Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy elégítsem ki a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy elégítsem ki a barátom egyre növekvő anyagi igényeit?

Figyelt kérdés
30 körüli nő vagyok, a pasi fél évvel idősebb nálam. Nem vagyok szép,de helyes pasira vágytam, így regisztráltam az erre való oldalra és megismerkedtem egy nagyon helyes, izmos sráccal, akire mindenki azt mondaná, hogy ő bizony 10/10. Kezdetben csak én fizettem a közös programjainkat, de már egyre többet akar, így szeretné, ha kifizetném neki az egyik legújabb félmilliós telefont, messzebbre is utaznánk stb. Most hirtelen megadta magát a hűtőm, újat kellett vennem (370ezer mínusz). Viszonylag jól keresek, de szeretném,ha azért maradnának tartalékaim is, ha minden megvennék vagy kifizetnék neki, akkor nem sok maradna. Nagyon szeretem, teljesen szerelmes vagyok belé, nem akarom semmiképp sem elveszíteni őt. A szex is vele a legjobb, senki nem volt még velem ennyire figyelmes az ágyban, az összes titkos fantáziámra is vevő.
2020. aug. 16. 08:58
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/216 anonim ***** válasza:
100%

Mi a kérdésed valójában? Ha olyan nagy közöttetek az összhang, ahogy írod, akkor miért nem vele beszéled meg ezeket, hogy most nem akarsz két telefont venni, meg hogy ez vagy az most nem fér bele a keretedbe?

Ha nem csak a pénzed miatt van veled, akkor meg fogja érteni.

Ha jó neked ez a helyzet, ahogyan vagytok, akkor csináld. De tudod az a gond, hogy folyamatos komplexusaid vannak, és így még akkor is nehezen tudnád megtartani ezt a kapcsolatot, ha valódi lenne. De kábé annyira valódi, mint egy sugardaddy-baby kapcsolat. Hidd el, ott is van minimális érzelem a legtöbb esetben, meg szimpátia, a közösen megélt élmények, utazások is összetartják a két embert, hiszen akitől csak jót kapsz, azt nyilván nem fogod utálni.

De ez nem szerelem. Az érzelmi kapocs az anyagiakra épül, nem a másik ember személyisége váltja ki. Ez az, amit valahol te magad is érzel, és ezért nem mered elzárni a pénzcsapot. Vagy legalább kicsit visszább tekerni.

Akárhogy is van, legalább minimálisan próbálj meg szabályokat felállítani, különben elúszol anyagilag. Akkor pedig - sejted is -, a pasi is úszik. Állíts be egy keretet, amit nem léptek túl, és tudatosítsd vele is.

Sajnálom, hogy sosem szerettek eléggé. Sajnálom, hogy azt hiszed, ez a legjobb, a legtöbb, amit egy pasi nyújthat neked.

2020. aug. 16. 10:51
 62/216 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább valami képnek akarsz megfelelni, amilyennek szerinted ő lát téged.
2020. aug. 16. 10:52
 63/216 A kérdező kommentje:
Nem akarok én a külvilágnak megfelelni, csak és kizárólag neki. Anyagilag is addig szeretnék neki segíteni, ameddig egyenesbe nem jön, nem életem végéig, ezt nagyon jól tudja, megbeszéltük még az elején. Vissza kell fizetnie kell a félbehagyott egyetem miatt az állami támogatást, albérletet, felvett hitele törlesztőrészletét és még néhány dolgot. Nekem nem nagy teher az a havonta ráköltött 50-150 ezer Ft (mikor mennyi), ha ennyivel is segíteni tudok neki, hogy több maradjon másra.
2020. aug. 16. 11:00
 64/216 anonim ***** válasza:
100%

Akkor te hogy neveznéd ha nem hímringyónak? Normál esetben a férfi tartja el a családot és nem fordítva.

Egy férfi r1bancot akartál a pénzedért, megkaptad.

2020. aug. 16. 11:02
 65/216 A kérdező kommentje:
Viszont a félmilliós telefon már nem ez a kategória, van neki egy alig egyéves telefonja, szerintem felesleges csak azért lecserélni, mert jobban néz ki vagy kicsivel többet tud, ha a jelenlegi is ellátja a funkcióját. Én sem veszek magamnak félévente-évente telefont, mert ennél hasznosabb dolgokra költöm a pénzem. Csak akkor, ha már valami baja van.
2020. aug. 16. 11:03
 66/216 anonim ***** válasza:
100%

Egy simán kapcsolatfüggő, megalázkodó, kihasználható lábtörlő vagy. A pasi is tudja ezt, ezért van még veled.

Nem vagyok oda a pszichológusokért, de neked nem ártana. Talán kiderülne, hogy hol siklott ennyire félre az életed, ami miatt pasasok kitartására süllyedtél. A helyedben megpróbálkoznék vele, mert még ettől is lehet lentebbre süllyedni idővel, ha így maradsz.

2020. aug. 16. 11:04
 67/216 anonim ***** válasza:
100%

Jezusom!

"Vissza kell fizetnie kell a félbehagyott egyetem miatt az állami támogatást, albérletet, felvett hitele törlesztőrészletét és még néhány dolgot. Nekem nem nagy teher az a havonta ráköltött 50-150 ezer Ft (mikor mennyi), ha ennyivel is segíteni tudok neki, hogy több maradjon másra."

Szoval pontosan egy sugar mommy szerepkorben vagy!

Te tenyleg ennire buta vagy? Vagy csak nem akarod eszre venni, hogy mit csinal veled ez a faszi?

2020. aug. 16. 11:06
 68/216 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk még közös kasszán és egy család sem, így nincs kinek az eltartásaról beszélni. Én eltartom magamat, nem kell más anyagi segítsége ehhez, neki pedig segítek, ameddig egyenesbe nem jön. Ha csak a pénzem érdkelné, akkor találna nálam jóval vagyonosabb nőt, aki fizetné az albérletét, esetleg havi apanázst is biztosítana neki.
2020. aug. 16. 11:07
 69/216 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem lenne veled, ha talalhatna maganak egy ilyen not!
2020. aug. 16. 11:09
 70/216 anonim ***** válasza:
100%
A nyaralástól és az új telefontól biztos nem jön egyenesbe. Ennél még az is jobb, ha zsebpénzt adsz neki, tanulja meg beosztani. Bár gondolom, az nem jó, mert sértené az egóját, míg az ajándék burkoltabb, hiába ugyanez. Te vagy az anyukája, ő gyereked. Biztos egy nagyon lelkes, szép gyerek, de hidd el, nem fogod bírni ezt a képmutatást, hogy így jó neked, és sem fog akarni ebben a szerepben ragadni, hanem vágyni fog arra, hogy tisztelje valaki.
2020. aug. 16. 11:09
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!