Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel hassak jobban a felesége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel hassak jobban a feleségemre, hogy próbáljon meg fogyni?

Figyelt kérdés

A gyerekek születése után most kezdi nagyon elhagyni magát. Úgy vettem észre, hogy már nem is érdekli különösebben a külseje. De ami ettől visszatetszőbb a szememben, hogy már tett olyan kijelentést, hogy a 2 gyerek miatt lett ilyen. Ezt sosem szerettem, amikor valaki a gyerekre hárít ilyen dolgot, és most a feleségem teszi ezt.

Már nyíltan is mondtam neki, hogy kellene egy kicsit fogyni, mert ennek nem lesz így jó vége. Konkrétan mondtam már neki, hogy ne hízzon el, mert nekem NEM vonzó egy telt nő. (Elfogadom, ha valakinek az, ebben nem akarok senkit sem megsérteni...)

De még ez sem hat. Ugyanúgy képes a mértéktelen nassolásra. Volt amikor már azt vettem észre, hogy sorozatban 1 nap 3x nassolt. (Csokiszelet, puding, még egy cukros joghurt este.)

Szeretem, de így félek el fog jönni az a pont, hogy nem lesz vonzó a szememben, de ennél jobban már nem akarok a lelkébe sem gázolni, hogy elérjek valami hatást.

2021. márc. 5. 10:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/117 Sunshinedoll ***** válasza:
81%

Bármennyire is hibátlannak gondolod az apa és férj szerepet, amit betöltesz, és amúgy lehet, hogy nincs is vele alapból semmi baj, de egészéges lelkű és az életével elégedett ember nem zárkózik be és telefonozik egész nap. A te feleséged, szerintem illene érzékelned, hogy jól-van-e vagy nincs, és ha nincs, akkor illene kideríteni mi a baj, és nem azzal takarózni, hogy hát szerintem én elég jó férj vagyok. Mert lehet, hogy szerinte meg nem, vagy az is lehet, hogy tök más dolog áll a háttérben.

Szóval itt mindenki közül Neked kéne legjobban tudnod, miért olyan a feleséged, amilyen.

2021. márc. 5. 11:49
 42/117 A kérdező kommentje:

37: Jajj, most a szívem tört össze.

39: A kommented első részére: te ezzel szoktad nyugtatni magad? Te sem gondolhatod komolyan? Rosszul állunk, de azért nem a többség az elhízott.

2021. márc. 5. 11:50
 43/117 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező, milyen választ vártál akkor?

Hogy céltalanul szidjuk az asszonyt, amiért lusta? :D

2021. márc. 5. 11:51
 44/117 anonim ***** válasza:
16%
#39: De lehet tenni az elhízás ellen is, meg az alak megőrzéséért is. Pl. úgy, hogy nem falunk állandóan, legfőképpen pedig nem hizlaló kajákat.
2021. márc. 5. 11:51
 45/117 anonim ***** válasza:
12%

"Sunshinedoll"

Azért az amiket te írogatsz is a csúcs.

Mindenki hibás, csak aki kövér az nem:D Ha tökéletes apa, tökéletes dolgozó, és tegyük fel nem 4 centi a farka mert ez még nem jött szóba (MÉG), akkor is neki kellene felkutatni az asszony baját mert egészséges ember ilyet meg olyat nem csinál.

K...a gáz amit itt leművel a társaság. Ha nincs fogás az egyik félen, igazából akkor is ő lesz a hibás...

2021. márc. 5. 11:53
 46/117 anonim ***** válasza:
74%

Kerdezo, a reakcioid boven mindent elarulnak rolad. A feleseged helyeben barmelyik no inkabb a telefonozasba meg a nasizasba menekulne egy ilyen ferj mellett, mint te. En nem hiszem el, hogy ennyit segítesz neki, nyilvan nem fogod beismerni, hogy semmit nem csinalsz.

A kettos mercerol meg annyit, hogy pont hogy a ferfiak jobban elengedhetik magukat a sorhassal meg minden. Nekik sokkal jobban el van nezve. De egy no meg ne merjen hízni.

2021. márc. 5. 11:53
 47/117 anonim ***** válasza:
24%
Sziasztok! A kommenteket végigolvasva tényleg vicces, hogy a nőkben sincs ugyanúgy empátia és nem tudják beleképzelni magukat egy férfi helyébe mondjuk. Pedig tudjátok a nők hangoztatják, hogy milyen empatikusak, de igazából tényleg ezt olvasva látszik, hogy semmivel sem jobbak a férfiaknál és ugyanolyan részrehajlóak és mindent megmagyaráznak, hogy miért is nem ők felelősek semmiért. Itt most nagyon egybefüggőek a kommentek (nem úgy mint más kérdéseknél, ahol csapongás van össze vissza, vagy 4 oldalból 2 szó szerint egymás anyázása), illetve még nincs is sok válasz (pl 10 oldalnyi), szóval így ezt most érdekes volt elolvasni ilyen szempontból.
2021. márc. 5. 11:54
 48/117 A kérdező kommentje:

42: Nyilván nem tudlak titeket meggyőzni, hogy nem egyéb oka van ennek a viselkedésnek, de már nem is akarlak.

Arra, hogy neki mi baja van még kell 1000 kérdés, tippelgetés, de engem pár komment alapján már valami rabszolgatartó, követelőző, házimunkát nem végző trógernek elképzeltetek páran, teljesen tévesen. Ez tényleg kettős mérce.

Teljesen kisiklott a párbeszéd.

2021. márc. 5. 11:55
 49/117 anonim ***** válasza:
87%
28: De, bizonyára van neked is rengeteg nehéz pillanatod velük. Ugyanakkor nem kizárólag ebből, illetve belőlük áll az egész napod. Jól sejtettem, ugye, hogy otthon van GYED-en/GYES-en? Ez egy gyerekkel is bőven elég ahhoz, hogy szarul legyen, nem még kettővel. Egy értelmes felnőtt ember számára gyilkos tud lenni, ha évekig csak gyerekezésből meg házimunkából állnak a napjai.
2021. márc. 5. 11:57
 50/117 A kérdező kommentje:

47: Bár úgy gondoltam, most hagyom itt a saját kérdésem, mert értelmetlenné vált olvasni a sok frusztrációt, amitől az én magánéletem szerencsére messze áll.

De erre még kíváncsi vagyok: "ilyen ferj mellett, mint te" - Ezt még írd le, milyen férj vagyok. Hadd lássam mennyire vagy eltévedve.

2021. márc. 5. 11:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!