Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imádom, ha egy lány befogja a számat, nem feltétlenül szex közben. Nagyon hülyén venné ki magát, ha megkérnék egy nőt, hogy fogja be nekem?
Figyelt kérdés
2011. jan. 25. 14:47
3/10 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem ha elmondod neki, hogy ez téged beindít.
4/10 Fülünyúl válasza:
Odamész a nőhöz, megkéred, befogja a szádat neked meg feláll a f@szod? És utána álltok míg el nem durransz a gatyádba? Vagy hogy képzeled el a történést?
6/10 anonim válasza:
15:14
szerintem még azt is élvezné... :DD
7/10 anonim válasza:
Akkor majd én befogom neki:) Fiú:)
8/10 anonim válasza:
amúgy én is.. ezer örömmel :) fiú.. :D
9/10 A kérdező kommentje:
Kösz srácok de b@zi nem vagyok:D
4# Nem erről van szó, csak úgy általában, hogy a nőknek mi a véleményük az efféle dolgokról:)
2011. jan. 25. 16:10
10/10 anonim válasza:
én sem vagyok az.. max biszex :D
amúgy biztos furcsán néznének rád egy pillanatig, hogy neked az ilyen dolgok jönnek be.. :D de próba szerencse :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!