Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a szexben mindig nekem kell kezdeményeznem lány létemre, és ha nem teszem, akkor még szex sem lesz belőle?
ő max úgy jelzi, ha akar valamit, hogy kicsit megsimogat és akkor megint nekem kell a továbbiakat megoldanom.
pedig imádnám, amikor egy férfi letarol, kicsit erőszakos is akár, vagy akkor is akarja, amikor én nem.
mondtam már neki, de semmi változás.
amúgy nem arról van szó, hogy neki nem lenne igénye a szexre, mert azért megy a napi egy.
csak nekem így olyan, mintha én lennék a pasi, ő meg a nő, én puszilgatom, simogatom, és megyek egyre lentebb és elegem van, hogy nem érzek semmi szenvedélyt, hogy engem imádnak, engem akarnak.
ötlet?
aznap este nem beszéltem vele, mert érdekes és hihetetlen módon pont erőszakosan lépett fel, és lett szex
de amúgy már többször észrevettem, hogy ha beírok ide egy kérdést, másnapra megváltozik minden
pl múltkor az volt a bajom, hogy soha nem költ rám, de még apróságokban sem
beírtam ide, erre másnap amit megakartam venni magamnak farmert nem hagyta, hogy kifizessem, majd ő.
felettébb különös...
tuti nem látogatja ezt az oldalt, mert még a címét sem tudja
kezdek hinni a Rhonda birne: A titok c. könyvében, hogy magadnak vonzod be, amit gondolsz megteremtődik.
pl múltkor azt kamuztam a bnőmnek, hogy nálam alszik a párom. erre 10 perc és jött a pasimtól az sms, hogy nálam akar aludni....
aztán kamuztam egy olyat, hogy bnőmet átvették egy másik kerületbe eladónak
erre 1 hónap és bnőm közli, hogy már ott dolgozik ahol lakik eladóként...
hihetetlen dolgok történnek. :)
hát igen. a könyv szerint is, ha a rossz dolgokra koncentrálsz az fog jönni. ilyen a félelem.
nem azt kell mondani, hu ne legyek beteg, hanem hu legyek egészséges!
semmiben nem kéne negatív szavakat vinni
azt kell nézni mit akarsz, nem azt, hogy mit nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!