Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok ha a 160cm-es 50kg-s barátnőtök fogyni akarna? Nem tudom hogyan beszélhetném le
Örülnék.
A mostani barátnőm 180 centi és ő 60 kiló.
Ezt a kerdest azert komolyan feltetted ember.🤦♀️
Mintha minden 160 centis 50 kilos non egyforman oszlana el a suly...
Amugy en 175 centihez vagyok 54 szoval szerintem orulnek ugy kint az elozo valaszolo. Ha o fogyni akar ne beszeld le rola.
Megpróbálnám meggyőzni róla, hogy nem fogynia kell, hanem formásodnia. Ami izom felvételt jelent, tehát tömegnövelés popsin leginkább. Tudományosan próbálnám alátámasztani, hogy ez egészségesebb is így.
A másik viszont, ha valamilyen testképzavar van kialakulóban (bulímia és társai), akkor ott nagyobb gond van. Az szakember 😕 ahhoz kevesek vagyunk.
Több évnyi tapasztalat alapján:
Ebbe ne akarj beleszólni érdemileg, mert nem jössz ki belőle jól.
Ha azt mondod, hogy fogyjon, az lesz a vége, hogy dagadtnak látod. Ha azt mondod, hogy ne, akkor meg az van, hogy miért mondasz ellent neki.. Inkább vegyél neki egy csokor virágot, meg egy csomag bonbont. Ha tényleg fogyni akar, akkor legalább a bonbont megeheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!