Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ne legyen sértődés: miért nem igényesebbek a megjelenésükre a 30 feletti magyar nők?
ugy beszelsz a nyugat-europaiakrol, mintha egy kulon faj lennenek. nagyon szanalmas, hogy ennyire erolkodve nyalod a taplukat kb, mig ok meg teged mindig is egy okoskodo, megfelelesi kenyszeres, komplexusos kelet-europainak fognak gondolni a lelkuk melyen, hiaba probalod oltozkodesben oket majmolni.
en nem veszem magamra az ‘igenytelen’ jelzot, mert tudom, hogy nem vagyok az. nem vagyok elhizva, odafigyelek a borapaolasra, a hajamra, ami termeszetes, dus es szep, nem vakolom agyon magam, csak izleses, jo minosegu minimal sminket hasznalok, kormomre is nagyon figyelek, az oltozkodesem pedig egyszeru, de jo minosegu cuccokat veszek, olyanokat amik jol allnak es altalaban bokolni szoktak az emberek a ruhaim kapcsan. tehat nem savanyu a szolo es azt is elismerem, h sok az igenytelen magyar EMBER (nem csak no, ferfi is!), de amit itt muvelsz, felsobbrenduskodo, rosszindulatu pattogas, az mar tobb mint szanalmas. sut rolad, hogy el vagy szallva magadtol, amiert lehuztal par evet valami kozepszeru munkaval kulfoldon es most nagyon nyugatinal erzed magad, de ez az erolkodes csak nevetsegesse tesz. olyan vagy, mint a kozepszeru gyerek az uj osztalyban, aki azzal probal benyalni a menoknek, hogy a luzereket piszkalja. de te se vagy am jobb, hiaba hiszed.
Nekem pedig az a sejtésem, hogy szokás szerint az piszkàlja a magyar nőket, akinek semmiféle sikere nem volt náluk soha, hiába erőlködött, és azt hiszi, hogyha ilyen köntösbe bújtatja, akkor majd elhisszük, hogy nem lúzer. (nem jött be)
Tipik magyar férfi mentalitás, hogy akitől szexet remél, azt nyáladzva isteníti, akinél pedig nincs esélye, arra köpköd. A nőgyűlölők első leckéje. Azok nyilvánulnak meg így.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!