Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy kezdeményezzek nőként a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezdeményezzek nőként a szexben?

Figyelt kérdés

Párom említette hogy úgy érzi mindig csak ő kezdeményez és csak akkor van szex,ha nem csinálja akkor semmi.

Odafordulok elkezdem simogatni-verni a farkát ez eddig oké,de ez olyan sablonos. Valaki tud valami kicsit extrábbat?

ma 13:43
 1/10 anonim ***** válasza:
93%

Nálunk például ilyenek vannak:

- Ülök a gép előtt, feleségem odajön mögém, hátúlról átkarol és beleharap finoman a fülembe, aztán magával húz.

- Tusolás után megkér, hogy segítsek bekenni testápolóval és "véletlenül" rossz helyre húzza a kezem.

- Bejön a dolgozószobába bugyiban és pólóban, megfordul, elindul kifele és már veszi le a pólóját.

Ez csak egy része a kreatív ötleteinek. :)

ma 13:53
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
Csábítsd el, lehet az erotikus üzenet, tánc, maszturbálás előtte és akkor mondasz valamit. Nő vagy, annyi praktika van.
ma 14:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk ez így szokott kinézni:

- Feleségem tűsarkúban és miniruhában, piros rúzs stb vár mikor hazaérek, vagy ilyen szerelésben sétál be a hálószobába, vagy amikor épp dolgozom.

- Megkér hogy masszírozzam meg, kenjem be, vagy mikor fürdik a kádban, mossam meg a lábát, stb

- Ülünk a kanapén és a lábával a farkamat kezdi el finoman taperolni

- Napközben, küld egy üzenetet, hogy miket csinálna velem este

- Kézenfogva behúz a hálószobába és lábbal rádönt az ágyra

- Bőrhatású leggingsben (tudja h nekem tetszik) tesz-vesz, hajolgat előttem

- Felpróbálgat ruhákat, melltartókat, azzal az ürüggyel, hogy nekem kell véleményt mondanom. Egyre kihívóbbakat (pl. fűző) vesz fel, amíg le nem döntöm a lábáról.

- Elkezd parancsolgatni, először csak egyszerű dolgokat (mosogassak el és hozzak neki egy pohár bort, masszírozzam meg a vállát stb) és ha ezeket megcsinálom, akkor közli, hogy akkor a mai napon minden kérését teljesíteni fogom... ami az esetek 90%-ban orális kényeztetés majd szex

- Bugyiban lófrál, ha erre nem reagálok, az arcomba nyomja a popsiját

- Meztelenkedik

- Megmasszíroz (erotikus masszázs) vagy elkezd simogatni az egész testemen

- Egy hosszú, szenvedélyes csókolózás

- Elkezdi kényeztetni saját magát

ma 14:30
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak sikerül elcsábítani a párod valahogy.Monfjuk az odafordulok a farkát verni nem túl kreatív.
ma 14:34
 5/10 anonim ***** válasza:
72%
A férfiak 99%-a szerintem örülne ha a nő "csak" odafordulna és elkezdené verni a farkát. Főleg egy hosszantartó kapcsolatban vagy házasságban. Ott már ez is nagy szó!
ma 14:40
 6/10 anonim ***** válasza:
66%
Istenem, de jo lenne, ha ezek kozul barmelyik is mukodne :(
ma 14:52
 7/10 anonim ***** válasza:
18%
hihetetlen, hogy ennyire hiányzik belőled a kreativitás legkisebb szikrája is.
ma 15:38
 8/10 anonim ***** válasza:
71%
Teljesen megertelek kerdezo, nehez terep ez. En is voltam/vagyok hasonlo helyzetben, ahol nekem nagyobb nokent a szexualis etvagyam.
ma 17:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Letepered és kész.
ma 17:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Cápázd le
ma 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!