Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti szeretitek a félénk fiúkat akik nem mernek kezdeményezni?
hát nem
elvileg a fiuknak kell kezdeményezni mert kül akk nem lesz belőle semmi mert al lányok általába vannak sztem olyaaan olynok tudod hogy csak azért se kezdeményeznek mert várnak egy fiura
kül meg nem rokkansz bele ha kezdeményezel egy lánynál próbáld csak ki nem fog sztem senki megverni érte
és én tuti örülnék bneki ha nálam vki kezdeményezne és ezzel sztem mindenki igy van
16/l
Én valahogy uralkodni akarnék egy ilyen pasin. Ez váltja ki belőlem a félénksége. Semmi hosszútávú kapcsolat nem sülne ki ebből. Nem is vennék komolyan egy ilyen pasit.
21/L
A félénk fiúk a legaranyosabbak, és legmegbecsülendőbbek. :) De "sajnos" már évszázadok óta a férfiak teszik meg az első lépést. Itt nem arra kell gondolni, hogy odamész és lekapod, hanem beszélgetsz vele, elhívod ide-oda, és a többi majd kialakul. :)
16/L :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!