Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szeretitek a rámenős lányokat, akik mernek kezdeményezni?
Nagyon sok rendes férfi/fiú van, akik azért nem tudnak szeretetet adni a jobbnál jobb nőknek, mert önbizalomhiányuk van és nem merik megszólítani a csajt, aki persze azt várná, hogy valaki rámásszon.
Én ilyen vagyok, bár már kezdek önbizalmat gyűjteni. :D
A Lényeg: hát hogy a francba ne szeretnénk a rámenős lányokat. Csak persze van különbség egy rámenős lány és egy k*rva között is ugye.
simán kezdeményezhet a lány is, elvégre kiharcolták maguknak hogy egyenlő jogaik legyenek
van olyan lány ismerősöm aki szedett fel már magának egy srácot
sztem senki nem sértődne meg ha leszólítanák, de én akkor se tudom az ilyet elképzelni pedig előbb írtam egy példát:)
Hát, amikor fiatalabb voltam, és fogalmam nem volt mit kell tennem, akkor igen bejött. Most viszont nem. Bár az attól függ miről is van szó...ha nyíltan kezdeményez a lány, akkor valoszínüleg nem nagy kihivas ágyba vinni (legalább is ilyenkor ez az első ami eszembe jut).
Inkább keltsd fel magadra a figyelmet, és ha bejön akkor észrevesz. És miután ha észrevett és kezdeményez... akkor neked lesz a legjobb. De lehet hogy a srácnak akit kiszemeltél bejön, és neki más a véleménye van erről.
A döntés a tiéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!