Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a szexben mindig nekem kell kezdeményeznem lány létemre, és ha nem teszem, akkor még szex sem lesz belőle?

Figyelt kérdés

ő max úgy jelzi, ha akar valamit, hogy kicsit megsimogat és akkor megint nekem kell a továbbiakat megoldanom.

pedig imádnám, amikor egy férfi letarol, kicsit erőszakos is akár, vagy akkor is akarja, amikor én nem.

mondtam már neki, de semmi változás.

amúgy nem arról van szó, hogy neki nem lenne igénye a szexre, mert azért megy a napi egy.

csak nekem így olyan, mintha én lennék a pasi, ő meg a nő, én puszilgatom, simogatom, és megyek egyre lentebb és elegem van, hogy nem érzek semmi szenvedélyt, hogy engem imádnak, engem akarnak.

ötlet?

2010. júl. 4. 11:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

ha ennyire zavar akkor dobd ki, és szedj fel egy másik fiút.

minden ember más és más. a párod lehet, hogy inkább visszahúzódóbb, érzékenyebb. talán még gátlásos is.

2010. júl. 4. 11:30
 2/16 anonim ***** válasza:
Vagy el van kényelmesedve. Megszokta hogy te mászol rá. Próbáld meg, hogy egy ideig nem közeledsz felé, de legyél mindig csinos és szexis, kicsit kellesd magad előtte. :) Ha így sem működik hagyd a fenébe. :S
2010. júl. 4. 11:41
 3/16 anonim ***** válasza:

a második válaszolónak teljesen igaza van! Én biztos ezt csinálnám,és meglátod ha tényleg igényli a szexet akkor ő is fog kezdeményezni :)

17 l

2010. júl. 4. 11:46
 4/16 A kérdező kommentje:

olyankor kezdeményez, ha nem adom magam

de csak annyi, hogy kicsit megsimogat, olyan apró pici jelekkel, hogy ezek elmennek még nyilvános helyen is

egy kicsi puszi a nyakamra

és ha 5 napig nem csinálok semmit, akkor 5 napig nincs szex és van ilyen semmilyen kezdeményezés a részéről

tényleg olyan mint aki egy legyet sem tudna bántani, bezzeg veszekedésnél igazi vadállat :)

2010. júl. 4. 11:56
 5/16 anonim ***** válasza:

Ezzel többnyire én is így vagyok, az esetek 95%-ában én kezdeményezek, különben max csókolózás van.

Nálam az szokott beválni, ha azt akarom, hogy most kezdeményezzen ő, hogy felveszek valami nem túl sokat takaró ruhát, filmezés közben jól befészkelem magam mellé, a combomat az ölébe rakom úgy, hogy ahogy átölel arra tegye a kezét, ha elkezdem cirógatni, akkor ő is így tesz és így a belső combomat simogatja, én a hasát az ágyéka közelében cirógatom, puszilgatom a fülét és a nyakát. Aztán csókolózásnál ha már nyúlna a nadrágom alá, akkor kicsit ellenállok és húzom az agyát és inkább elkezdek a filmre figyelni. Ilyenkor meg általában ő kezdi el az én nyakam csókolgatni és kezdeményez :)

2010. júl. 4. 12:13
 6/16 A kérdező kommentje:

kezdek rájönni, az előzőből, mivel nálunk is ilyesmi van, hogy nekem nem ez a kezdeményezés

ez olyan szerelmetes szeretkezéses fíling és lehet nekem nem erre van szükségem

hanem a viharosabb, letámadós, leuralós alázásra

mindig a volt barátom jut eszembe

volt amikor veszekedésből lett a szex, vagy egyszerűen dühből neki lökött a falnak, utána meg szétszedte a lábaimat és felemelt...

vagy főzés közben felhúzta a szoknyámat és kész tények elé állított és utána ott is hagyott főzni :)

vagy amikor megmutattam magamon a legújabb bugyit, nem bámulta, hanem félrehúzta...

valami ilyesmi kezdeményezésre vágyom

lehet egyszerűen tényleg minden pasi más lehet?a vérmérsékletében?

2010. júl. 4. 12:23
 7/16 anonim ***** válasza:
Az biztos, hogy minden pasi más. Lehet ő inkább az a romantikus fajta, akinek eszébe sem jut, hogy letámadjon. Én mindenesetre azért kipróbálnám, hogy nem kezdeményezek, és nem reagálnék az apró kis jeleire sem. Akár 2 hétig sem. xD Ha már iszonyatosan ki van éhezve, nem hiszem el, hogy ne teperne le. Talán így ő is ráérezne a szenvedély ízére. Azt viszont ne várd, hogy olyan lesz mint az exed.
2010. júl. 4. 12:33
 8/16 A kérdező kommentje:

állítom a kezdeményezés helyett, szóban hozná fel azt, hogy miért nincs szex :) amilyen mamlasz.

egyszer már szex közben kiprovokáltam, hogy legyen kicsit vadabb, és azt mondta oltári jó volt úgy, erre nem ismétlődik meg...

tiszta szégyen, hogy én irányítok a szexben.

2010. júl. 4. 12:43
 9/16 anonim ***** válasza:
Ha felhozná szóban, elmagyaráznád neki szépen. :) De tényleg, ő nem mondja hogy miért ilyen?
2010. júl. 4. 13:15
 10/16 A kérdező kommentje:

jó kérdés

ma megkérdezem este

amúgy amikor mond valamit a szexről, általában az, hogy hiányzik a szeretkezés neki, meghogy mi nem is szeretkeztünk még szinte

szóval lehet ő ilyen típus

nem akarom, hogy erre menjünk rá a végén.

mert ő is azt akarja, hogy én másszak rá, én meg azt hogy ő másszon rám.

ezért vonzzák egymást inkább az ellentétek.

2010. júl. 4. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!