Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ne legyen sértődés: miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ne legyen sértődés: miért nem igényesebbek a megjelenésükre a 30 feletti magyar nők?

Figyelt kérdés
Külföldi nőknél nem ezt tapasztalom. Ég és föld!!!

2021. jan. 19. 20:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/84 anonim ***** válasza:
98%

szerintem nem erdemes es ertelme sincs egy olyan posztkommunista orszagot, mint magyarorszag hollandiaval, nemetorszggal vagy mondjuk svedorszaggal osszehasonlitani. teljesen mas a mentalitas, a kultura, az anyagi helyzet.

abban egyetertek a kerdezovel, hogy a magyar emberek atlagban eleg igenytelenek, de nem csak a nok. a ferfiaknal sokkal rosszabb a helyzet. most az okokat orakig lehetne boncolgatni, amiket fent emlitettem, azok mind-mind szamitanak, de mondom, nincs ertelme mo.-t fejlett, jomodu nyugati orszagokhoz hasonlitani. barmilyen megdobbento, van, ahol meg az itthoninal is rosszabb a helyzet.

egyebkent szerintem az utobbi ~5 evben erzeheto egy javulo tendencia, mar a legutolso zsakfaluban is mindenkinek van internete, latja instan, facebookon, hogy hogyan ‘kell’ kinezni es h&m is kb minden sarkon van, ahonnan par ezer ft-bol fel lehet oltozni, szerintem sokat javult a helyzet.

egyebkent en most multam 30 es pont azt veszem eszre, h a korosztalyomban a legtobb no nagyon figyel magara es tok jol nez ki, mig ez a ferfiakrol nemmondhato el. inkabb azon kene elgondolkozni, miert van ez a nagy szakadek a 2 nem kozott, nem az anyagilag, tarsadalmilag, kulturalisan ezerszer elorebb jaro helyekhez hasonlitgatni mo.-t.

2021. jan. 19. 20:45
 22/84 anonim ***** válasza:
90%
Nem kommunista ország vagyunk, hanem legalább 200 éve diktatúra.
2021. jan. 19. 20:48
 23/84 anonim ***** válasza:
21%

Nem értem ezt a nagy felháborodást, ez alapján akkor egy nő csak a férfiak miatt akarna igényes megjelenést? Az, hogy a férfiak milyenek az egy másik kérdés.

A nyugati országokhoz képest pedig az igénytelenség tényleg objektíve megállapítható, mégha nincs is értelme az összehasonlításnak, szóval szerintem ezen is indokolatlan kiakadni.

Biztos számos oka van amúgy, amiket érdekes lehetne megvizsgálni, de alapvetően szerintem ezek is ilyen kultúrális dolgok.

2021. jan. 19. 20:58
 24/84 anonim ***** válasza:
97%
Ott több a pénz jó ruhákra, boldogabbak az emberek. Ennyi, nem kell ehhez atomfizikusnak lenni...
2021. jan. 19. 21:00
 25/84 anonim ***** válasza:
98%

Nem a férfiak miatt, hanem a férfiakkal együtt. Magam miatt nézek ki jól, és olyan párt keresek, aki saját maga miatt néz ki jól. Ilyen férfi nem nagyon van.

Nekem megalázó érzés, hogy én kihozom magamból a maximumot, a másik meg azt hiszi, én az ő "dzsuváját", igénytelenségét érdemlem.

2021. jan. 19. 21:02
 26/84 anonim ***** válasza:
94%
Az sem mellékes, hogy ha tényleg megfigyelted, nyugatra sokkal kevesebben bámulnak meg. Itthon ha színes a hajad, ha tetoválva vagy - egyik sem igaz rám, mégis engem zavar az a tipik magyar stikában bámulás, az a "konfrontálódni beszari vagyok, de addig nézlek, amíg nem találkozik a tekintetünk, és kicsit megrázom a fejem, hogy tudd, hogy el vagy ítélve" nézés.
2021. jan. 19. 21:08
 27/84 anonim ***** válasza:
17%
Ezt még nem vettem észre, viszont az, hogy minden nő egyforma már nekem is feltűnt.
2021. jan. 19. 21:08
 28/84 anonim ***** válasza:
91%

Én ugyan jó anyagi helyzetben vagyok de csak fekete kabátom van, mert az megy mindenhez. Ha nem sajnálnék kétszer annyit költeni a ruhatáramra akkor biztos lenne okker sárga és smaragd zöld kabátom is. Viszont a két kabát helyett inkább a gyereknek veszek valamit, vagy elmegyünk egy hétvégére vele kirándulni, meg eszünk egy jót egy remek étteremben.

Itt a válaszod arra a kérdésre, hogy miért nem öltözik az átlag ember színesebben.

2021. jan. 19. 21:09
 29/84 anonim ***** válasza:
87%
Egyformák a nők. Igen, a férfiak is. Kínai ruha, fast fashion boltok. Nem csoda. Ezt engedheti meg ebben az országban az emberek többsége. Komolyan ezen csodálkozik valaki, hogy egy átlag magyar nem egyedi/dizájner ruhákban jár?
2021. jan. 19. 21:12
 30/84 anonim ***** válasza:
87%

Azt nem értem, ha neked ennyire bejönnek és évekig éltél ott, miért nem szedtél fel senkit? Miért nem ott ismerkedsz, ahol neked tetszenek a nők?

Amúgy pont azt néztem ma séta közben, hogy Berlinben ugyanúgy öltöznek a nők, mint Pesten. 20 éve még azt is megmondtad a Váci utcában nézelődve, hogy ki a turista és ki a vidéki. Ma semmi különbség. Ugyanazt a H&M fast fashion kollekciót kapod meg az egész világon.

A haj, a bőr és az alak nagyobb szórást mutat. Van, aki 40 évesen is nagyon csinos, országtól függetlenül. De arcra nagyon sok a csúnya német, férfi és nő is. A szegényebbek közt bőven van igénytelen. Tüsi haj, börtöntetkó, bomber dzseki, büdös is. Azt néztem, hogy egy csúnya férfi mellekkel, vagy egy nagyon csúnya nő. Brrrr 🤢

2021. jan. 19. 22:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!