Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ne legyen sértődés: miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ne legyen sértődés: miért nem igényesebbek a megjelenésükre a 30 feletti magyar nők?

Figyelt kérdés
Külföldi nőknél nem ezt tapasztalom. Ég és föld!!!

2021. jan. 19. 20:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/84 A kérdező kommentje:
58, na te vagy a magyar nők iskolapéldája. Egyrészt ugyanúgy magyar állampolgár vagyok mint te, másrészt tudod vannak olyanok, aki nem egy országban élnek. Na kb. én is ilyen vagyok, de nem szeretnélek összezavarni.
2021. jan. 20. 20:07
 62/84 A kérdező kommentje:
60, a magyar nők meg elég szemétül írtak nekem ezt én férfiként kikérem magamnak. Ennyi.
 63/84 anonim ***** válasza:
100%

Nem értelek. Ha ennyire gányak a magyar nők, miért foglalkozol velük még egy "gyékás" kérdés szintjén is?

Foglalkozz a Helgával meg a Juttával.

Kellemetes cvancigolást!:)

64/84 A kérdező kommentje:
Ez egy jelenség. És ez az oldal erre van. Ha nem tetszik, ne írj ide. Van aki az ecsetfarkú patkánykengurúról kérdez, pedig nem akörül forog az élete. Ez az a fajta érthetetlen, beszűkült és primitív gondolkodás, amiről írtam. Gyanítom az iskolázottsággal lehet összefüggésben. Egyébként ez a beszélgetés messze visszaigazolta azt amit én is tapasztaltam, már erre jó volt :) És Hölgyek, ne menjetek nyugatra, nagyon elszégyellnétek magatokat a valódi nők mellett :D
2021. jan. 20. 20:11
 65/84 anonim ***** válasza:
98%

Mondtam, hogy nőgyűlölő incel. Azok szoktak így nyilatkozni a nőkről. Messziről lerí erről a stílusról plusz szoktak ilyen történeteket kreálni az ideológiájuk köré, hogy nehogy kiderüljön, hogy szüzek.

Úgy gondolják, hogyha ők nem kellettek, akkor nekik se kell nő, de azért csak feljárnak ide, hátha rájuk fanyalodik valaki.

Mikor kiírta a kérdést, simán csak úgy tűnt, mintha keverné a szezont a fazonnal. Mostanra pedig kibújt a szög a zsákból. Fröcsög és utálkozik a nőkre.

2021. jan. 20. 20:13
 66/84 anonim ***** válasza:
100%
nem hinnem, hogy ilyen mentalitassal kapkodnanak utanad NYUGATON a nok, maximum az ottani legaljat sikerult befuzni.
2021. jan. 20. 20:13
 67/84 A kérdező kommentje:

Már hogy gyűlölném a nőket? Te viszont biztos egész életedben gyűlölted a könyveket, azért nem fejlődött a szövegértésed. Olvass vissza ha ennyire nem megy egyszerű szövegek felfogása.

66, kit érdekel hogy mit hiszel? Milyen mentalitás? Hogy nekem az a szimpatikus ahogyan ők élnek és nem a magyar prolifutam? Szerintem nekik épp ez a magyarokra jellemző mindent átható igénytelenség az, ami nem tetszik. Kb. román, ukrán, bolgár szint.

Nyugodtan személyeskedhettek, egyrészt ez jobb helyeken azt jelenti, hogy nincsenek érveitek, másrészt felér egy beismeréssel.

2021. jan. 20. 20:17
 68/84 anonim ***** válasza:
100%
Le lett írva ezer érv, tisztán, érthetően. Magyarország egy posztkommunista, európai mércével iszonyat csóró ország. Az embereknek sem pénzük sem idejük a külsejükkel sokat foglalkozni. Ettől még nem igénytelenek, csak nem olyan az átlagember életszínvonala, hogy az legyen a legnagyobb problémája, hogy a lila vagy a sárga kabátot vegye fel, mert örül ha van egy jó téli babátja. Mit nem értesz?
2021. jan. 20. 20:21
 69/84 anonim ***** válasza:
100%
Szóval te igazolva látod a színvonalat mi? Szerintem a világon sehol sem örülnek ha kritizálják őket, se a magyar de a német nők sem. Vagy mit vártál mégis, kardunkba dőlünk és bólogatunk?:))
2021. jan. 20. 20:37
 70/84 anonim ***** válasza:
100%

az elejen csomo targyilagos, ertelmes valaszt kaptal, tobbek kozott tolem is, de veled sajnos nem lehet normalis eszemcseret folytatni, mert csak frocsogsz es prolizol.

egyebkent meg igen nagyfoku tajekozatlansagra es ostobasagra vall mar eleve az, hogy a kerdest fel kellett tenned. ha ekkor nagy vilagpolgar vagy, egyeretlmunek kene lennie szamodra, hogy az ‘igenytelensegnek’ tortenelmi, anyagi es kulturalis okai vannak, intelligens ember ezt tudja, megerti es nem azon rugozik, hogy miert nincs tobb libafoszold kabat. ez olyan, mint azt kerdezgetnem, hogy az afrikai gyerekek miert nem esznek tobb gyumolcsot, zoldseget, halat, teljeskiorlesu dolgot stb? ostobasag eleve a kerdes is, de ha meg elkezdenek rajta rugozni, ahogyan teszed azt te is, csak meg ostobabbnak tunnek.

szoval sajnos megsem vagy akkora vilaglatott, tajekozott entellektuell, mint amekkoranak hiszed magad pusztan attol, hogy nem itthon elsz.

2021. jan. 20. 20:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!