Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ne legyen sértődés: miért nem igényesebbek a megjelenésükre a 30 feletti magyar nők?
Nem értelek. Ha ennyire gányak a magyar nők, miért foglalkozol velük még egy "gyékás" kérdés szintjén is?
Foglalkozz a Helgával meg a Juttával.
Kellemetes cvancigolást!:)
Mondtam, hogy nőgyűlölő incel. Azok szoktak így nyilatkozni a nőkről. Messziről lerí erről a stílusról plusz szoktak ilyen történeteket kreálni az ideológiájuk köré, hogy nehogy kiderüljön, hogy szüzek.
Úgy gondolják, hogyha ők nem kellettek, akkor nekik se kell nő, de azért csak feljárnak ide, hátha rájuk fanyalodik valaki.
Mikor kiírta a kérdést, simán csak úgy tűnt, mintha keverné a szezont a fazonnal. Mostanra pedig kibújt a szög a zsákból. Fröcsög és utálkozik a nőkre.
Már hogy gyűlölném a nőket? Te viszont biztos egész életedben gyűlölted a könyveket, azért nem fejlődött a szövegértésed. Olvass vissza ha ennyire nem megy egyszerű szövegek felfogása.
66, kit érdekel hogy mit hiszel? Milyen mentalitás? Hogy nekem az a szimpatikus ahogyan ők élnek és nem a magyar prolifutam? Szerintem nekik épp ez a magyarokra jellemző mindent átható igénytelenség az, ami nem tetszik. Kb. román, ukrán, bolgár szint.
Nyugodtan személyeskedhettek, egyrészt ez jobb helyeken azt jelenti, hogy nincsenek érveitek, másrészt felér egy beismeréssel.
az elejen csomo targyilagos, ertelmes valaszt kaptal, tobbek kozott tolem is, de veled sajnos nem lehet normalis eszemcseret folytatni, mert csak frocsogsz es prolizol.
egyebkent meg igen nagyfoku tajekozatlansagra es ostobasagra vall mar eleve az, hogy a kerdest fel kellett tenned. ha ekkor nagy vilagpolgar vagy, egyeretlmunek kene lennie szamodra, hogy az ‘igenytelensegnek’ tortenelmi, anyagi es kulturalis okai vannak, intelligens ember ezt tudja, megerti es nem azon rugozik, hogy miert nincs tobb libafoszold kabat. ez olyan, mint azt kerdezgetnem, hogy az afrikai gyerekek miert nem esznek tobb gyumolcsot, zoldseget, halat, teljeskiorlesu dolgot stb? ostobasag eleve a kerdes is, de ha meg elkezdenek rajta rugozni, ahogyan teszed azt te is, csak meg ostobabbnak tunnek.
szoval sajnos megsem vagy akkora vilaglatott, tajekozott entellektuell, mint amekkoranak hiszed magad pusztan attol, hogy nem itthon elsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!