni. Ráadásul nem is túl nehéz.

Még sok éve az akkori barátnőm közölte, hogy edzhetnék, mert vézna vagyok és neki jobban bejönne, ha lenne rajtam némi izom. Ez kb ugyan olyan, mintha egy kövér embernek mondanák, hogy dagadt vagy, fogyjál le. De úgy voltam vele, hogy ennyit az ember a párjáért igazán megtehet.

Azóta már régen nem vagyunk együtt de ha akkor ezt nem jelenti be most lehet, hogy sokkal egészségtelenebb életmódom lenne. Ha valaki azt mondja egy dagadt emberre, hogy dagadt, azon nem tudom miért kell megsértődni, ha tényleg így van. (Ez ugyan ez a véznákra is igaz)

2021. márc. 5. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!