Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről? A kövér volt barátnőm felhív és közli hogy le akar fogyni? Erre én: Ha komolyan elszántad magad és E elkezdted akkor szólj azonnal. Mert akkor megyek mint a golyó, hogy még egyszer megdugjalak kövéren,
Figyelt kérdés
utána pedig ha kész akkor soványan. És végre tudni fogom hogy mi a különbség2020. szept. 30. 08:53
2/11 anonim 

válasza:

Az a véleményem, hogy ez vagy kamu, vagy azért mondja, hogy lefogy, mert azt hiszi, a teste miatt hagytad ott (ha így van, no comment, semmi önbecsülése). Bár, ha megdugnàd újra így, akkor nem értem őt. Bár az egèsz sztorit nem értem.
Ha lebecsmérlően értetted, hogy mi a különbsèg, akkor meg egy suttyó vagy.
3/11 anonim 

válasza:

Az a véleményem, hogy te egy undorító paraszt vagy, ő meg egy tartás nélküli lábtörlő. Tökéletes páros <3
4/11 A kérdező kommentje:
"mert azt hiszi, a teste miatt hagytad ott (ha így van, no comment, semmi önbecsülése). Bár, ha megdugnàd újra így, akkor nem értem őt."
Pedig meg is valaszoltad amit nem érted. A csokkent onbecsules nem teljesen a realitasra epul. Vagy csak részben, vagy egyaltalan nem s olyankor teljes egeszeben belso gond.
2020. szept. 30. 09:12
5/11 A kérdező kommentje:
(olvasd el a konyvet, uj arcok, uj lelek, ep errol szol)
2020. szept. 30. 09:13
6/11 anonim 

válasza:

Hülye a csaj.Hívott volna fel a fszom egy ilyen lényt, mint te.
7/11 anonim 

válasza:

Bunkó vagy. Remélem az életben, nem látsz puncit,még képen sem.
9/11 A kérdező kommentje:
Nehez megmondani mert mikor megismertem 80-at vallott be majd kiderult 90. Most azt mondja 103 de nem tudom pontosan mennyit szamoljak, mert nem biztos, hogy liealis a helyzet, lehet pl. exponenciális is.
2020. szept. 30. 11:04
10/11 anonim 

válasza:

Ha tetszett, mit számított, hogy hány kg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!