Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Szeretitek a rámenős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szeretitek a rámenős lányokat, akik mernek kezdeményezni?

Figyelt kérdés
Vagy ez inkább nem jellemző? Én úgy vagyok vele, hogy ha valaki "nyuszi", akkor lehet, hogy nem veszi észre a "nagy ő". Mennyire lehet ez igaz?
2009. jún. 9. 21:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
az a jó ha mind2 félbe van kezdeményező készség az ne mjó ha az egyikbe sok a másikba semmi...
2009. jún. 9. 21:14
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
és ha semelyikben sincs?:D
2009. jún. 9. 21:23
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bejön, ha a lány kezdeményez. Úgyis egyenjogúságot akartatok :) 21/F
2009. jún. 9. 21:39
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon jó, de az is elég lenne ha ti lányok adnátok egyértelmű jeleket mert az nemigazán szokásotok. 18/f
2009. jún. 9. 21:46
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon bejövős, elvégre úgyis a lányok választanak fiút, nem is értem, miért alakult ki az a köztudatban, hogy a fiúknak bármikor kezdeményezniük kelljen, miért nem úgy indul a dolog, hogy a lány jelzi egyértelműen, hogy szabad az út, és a fiú ha úgy dönt, akkor lép... Sokan elvárják, hogy a fiú csináljon mindent.:(
2009. jún. 9. 22:23
 6/9 anonim ***** válasza:
95%
szia nekem bejön én egy kicsit félénkebb vagyok túl sokat csalódtam. 20/f
2009. jún. 10. 01:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok rendes férfi/fiú van, akik azért nem tudnak szeretetet adni a jobbnál jobb nőknek, mert önbizalomhiányuk van és nem merik megszólítani a csajt, aki persze azt várná, hogy valaki rámásszon.

Én ilyen vagyok, bár már kezdek önbizalmat gyűjteni. :D

A Lényeg: hát hogy a francba ne szeretnénk a rámenős lányokat. Csak persze van különbség egy rámenős lány és egy k*rva között is ugye.

2009. jún. 10. 02:14
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

simán kezdeményezhet a lány is, elvégre kiharcolták maguknak hogy egyenlő jogaik legyenek

van olyan lány ismerősöm aki szedett fel már magának egy srácot

sztem senki nem sértődne meg ha leszólítanák, de én akkor se tudom az ilyet elképzelni pedig előbb írtam egy példát:)

2009. jún. 10. 14:48
 9/9 anonim válasza:

Hát, amikor fiatalabb voltam, és fogalmam nem volt mit kell tennem, akkor igen bejött. Most viszont nem. Bár az attól függ miről is van szó...ha nyíltan kezdeményez a lány, akkor valoszínüleg nem nagy kihivas ágyba vinni (legalább is ilyenkor ez az első ami eszembe jut).

Inkább keltsd fel magadra a figyelmet, és ha bejön akkor észrevesz. És miután ha észrevett és kezdeményez... akkor neked lesz a legjobb. De lehet hogy a srácnak akit kiszemeltél bejön, és neki más a véleménye van erről.

A döntés a tiéd.

2009. jún. 11. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!