Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell szenvedtetni egy pasit? Az a helyzet ugyanis, hogy mindig nekem kell kezdeményezni a szexben, ha veszekszünk, h kibéküljünk,
Figyelt kérdés
mindig én szenvedek, ha hanyagol én meg mindig ott vagyok neki parlagon.és ezért ha kellek elővesz, ha nem, akkor félrerak. így nemhiszem, h ő olyan hú de szerelmes, ha nem kell értem kaparnia, vagy ilyesmi2010. ápr. 29. 14:18
1/15 anonim válasza:
Miért nem szakítasz vele és keresel egy olyan pasit aki esetleg picit szeret is? :)
2/15 anonim válasza:
ezentúl fordítsd meg a dolgokat. hagyd, hogy ő keressen, ő engeszteljen ki, ő menjen oda. tudom, hogy nehéz, de a pasiknál ezt muszáj megcsinálni, hogy érezzék, nem ők a világ közepe. ha megteszi és kibékültök, akkor tegyél mindent izgalmassá, hogy te is izgi legyél neki. pl ne sexelj vele, csak húzd fel és hagyd egy kicsit. egy pár órát. izgasd fel, és csak később sexeljetek. öltözz olyankor szexin, beszélgess pasikkal. akkor érdekesebb leszel neki, ezt tuti!!!! ne felejtsd el, hogy a pasik nagyon szeretik, ha egy nőért harcolni kell, ha egy nő magabiztos, határozott. próbáld meg te is. tudom, hogy nehéz, de hidd el, jobb lesz a kapcsolatotok.
3/15 anonim válasza:
Szenvedtetni egy pasit?! Atyagatya.. Te vagy a hülye,mert hagytad magad eddig kihasználni. Jobban jársz,ha kilépsz ebből a kapcsolatból,ha lehet egyáltalán annak nevezni..
4/15 A kérdező kommentje:
akkor legalább ennél a srácnál tanulom, hogy kell démonnak lenni, hogy a következő pasi imádjon
2010. ápr. 29. 14:29
5/15 anonim válasza:
Pont ez az, hogy nem tanulsz így semmit. Pont az ellenkezőjét csinálod. Biztos fiatal vagy még. Ne te menj a srác után, és ha ő nem közeledik, akkor hagyd az egészet.
6/15 A kérdező kommentje:
pl most mérges rám
tegnap azt mondta, ne írjak, ne hívjam
ő még este leszidott egyszer. nem reagáltam.
eltelt egy nap.
mások azt javasolják, írjak annyit legalább, hogy hiányzik
de akkor megint ott vagyok, hogy én kezdeményezek
én már nem értek semmit
2010. ápr. 29. 14:55
7/15 A kérdező kommentje:
ok nem csinálok semmit
csak nehogy pofára essek, ha büszkeségből ő már csak azért se fog írni
2010. ápr. 29. 14:57
8/15 vezerdinka válasza:
azt hiszem, az nem kapcsolat, ahol eljutottatok odáig, hogy csak taktikázással tudtok valamit elérni a másiknál.
9/15 A kérdező kommentje:
ő mint férfi az isten elvárja, hogy én fussak
amit én szívesen
itt sajnos tényleg taktikázni kell
mert nő legyek má' ne egy kutya
2010. ápr. 29. 17:55
10/15 anonim válasza:
En ugy szoktam szenvedtetni a pasimat, hogy szopas kozben kicsit elkalandozok a nyelvemmel es aztan teljes erobol raharapok valamelyik herejere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!