Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ne legyen sértődés: miért nem igényesebbek a
megjelenésükre a 30 feletti magyar nők?
A vonaton sok hölgyet látok. Bejárós vagyok. Egyáltalán nem igénytelenek.
2021. jan. 19. 20:25
A nők se érdekeljenek. Az egy nő érdekeljen, aki a párod.
2021. jan. 19. 20:27
13/84 A kérdező kommentje:
Ja hogy csukjam be a szemem mert akkor a jelenség nem is létezik? Honnan tudod hogy van párom? Kevesebbet kellene inni, lenne pénz ruhára anyuci :D
Teljesen más. Azzal, hogy te azt hiszed, a nők arra vannak, hogy csinosan felöltözzenek, és előtted szambázzanak, ugyanaz vagy, mint a nemi erőszakoló. Mindketten azt hiszitek, a nő azért van, hogy a kedvetekre tegyen. Csak te lightosban nyomod.
2021. jan. 19. 20:31
Inni? Gyerekmentes antialkoholista vagyok, te szerencsétlen.
2021. jan. 19. 20:32
Hát nem tudom...
Szomszéd csajjal szoktam beszélgetni, négyéves iker gyerekeivel szokott sétálni. Karcsú, sportos alakú, hosszú barna hajú, szép arcú, egy ránca sincs, és mindig csinos. Azt hittem, olyan 28-30 lehet, ma mondta, hogy nyáron volt negyven:))
És nem egy ilyen van a környezetemben.
2021. jan. 19. 20:32
Szerintem Nyugat-Európában kevesebbet túlóráznak, több idő jut más dolgokra.
A szürke tömegnél meg szerintem közrejátszik, hogy sokan használt ruhákat vesznek, és ők feltehetőleg tömegközlekednek is. A fekete, szürke ruháknál kevésbé feltűnő ha régi.
2021. jan. 19. 20:33
18/84 A kérdező kommentje:
14, akkor nyugatabbra miért adnak az öltözködésre? Miért adnak arra hogy frizurájuk legyen? Miért akarnak nőiesek vagy legalább stílusosak lenni?
17, az említett városokban is a tömegközlekedési eszközökön figyeltem meg ezt. Sokkal kevesebb az ilyen fekete-barna-szürke búvalbaszott gúnya.
Az alapvető különbség a pénzügyi lehetőségekben keresendő. Emellett persze van igényszint is, de az annyira nem jellemző, hogy sok pénzből tré módon öltözzenek. Kreativitásban simán felvesszük a versenyt a nyugattal. Ár/érték arányban verhetetlenek vagyunk:) A Háda virágzik.
2021. jan. 19. 20:36
Mert ott felvilágosultabbak a férfiak, nem hiszik azt, hogy nekik szól minden, amit egy nő tesz. És ott a férfiak is jobban öltözködnek, van értelme az egésznek. Hány olyan párt ismerek, ahol a nő normálisan fel tud öltözni egy eseményre, a pasi meg kinyúlt farmer, edzőcipő, és olyan póló, amit csak otthon kéne felvenni.
2021. jan. 19. 20:42
További kérdések: