Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy elégítsem ki a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy elégítsem ki a barátom egyre növekvő anyagi igényeit?

Figyelt kérdés
30 körüli nő vagyok, a pasi fél évvel idősebb nálam. Nem vagyok szép,de helyes pasira vágytam, így regisztráltam az erre való oldalra és megismerkedtem egy nagyon helyes, izmos sráccal, akire mindenki azt mondaná, hogy ő bizony 10/10. Kezdetben csak én fizettem a közös programjainkat, de már egyre többet akar, így szeretné, ha kifizetném neki az egyik legújabb félmilliós telefont, messzebbre is utaznánk stb. Most hirtelen megadta magát a hűtőm, újat kellett vennem (370ezer mínusz). Viszonylag jól keresek, de szeretném,ha azért maradnának tartalékaim is, ha minden megvennék vagy kifizetnék neki, akkor nem sok maradna. Nagyon szeretem, teljesen szerelmes vagyok belé, nem akarom semmiképp sem elveszíteni őt. A szex is vele a legjobb, senki nem volt még velem ennyire figyelmes az ágyban, az összes titkos fantáziámra is vevő.
2020. aug. 16. 08:58
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/216 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted azok a nők, akik a pénzükért vannak férfiakkal rosszat mondanak róluk bárkinek is? Nem. A luxus prosti is azért drága, mert úgy viselkedik veled a pénzedért, mint egy barátnő. Fordított nemekkel ez miért lenne máshogy? :D
2020. aug. 16. 11:44
 82/216 anonim ***** válasza:
100%

Te tényleg nem vagy prosti, viszont minden diplomad nyelvtudasod ellenére, a lehető legbutabb, ostoba nő.

A pasid? Na ő egy okos kis himringyó. Jól lehuz téged a francba, melletted meg kefeli a kiscsajokat.

Veled megvetet minden draga vackot, hogy csajozzon vele.

Nézzél már utána egy kicsit...

Ja, hogy ő nem olyan.....

Majd rádöbbensz, de ne sírj majd.

Mert te okos vagy.

2020. aug. 16. 11:52
 83/216 A kérdező kommentje:
Szerinted mondjuk a karantén ideje alatt mennyit költöttem rá, mikor minden beülős étterem, bár be volt zárva és utazni sem lehetett menni külföldre?? Elárulom szinte semmit, mégis velem maradt.
2020. aug. 16. 11:54
 84/216 A kérdező kommentje:
Semmit nem vettem még neki, a születés-és névnapi ajándékait leszámítva, csak a közös programjainkat fizetem egyedül én. Ezt már szerintem elég egyértelműen leírtam többször.
2020. aug. 16. 11:56
 85/216 anonim ***** válasza:
27%

Egyszerű a képlet.

Jó pasi kell? Nagy csődör? Akkor fizesd meg, ha tudod! Ha nem, akkor keres másikat.

Férfiként gondolod, hogy ingyen kapjuk a minőségi, fiatal puncikat? FENÉT!

Tudod mennyibe kerül közvetlenül és közvetve egy egy sportoló, vagy gimis lány havi szinten? Ajjaj!!!

2020. aug. 16. 11:56
 86/216 anonim ***** válasza:
85%

Mondom...

Nálad sokkal, de sokkal okosabb.

Kivár,amíg nincs jobb.

Persze, hogy jókat mond rólad.

Mit csinálj?

Ha lenne eszed próbára tennéd, hogy megéri e a befektetésed.

Zárjj el minden pénzcsapot.

Rakj a lakásba mikrofont, hogy ne tudjon róla.

Mindenhová.

Autóba is.

Rakj a telojara, kémprogramot.

Sőt megvennem neki, drága telót, és rárakatnam.

Azért ezek olyan összegek...

Lehet, hogy kútba dobod.

Sőt biztos, de járj utána, és tapasztald meg.

2020. aug. 16. 11:58
 87/216 A kérdező kommentje:
Azért ott elég súlyos gondok vannak, ha érett, felnőtt férfiként is gimis lányok a célcsoport. Lehet, hogy bomba teste van, de értelmes, tartalmas beszélgetésre már kevésbé. A párom amellett, hogy jó teste van, nagyon èrtelmes, üzleti körökben is meg tudok vele jelenni.
2020. aug. 16. 12:01
 88/216 anonim ***** válasza:
100%

87.-re, a kérdezőnek.

Rendben, de te akkor sem engedheted meg magadnak őt. Neked nem telik rá.

2020. aug. 16. 12:04
 89/216 anonim ***** válasza:
48%
Ja, és semmi gondom nincs. Szerinted 100-ból hány egészséges, felnőtt, hetero férfi utasítaná el mondjuk őt: [link]
2020. aug. 16. 12:07
 90/216 anonim ***** válasza:
100%

Én továbbra sem értem, hogy mi a kérdés. Ha nem akarsz félmilliós telefont venni neki, akkor ne vegyél. Pont. Attól az élettapasztalattól nem fogunk tudni megvédeni téged, amihez ennyire ragaszkodsz.

Tudod nem is az a legfőbb baj, hogy segítesz neki, ha már úgyis megteheted. A baj az, hogy neki igényei vannak, meg elvárásai, amiknek te nem mersz nemet mondani. Folyamatosan kompenzálsz, mintha annyira szörnyű lennél, hogy fizetned kelljen azért, hogy valaki foglalkozzon veled. Ez nem csak a külsőségekről szól már.

Beszélgethetnél erről egy pszichológussal, ha nem is a kapcsolatodról, de önmagadról, arról, amilyennek magadat látod.

Egy kapcsolat akkor működik jól, ha két egyenrangú, önmagában is egész ember alkotja. A másik fél nem lehet mankó, te pedig nem fogod tudni jól adni és fogadni a szeretetet mindaddig, amíg nem tanulod meg önmagadat is szeretni.

2020. aug. 16. 12:08
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!