Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ne legyen sértődés: miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ne legyen sértődés: miért nem igényesebbek a megjelenésükre a 30 feletti magyar nők?

Figyelt kérdés
Külföldi nőknél nem ezt tapasztalom. Ég és föld!!!

2021. jan. 19. 20:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/84 anonim ***** válasza:
100%

😂😂😂

Ha bejönnek a rikító ruhák, a habzó szájú hőbörgés, meg az állandó költözködés, akkor én a nemzetiséged is meg tudom tippelni. És nem sváb.

Nyugodtan mehetsz csajozni, az osztrák csajok tárt lábakkal várnak. Ide te nem kellesz.

2021. jan. 20. 21:10
 72/84 anonim ***** válasza:
100%
De ezt nem értem, nekem nem kéne arab pasi. És nem megyek arab fórumra, hogy arabok, miért vagytok ilyenek, mikor mások jobbak nálatok.
2021. jan. 20. 21:14
 73/84 anonim ***** válasza:
100%

A férjem echte sváb.

Neked sajnos közöd nincs hozzájuk.

2021. jan. 20. 22:36
 74/84 anonim ***** válasza:
100%

"60, a magyar nők meg elég szemétül írtak nekem ezt én férfiként kikérem magamnak. Ennyi."

Nem, nem ennyi.

Nem "a magyar nők" írnak neked úgy, ahogy, hanem néhány konkrét, itteni válaszoló. Te pedig az összes magyar nőre általánosítasz b.aromságokat. Nekik meg konkrétan rólad van valami véleményük az alapján, amiket itt írkálsz.

Szerintem köszönőviszonyban nincs a kettő.

2021. jan. 21. 01:48
 75/84 anonim ***** válasza:
100%

Figyi, folyamatosan írod, hogy a magyar nők milyenek. De teljesen szubjektív a véleményed, általánosítani meg óriási hiba.

Én csupa olyan nőt ismerek, akik rendszeresen fodrásszal karbantartott frizurával gyerek mellett tanul, sportol, esetleg mindkettőt egyszerre.

Azért, mert te a fele itthon töltött életed alatt megismertél egy szűk keresztmetszetet a magyar nőkből, attól még nem kéne az összeset egy kalap alá vonni. És látom, hogy a szociális érzékenységed totális nulla, mert nem fér a kis buksidba, hogy Magyarországon az életszínvonal messze esik a nyugatitól. És az általad felsorolt negatívumok az ANYAGIAKON nagyon nagy részben múlnak.

Hobbiból nyelvtanulás? Tudod, mennyibe kerül egy nyelvtanfolyam itthon manapság? Ezt felróni bárkinek, hogy azért kevesebb másoknál, mert nincs pénze kiteljesedni, kifejezetten nagyképű dolog.

Mondom ezt úgy, hogy az általad felsorolt negatív jelzők nagy része nem igaz rám, bár biztosan találnál velem kapcsolatban is olyat, ami miatt trampli, nem kívánatos, igénytelen magyar nő lennék. Sok boldogságot külföldön!

2021. jan. 21. 09:34
 76/84 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom külsőleg neked ilyen Billie Ellisék jönnek be, akkor egészségedre. Csak szólok, hogy a stílus amit képvisel fényévekre van az ízlésességtől, deszkásoknak, rappereknek bejön de a többségnek nem.
2021. jan. 21. 10:59
 77/84 anonim ***** válasza:
91%
Mert lehet nem a férfiaknak öltözködnek 🤷🏼‍♀️
2021. jan. 21. 11:05
 78/84 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom kérdező de szánalmas vagy 😃

Sírok ezen a kérdésen meg a válaszaidon,látszik,hogy mekkora egy szerencsétlen vagy.

Csajok,hagyjátok a végén stroke-ot kap 😂😂😂

2021. jan. 21. 13:48
 79/84 anonim ***** válasza:
100%

"A magyar nok a romanokkal vannak egy szinten"? Hala istennek!

Ezerszer csinosabbak a roman lanyok mint a nemetek😊

2021. jan. 21. 13:58
 80/84 anonim ***** válasza:
100%
Lol. :D Hát vicces vagy kérdező. Tudod, az én barátom német. Neki a német nőkről az a véleménye, mint neked a magyarokról. Ő például nem tartja őket csinosnak, plusz unalmasnak is találja a nagy részüket. Na erre varjál gombot! Neki pont én kellettem "igénytelen, slampos" magyar létemre... Ami mondjuk rám távolról sem igaz, mert egyedien és extravagánsan öltözöm. Mondjuk nekem nem a kanárisárga kabát jelenti ezt, de kinek mi.
2021. jan. 22. 19:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!