Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoktól kérdezem inkább akik házasok vagy hosszabb párkapcsolatban élnek hogy a szex az évek alatt nőtt és belementetek könnyebben dolgokba mint például oral? Mert én kicsit konzervatin lány vagyok 1 éve járok a pasimmal
az orál nem tetszik az anál meg az hogy kiverjem neki...
sok megvonás ez? mert szeretné de... én nem szeretem
Az elején én se szerettem, de a páromért bármit! Pár hét alatt megszokja, megszereti az ember, mert látja, hogy jó a másiknak.
Ha nem akarod csinálni, és nem is csinálod, akkor a későbbiekben mégis mi változtatná meg ezt a hozzáállást?
Szóval, ne légy önző, te is adj meg mindent a barátodnak!!:) Nem fog fájni, emberek milliárdjai élvezik nap, mint nap :)
Sok sikert!!
Én magamtól kezdtem el, nem ő kért meg rá. Először csak puszilgattam a hasát, aztán egyre lejjebb, erre letolta az alsóját hogy mit akarok... és tovább puszilgattam, néha kidugtam a nyelvem. Rájöttem ez nem is rossz dolog, pláne hogy hallottam ahogy felsóhajt és a reakcióiból rájöttem én most nagyon jót teszek vele. Aztán nyalogattam a hegyét, aztán végig az egészet, aztán csak a makkot kaptam be, aztán az egészet, szóval finoman belejöttem, s ma már én többször csinálom neki, mint ő nekem, de nem baj, engem is felizgat ahogy őt izgatom. Előjátéknak alkalmazzuk közösülés előtt, de van hogy így elégítem ki rásegítve a végén kézzel. Olyankor olyan csókot kapok köszönetképpen a végén, hogy beleszédülök és boldogan ölel magához. Szavak nélkül is tudom, hogy mennyire jó volt neki. :)
Ha előtte egy közös fürdőzést rendeztek, utána hidd el semmi olyan nincs benne ami undorító, hiszen szereted, bízol benne. Amúgy az ondót már én sem engedem hogy a számba menjen, de nem is akarja, azt mondja úgy érezné ezzel megalázna. Imádom őt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!