Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ne legyen sértődés: miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ne legyen sértődés: miért nem igényesebbek a megjelenésükre a 30 feletti magyar nők?

Figyelt kérdés
Külföldi nőknél nem ezt tapasztalom. Ég és föld!!!

2021. jan. 19. 20:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/84 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked a tenyeres-talpas, nehézcsontú német nők jönnek be dirndlben, miért ekézed a feketekabátos magyar csajokat?
2021. jan. 22. 19:50
 82/84 anonim ***** válasza:
100%

😂😂😂 Nekem megártott ez a kérdés. Mivel itt Németországban minden ruha üzlet zárva, bejártam a Globust, a Kauflandot, Lidl-t, Aldit, és két dologra vadásztam. Gyerekharisnyára és színes kabátos nőkre. Egyik se volt.

Amúgy off, de Magyarországról hogy a legolcsóbb csomagot küldeni? 🤔

2021. jan. 22. 19:52
 83/84 anonim ***** válasza:
100%
Nekem olyan a munkám, hogy jövök megyek, intezkedek, leginkább sportcipőben, farmerban, és tényleg fekete a kabátom. Viszont észrevettem, hogy nálam idősebb nők (25 vagyok) 30-40 olyan csinosan öltöznek... Nem tudom miről beszélsz, folyton arra gondolok hogy nekem is így kéne felöltöznöm, de nekem nem megy én sportos ruhákban érzem jól magam. Rengetegen vannak magassarkú csizmában, meg kistáska plusz egy kistáska a kajájuknak, szép körmök. Ehhez képest én slampos vagyok. Bár nem baj, mert én így érzem jól magam, a ferjem is így szeret és ő is sportos.
2021. jan. 26. 12:16
 84/84 anonim ***** válasza:
100%
na merre rontod a levegőt?
2021. nov. 21. 18:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!